batman_gardiki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Έρηξα τον σκληρό μου, maxtor 300ΜΒ, απο τραπεζάκι ύψους 50εκ. Το laptop, pc δεν έχω, δεν τον αναγνωρίζει στον ''υπολογιστή μου'' . Ακούω θόρυβο σαν κάτι να γυρνάει και κάπου να βρίσκει. Το λαμπάκι του είναι αναμένο. Υπάρχει λύση???????????? Στην έσχατη περίπτωση επαναφορά δεδομένων γίνετε????
caution Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ( 300GB μάλλον ε; ) O θόρυβος που περιγράφεις είναι άκρως αποθαρρυντικός Σαν πρώτο βήμα, βγάλε τον σκληρό από το κουτί του και δοκίμασε να τον βάλεις (εσωτερικά) σε έναν desktop.
mkpk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ειναι οι κεφαλες αδελφε που προσπαθουν να τρεξουν το προγραμμα "καλιμπραρισματος μετα απο αστοχια"....αλλα οπως φαινετε δεν τα καταφερνουν...εχουν ξυσει την επιφανεια για τα καλα και τεραστεια "φαραγγια" υπαρχουν στην επιφανεια του δισκου σου....
giorgos147 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ειναι οι κεφαλες αδελφε που προσπαθουν να τρεξουν το προγραμμα "καλιμπραρισματος μετα απο αστοχια"....αλλα οπως φαινετε δεν τα καταφερνουν...εχουν ξυσει την επιφανεια για τα καλα και τεραστεια "φαραγγια" υπαρχουν στην επιφανεια του δισκου σου.... μπρρρ!!!πόσα τα λες έτσι ρε μεγάλε!ανατρίχιασα!!! Και μένα είχε πέσει μια φορά ο εξωτερικός μου,μόλις τον είχα πρωτοπάρει(western , mybook 1tr) ,αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα! Τώρα για επαναφορά δε ξέρω...αλλά μπας και έχεις εγκύηση;
cbr600RR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 αμα κανει ετσι οπως λες.. τοτε δε νομιζω να καταφερεις κατι παραπανω.. αμα τον συνδεσεις απευθειας σς pc και δεν δουλεψει, τοτε πηγαινε για αντικατασταση.. τα δεδομενα ψιλοχλωμο να τα ανακτησεις
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 καλό διάβασμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281033&highlight=%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B5
batman_gardiki Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καταρχίν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Θα διευκρινήσω κάποια πράγματα μήπως σας βοηθήσω να με βοηθήσετε καλύτερα... Ο δίσκος μου είναι ο maxtor personal storage 3200, έχει μια και μόνο έξοδο usb και είναι αυτός.............. http://www.hqlaptops.com/infected-seagate-hard-drives/ Έχω πει οτι δουλεύει (θόρυβος), το λαμπάκι του είναι αναμένο, αλλά ακούγεται σαν να του ''βγήκε η αλυσίδα'', όπως στα ποδήλατα. Σαν να έφηγε κάτι απο την θέση του, σαν να γρατσουνάει η βελόνα το βινίλιο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω και αν έγινα αντιλυπτός. Απο φόβο μην χειροτερέψω την κατάσταση δεν τον ξαναέβαλα στο ρεύμα εκτός απο την στιγμή αμέσως μετά την πτώση που κοίταξα βιαστηκά αν τον βλέπει στο '' Ο Υπολογιστής μου''. Έκανε όμως τον γνωστο θόρυβο όταν μπαίνει νέο υλικό στο pc/laptop και κατά την είσοδο του usb στην θύρα και κατά την έξοδο, ότι δηλαδή αποσυνδέθηκε. Δεν το έψαξα στο ''Πίνακας ελέγχου/εκτυπωτές και άλλο υλικό/σύστημα/υλικό'' αν τον διαβάζει, γιατι ξαναλέω οτι φόβομουνα-βιαζόμουνα μην χειροτερέψω την κατάσταση. Δεν ξέρω αν έχει σπάσει ο δίσκος, αν και δεν νομίζω, αλλά απο οτι ξέρω υπάρχει η Tic Tac Data Recovery http://www.a1datarecovery.gr/ στο χαλάνδρι που ασχολείτε αποκλυστικά με την επαναφορά δεδομένων με πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας.......... http://www.a1datarecovery.gr/g-recom.html Βεβαια με τα αδράς αμοιβής. Ήρθα σε επαφή μαζί τους τηλεφωνικά και παρέχουν.... τα έξοδα αποστολής του δίσκου μου και δωρεάν διάγνωση σε 2-3 ημέρες με ποσοστό επιτυχίας. Έχουν αντιμετοπήσει αρκετές παρόμοιες καταστάσεις με επιτυχία, μου είπε και το κόστος ανέρχετε στα 300 εως 1000ευρώ Την εταιρεία μου την πρότεινε γνωστός μου κομπιουτεράς που σε πελάτη του, λογιστή, του ανέκτησαν το 80% του δίσκου του, που αν θυμάμε καλά είχε καεί. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΛΕΙΔΙ: Να τον στείλω στην Tic Tac Data Recovery ή να δοκιμάσω πρώτα σύνδεση σε Pc με κίνδυνο την ''χειροτέρεψη'' της κατάστασης ? Υ.Γ. Οτι με συμβουλέψετε παρακαλώ να είναι κατατοπιστικό οσον αφορά τις ορολογίες-τοποθεσίες μέσα στα windows γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός γνώστης του αντικειμένου.
PCharon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Από την περιγραφή φαίνεται όντως ζημιά και δεν βλέπω να επανέρχεται. Πάντως, πριν πληρώσεις τα κέρατά σου μπας και σου ξεθάψουν τα δεδομένα σου, βεβαιώσου πως το αντίτιμο που θα πληρώσεις είναι μικρότερο από την αξία των δεδομένων. Τέλος, αν είχες μέσα αρχεία προσωπικής δουλειάς κτλ και δεν είχες αντίγραφο ασφαλείας, είσαι επιεικώς απαράδεκτος user και άξιος της μοίρας σου. (Σε βλέπω να κρατάς τριπλοαντίγραφα από σήμερα!) [edit] O washcloud τα λέει μια χαρά στο link που έδωσε. Διαβασέ το...
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ...είσαι μήπως αλεργικός στο διάβασμα παλιότερων threads ;
batman_gardiki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ...είσαι μήπως αλεργικός στο διάβασμα παλιότερων threads ; Μια χαρα είμαι. Η αλήθεια είναι οτι διάβασα το thread σου αφού έκανα τις διευκρινίσεις.
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ...καλό το ότι το διάβασες...για 'σενα. Αν δεν κάνω λάθος οι περιπτώσεις είναι πανομοιότυπες - φτου μην τις ματιάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.