Προς το περιεχόμενο

INNOVATOR MICRO TOWER LC617-02 350W BLACK

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα κ πηρα σημερα κομματια για να φτιαξω ενα media pc απο το eshop κ την πατησα με το κουτι(βασικα αυτο που ηθελα ν απαρω κ μου ειχαν προτεινει καποια παιδια ειχε τελειωσει) ,απο κουτι ειδα αυτο απο κοντα κ το πηρα(διοτι ηταν ομορφο!!! ) κ ειχε μεσα το τροφοδοτικο μαζι αλλα οταν το συνδεσα ακουγοταν ενα ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ κ δεν γυρναγε ο ανεμνιστηρας του ,οποτε ειναι παπαλα ετσι?

Τωρα τι κανω το πηγαινω πισω κ τους λεω να μου βαλουν αλλο τροφοδοτικο ,να τους πω αν γινεται να μου βαλουν μεγαλυτερο τροφοδοτικο κ να πκηρωσω τη διαφορα(αλλα γινεται εφοσον ηταν μια η τιμη...)? Το κουτι εινι ομορφο κ μαρεσει κ οχι τιποτα αλλο ενα κομματι ειχε μεινει :rolleyes:, διαθεσιμο στον Πειραια απο οπου το πηρα κ μετα μονο μενδιδι :mad: τι λετε να κανω?

Το κουτι ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700079 .

Δημοσ.

Τα τροφοδοτικά που υπάρχουν στα κουτιά είναι συνήθως "καλής ποιότητας..." οπότε καλύτερα που σου βγήκε χαλασμένο τώρα, παρά αργότεραμε το pc σου επάνω. Λογικά δε νομίζω να σου αρνηθούν αντικατάσταση και δε βλέπω το λόγο να μη βάλεις κάποιο της επιλογής σου, πιο αξιόπιστο. Τώρα το θέμα είναι οτι μάλλον δε θα σου κόψουν την τιμή του "κλάιν" τροφοδοτικού απ το καινούριο, γιατί θα σου πουν δεν έχει τιμή πάει μαζί με το κουτί.

Δημοσ.

Αυτο μαλλον θα γινει διοτι ειναι μαζι με το κουτι αλλωστε κ τα δυο τοσο χαμηλα ειναι λες κ το δινανε δωρο αλλα μου εκανε κ εντυπωση λογο που ηταν το τελευταιιο κομματι απο ολα τα καταστηματα :rolleyes: ,μονο στο μενιδι υπαρχει μετα στην κεντρικη αποθηκη .

Θα τους ζητησω να μου βαλουν ενα παρομοιο κ θα παρω κατι αλλο καλυτερο για να μου μεΙνει το δικο του κ να υπαρχει :-D.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...