st2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 http://www.adobe.com/products/flashplayer/systemreqs/ εξαιτιας του παραπανω δεν μπορω να βλεπω βιντεακια μεσω δικτυου γιατι??αν μπορει ας το εξηφησει καποιος! τι μπορω να κανω?? υπαρχει κατι εναλλακτικο για 256 ραμ?? gnash???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 τι μπορω να κανω?? Προσωπικά προτιμώ να κατεβάζω τα flv και να τα βλέπω offline με τον mplayer. Αν το κάνεις έτσι οι επιδόσεις θα είναι σαφέστατα καλύτερες. Μπορείς να το κάνεις με ένα script όπως αυτό ή με κάποιο addon του firefox όπως το downloadhelper. gnash???? Πιστεύω ότι το gnash είναι πιο ελαφρύ, αλλά έχει προβλήματα συμβατότητας. Πάντως τα videos του youtube τα έπαιζε όταν δοκίμασα, αλλά δεν έδειχνε στο σωστό μέρος τα στοιχεία ελέγχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 script!!! πρεπει να μαθω εχω διαβασμα χρησιμοποιω οπερα μου φαινεται πολυ καλο addon+opera ? gnash ta idia?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrofos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 τι μπορω να κανω?? Να δώσεις αγοράσεις μνήμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Επιτάχυνση από την GPU σε H.264 Flash videos μέσω του VA-API. Αφορά τον GPL'd Gnash player και όχι το Flash plugin της Adobe... Πιο flash player πιστεύετε είναι πιο καλο σε 64bit; Με το adobe flash player 64bit δεν έχω και την καλύτερη απόδοση, τρώω ψιλό κωλύματα σε κάποια βιντεάκια.( Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο thread να κάνω ερωτήσεις, αλλα επειδή είναι μια μικροαπορια είπα να μην ανοίξω νέο thread.Αν δεν θέλετε να γίνονται ερωτήσεις εδώ πείτε το μου να ξέρω για το μέλλον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 θέλετε να γίνονται ερωτήσεις εδώ πείτε το μου να ξέρω για το μέλλον Το μετακίνησα, καλό είναι να αποφεύγονται οι παράπλευρες συζητήσεις στο sticky των ειδήσεων για να είναι πιο εύκολη η εύρεση παλαιότερων δημοσιεύσεων. Για την ερώτηση, προσωπικά κάνω ακόμα αυτό που γράφω στο #2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ένταξη ξέρω ότι μπορώ να κατεβάζω ,αλλα το θέμα είναι ότι προτιμώ το on the fly.Δοκίμασα το addon του movie player για youtube αλλα μου βγάζει το εξής όταν επιλέγω video. >Could not open location; you might not have permission to open the file. Ευχαριστώ για τον κόπο σου να το μεταφέρεις στο σωστό μέρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ειδικά και μόνο για youtube, το παρακάτω greasemonkey script τροποποιεί live τη σελίδα ώστε να εμφανίζεται το βίντεο με mplayer *εντός της σελίδας* αντί για flash: http://userscripts.org/scripts/show/24999 Έτσι ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει κανένα παραπάνω βήμα (downloading κτλ), και εννοείται ότι ο mplayer έχει πολύ χαμηλότερες απαιτήσεις σε CPU / RAM και πολύ καλύτερες επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη εχω δοκιμασει και αυτο που ειπες alkisg εγω προτεινο αυτο εδω το greasemonkey script http://userscripts.org/scripts/show/50771 δινει την δυνατοτητα να βαλεις η το mplayer η το flash επισης διαλεγεις και το quality για το καθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.