Προς το περιεχόμενο

Βιντεοκαμερα hdr-sr1e vs hdr-sr11.Ποια να παρω;

prizi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Ενδιαφερομαι να αγορασω βιντεοκαμερα και ειμαι αναμεσα στις δυο.Αν δειτε τα χαρακτηριστικα η hdr-sr11 ειναι καλυτερη αλλα η hdr-sr1e ειναι PAL (αν και δεν καταλαβαινω για πιο λογο αυτο ειναι πλεονεκτημα ή μειονέκτημα). Με δεδομενο οτι η δεν τιθεται θεμα συμβατοτητας με την οθονη (υποθετω πως η Philips 32PFL9603D δε θα εχει προβλημα συμβατοτητας) υπαρχει λογος να προτιμησω την hdr-sr1e αν τις βρισκω στην ιδια τιμη?

Δημοσ.

Καταρχήν το PAL είναι σύστημα εικόνας και δεν έχει να κάνει με την ποιότητα. Στην ευρώπη ΟΛΑ τα κανάλια εκπέμπουν σε PAL ενώ στις ΗΠΑ σε NTSC. Αρα και η hdr-sr11 είναι σίγουρα PAL.

Βέβαια, ολα αυτα όταν, μιλάμε για αναλογικό σήμα. Στο ψηφιακό σε υπάρχει PAL.

Οπότε με κλειστά ματια στην hdr-sr11 (ασε που η hdr-sr1e είναι προηγούμενο μεντέλο και έχει καταργηθεί!)

Δημοσ.

Απο e-bay ειναι γι'αυτο τις εχω βρει και τις δυο. Η hdr-sr11e ειναι η ευρωπαϊκη ενω η hdr-sr11 ειναι η αμερικανικη. Κι εγω αυτα που μου ειπες ηξερα απλα κατι ειχα ακουσει οτι μεταξυ αμερικανικης και ευρωπαϊκης καμερας να προτιμισω ευρωπαϊκη.Ευχαριστω για την επιβεβαιωση. (παρεπιπτοντως υπαρχει διαφορα μεταξυ ntsc και pal και στην ποιοτητα αλλα αφου δεν υπαρχει pal στα hd μια χαρα) Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Προσοχή ομως!

Ο μετασχηματιστής της αμερικάνικης ΔΕΝ κάνει για την ευρώπη. Εκει έχουν 110V ενώ εδώ έχουμε 220V.

Νομίζω, όμως, πως στην αγορά υπάρχουν αντάπτορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...