enas_bibikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Τέλος πλέον το PC,τα XP,τα VISTA...Όμως ποιό iMac να πάρω; Είμαι ανάμεσα στο 323 και στο 324 όπως αναγράφονται στο site του ΠΛΑΙΣΙΟΥ.Έχουν διαφορα 320€.Αξίζει να τα δώσω? Και μια τελευταία ερώτηση.Πόσο κοστίζει η αναβάθμιση της μνήμης απο 1GB σε 2GB και αν ξέρετε μπορεί να την κάνει το ΠΛΑΙΣΙΟ ή θα πρέπει να παω στη RAINBOW? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 To 323(iMac 20" 2.4GHz) να παρεις.. Το 324(iMac 20" 2.66GHz) ειναι ενα παραλογα ακριβο μηχανημα για αυτα που προσφερει.. O iMac 20" 2.4GHz δεν ζηταει τουλαχιστον τοσα χρηματα.. Χιλιες φορες με τα 320 ευρω που θα εξοικονομησεις αγοραζοντας τον iMac 20" 2.4GHz, να παρεις ενα netbook ή εναν διπυρηνο φορητο (αθορυβο κ κρυο) ή εναν ακομα σταθερο(αθορυβος κ αυτος, πχ για να τον βαλεις διπλα σε μια τηλεοραση για να ειναι media center): Μην πεταξεις λοιπον 320 ευρω αγοραζοντας τον iMac 2.66GHz που προσφερει ελαχιστα παραπανω σε σχεση με τον iMac 2.4GHz. Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να χτυπαγες τον iMac 24" 2.8GHz : http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1120085&catalog=20&category=69980966 Εχει καλυτερο value for money , παρολο που ειναι πιο ακριβο.. H αναβαθμιση απο 1 GB σε 3GB(σε 2 Gb κοστιζει 15 ευρω , αλλα για 6 ευρω καλυτερα να πας στα 3GB) κοστιζει 21 ευρω, μπορεις να την κανεις και η εγγυηση δεν χανεται .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ή τον φθηνότερο 20άρι ή τον φθηνότερο 24άρι είναι η γνώμη μου. Γενικότερα πιστεύω πως δεν αξίζει να χαλάει κανείς λεφτά για υπολογιστές, τη στιγμή που σε 2-3 χρόνια με τα λεφτά που δε θα ξοδέψεις + κάτι ακόμα, μπορείς να πάρεις έναν καλύτερο. Ειδικά για Mac τώρα, από τη στιγμή που λειτουργούν μια χαρά, χωρίς κολλήματα κτλ, εγώ δε μετάνιωσα καθόλου που δεν πήρα το ακριβότερο μοντέλο. Δεν νομίζω ότι θα μου προσέφερε κάτι παραπάνω. Και στη δουλειά μου έχουμε έναν iMac 20άρι, τον ακριβότερο, και δουλεύει σχεδόν το ίδιο καλά (μόνο σε πολύ απαιτητικά πράγματα φαίνεται μια διαφορά άλφα). Βέβαια, υπάρχει εδώ και η διαφορά 24" και 20" που είναι σημαντική. Πες μας και τι τον θέλεις, να βοηθήσουμε περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγω θα προτεινα να πας στον 24αρι (οποιονδηποτε) ο 20αρης φαινεται πολυ μικρος ενω η οθονη του 24 φαινεται τελεια, πιστευω οτι αξιζει με το παραπανω την διαφορα, αν τους δεις διπλα διπλα 8α καταλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Πάρε τα όλα! Οι γυναίκες και τα mac ποτέ δεν είναι αρκετά! Θα σου πρότεινα και εγώ να κοιτάξεις τον 24άρι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 λοιπον και εγω θα σου προτεινα απο τους εικοσαρηδες να παρεις τον φθηνοτερο.Εκτος και αν σου περισευουν για τον 24΄. οσο για μνημη θα πας στα 4 gb και οχι στα δυο. Θα την αγορασεις και θα την κανεις μονος σου την αλαγη, ειναι παιχνιδακι. Για παραδειγμα δες εδω μια μνημη που κανει για τον 20΄ http://www.shop13.gr/kingston-4gb-2x2gb-kit-ddr2-800mhz-so-dimm-kvr800d2s5k2-4g-p-4688.html Οπως βλεπεις το κοστος δεν ειναι μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Τις ram τις αλλαζεις πανευκολα, εγω σε 2 λεπτα τις ειχα αλλαξει, οσο για την επιλογη, συμβουλεψου την τσεπη σου. Εγω τον 24 εχω και ειμαι ερωτευμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enas_bibikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.Η χρήση που τον θέλω είναι οικιακή(παρακολούθηση dvd,mp3,internet) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Κι εγώ πάντως, κυρίως για τις ταινίες τον πήρα τον 24άρι. Είναι λοιπόν πλέον ζήτημα χρημάτων. Όσον αφορά απόδοση/κόστος, νομίζω πως όλοι συμφωνήσαμε στα φθηνά 20άρι και 24άρι. Και τα δύο αξίζουν τα λεφτά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.