Προς το περιεχόμενο

RAPIDSHARE Problem

D-tonys7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα λογαριασμό στ Rapidshare και ενώ πάω να κατεβάσω κάτι τραγούδια...γράφω όνομα και κωδικό και μου λέει το εξής:Fraud detected, Account 1462***: This Account has been illegally used by several users. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;:whistle:

Δημοσ.

εχω και εγω προβλημα με το δικο μου, παω να βαλω το ονομα και το κωδικο και λεει account not found δεν το εχω δωσει σε κανεναν . το ειχα κανει 12 μηνο και εληγε σε 8 μηνες. τι μπορει να συμβαινει?

Δημοσ.

Να σου έκλεψαν τους κωδικούς και να στον άλλαξαν.

Είναι συχνότατο φαινόμενο, για αυτό και το rapidshare πλέον έχει δώσει την δυνατότητα να κλειδώνεις τον λογαριασμό.

Στείλε mail στο rapidshare και θα σου επαναφέρουν τον κωδικό ή θα σου δώσουν καινούριο.

Απλά στείλε αποδεικτικά το ότι είσαι ο κάτοχος του λογαριασμού, πχ transaction code από paypal ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Tους εστειλα, ελπιζω να βρω το δικιο μου. μετα το account μου πως το κλειδωνω για να μην ξανα συμβει αυτο?

Κάνε μου μια χάρη και πόσταρε όταν σου απαντήσουν , αν και δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα.

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω.....

5 μέρες έχουν περάσει απο τότε που τους έστειλα mail.

H ιστορία μου εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287223

Βαρετή ιστορία αλλά ήθελα καπου να πω τον πόνο μου.:shock:

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Να ρωτήσω και εγώ κάτι; να μην ανοίγω ξανά topic...

Με το που κάνω log in στο Rapidshare μου βγάζει το εξής

rpdtr6.jpg

Είναι οκ να το κάνω; το έχει βγάλει και σε σας;

Δημοσ.

Φίλε NOP$TRIM αυτό είναι ένα καινούργιο μέτρο του rapidshare για λόγους ασφάλειας.

Αν ενεργοποιήσεις την κλειδαριά, αλλαγές στο account σου του τύπου : να αλλάξεις στοιχεία του λογαριασμού σου όπως password η email, να διαγράψεις αρχεία που έχεις ανεβάσει η να χρησιμοποιήσεις τα rapidpoints δεν θα μπορούν να γίνουν.

Αν λοιπόν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στο account σου δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα το οποίο βάζει σε κίνδυνο τον λογαριασμό σου.

Απλά αν αποφάσισεις να το ενεργοποιήσεις μην ξεχάσεις να κρατήσεις τον κωδικό ξεκλειδώματος που θα σου στείλουν στο mail σου.

Επίσης να πω οτι σε κάθε κλείδωμα στέλνουν νέο κωδικό ξεκλειδώματος.

Δημοσ.

Κάτι σαν το extraPin της πειραιώς που χρειάζεται κάθε φορά που θες να σηκώσεις λεφτά απο τον λογαριασμό σου μεσω του ιντερνετ (π.χ. για να γεμισεις την προπληρωμςνη καρτα) αλλα εκει στο στελονουν στο κινητο σου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλισπερα,

να πω κι εγω το προβλημα μου

εχω τρεις λογαριασμους ραπιντ απο τους οποιους 2 ειναι φιλων (δηλαδη τους εκανα εγω λογο κατοχος καρτας) ο δικοσ μου εχει 12gb αν μερα οι αλλοι 2 εχουν ο ενας 2.5gb περιπου ανα μερα και ο αλλος εχει 4,9gb ανα μερα τους εστειλα mail και μου στελνουν απαντιση οτι δεν εχουν προσοπικο λογο εορτων και θα μου απαντισουν συντομα....

ναι αλλα περασαν 2 εβδομαδες κι εγω περιμενω ακομα

ξερει μηπως καποιος τι γινετε?

εγω πιστευω οτι ειναι καποιος που εχει το rapidshare σπιτη του και απλα τωρα ειναι διακοπες, γιατι τι ειναι να δημιουργισεις ενα τετοιο δυκτιο, εναν server χρειαζεσαι και πολλους δισκους (ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ).

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!

Δημοσ.

ELEOS ρε φιλε ενημερωσου λιγο εχουν αλλαξει τα download limits...(απ οτι φαινεται δεν τους εκανες ολους τους λογαριασμους την ιδια μερα)........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...