dark elf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πρόσφατα έβαλα τον thunderbird για την αλληλογραφία αλλά έχω δύο απορίες. α. Κάποια mail που παίρνω τα χαρακτηρίζει ως spam!! Πώς μπορώ να απενεργοποιώ αυτή τη σήμανση ή να το μάθω να ΜΗΝ τα χαρακτηρίζει ως spam? β. Υπάρχει τρόπος ώστε μηνύματα από συγκεκριμένους παραλήπτες να πηγαίνουν σε συγκεκριμένο φάκελο που έχω δημιουργήσει στα εισερχόμενα; Ακριβώς όπως στην επιλογή ΄δημιουργία κανόνα' στο Outlook? Ευχαριστώ πολύ.
GCMH Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 α. Tools->Options->Καρτέλλα Privacy-> Καρτέλλα Junk. και Tools->Account Settings->Junk Settings. β. Tools->Message Filters-> επιλέγεις Local Folders εάν θέλεις τα φίλτρα να έχουν εφαρμογή σε όλους τους λογαριασμούς (εάν έχεις πολλούς) και πατάς την δημιουργία νέου φίλτρου...
dark elf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Για το β μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Ας πούμε ότι θέλω τον χ@yahoo.gr όποιο μήνυμα έρχεται να πηγαίνει σε συγκεκριμένο folder με το όνομά του.
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Το [[Thunderbird 2 HOWTO]] στο Insomnia Wiki καλύπτει τα θέματα που θέτεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.