Προς το περιεχόμενο

H επιστροφή των Guns n' Roses

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε μου, δεν ξερω ποιο ειναι το ευρος των μουσικων γνωσεων σου, ασχετα με το ποια ειναι η ηλικια σου,αλλα,

''ντροπη'' θα ηταν να τον συγκρινω φωνητικα μονο με τον freddie mercury.

...........................................................:rolleyes::rolleyes::rolleyes:οκ,πασο..........

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια και ο Dickinson και ο Freddie Mercury ειναι απο τους καλυτερους οχι μονο τραγουδιστες αλλα και ερμηνευτες....Βεβαια για μενα θα ηταν ιεροσυλο να τον συγκρινουν με τον Plant γτ ο τυπος ειναι απλα απαιχτος...

Τωρα οσον αφορα τον Axl εχω να πω μονο οτι απο τα πρωτα χρονια των Guns οποτε στα σοου τους ειχε τα κεφια του τοτε κανενα αλλο συγκροτημα στον κοσμο δεν μπορουσε να συγκριθει μαζι τους..Οταν βεβαια δεν ειχε τα κεφια του...ειναι αλλο θεμα αυτο :lol:

Δημοσ.

Ναι,σαν σκηνικη παρουσια κτλ,ενεργεια κ ετσι,μια χαρα ο αξλ.....αλλα οταν ακουω κατι τετοια,να συγκρινεται ο Dickinson που εχει μια απο τις καλυτερες φωνες στην ιστορια του μεταλ,με τον Αξλ,που απλα,εχει μια ΑΘΛΙΑ φωνη,αλλα ειναι χαρακτηριστικη κ μονο,ε,λεω,που παει αυτος ο κοσμος????

Mercury,Plant,αλλα ειδη μουσικης,δεν συγκρινονται τωρα με Aξλ κ δεν ξερω γω,αλλα οχι μονο γιαυτο,αλλα και για το οτι φωνητικα,η διαφορα τους ειναι τοσο χαωδης,οσο και το διαστημα,π λεει ο λογος....και ο Dickinson,οπως κ Χαλφορντ κτλ,καπου εκει με τους πρωτους εντασσονται....το να συγκρινεις φωνητικα Bruce κ Αξλ,ειναι τουλαχιστον αστειο....(ουτε καν αστειο,τρομαχτικο μαλλον και εξωφρενικο..)

Δημοσ.

Τώρα είδα το θέμα... Μικρός μπορώ να πω ότι άκουγα Gnr. Όχι φανατισμένα και έτσι αλλά τα είχα τα cd τους άκουγα κ.λ.π... Για το συγκεκριμένο cd:

Είχα ακούσει ότι θα έβγαινε τελικά φέτος (όπως βέβαια το άκουγα αυτό και για κάθε φέτος) αλλά δεν τουπ ολυέδωσα σημασία. Τελικά μια μέρα που χάζευα στα Metropolis πέφτει το μάτι μου στο cd. Βαρέθηκα μέχρι και να το γυρίσω να δω τα τραγούδια.

Δημοσ.

Χεχε, ε καλά ρε sellers δε λέει κάτι αυτό.. Απλά το ότι βαρέθηκες να ακούς συνέχεια πως θα κυκλοφορήσει "φέτος". Το πιο ενδιαφέρον θα ήταν να το γύρναγες και να το άκουγες κιόλας.

Δημοσ.

Εννοείται ρε αδερφέ... Απλά δεν ήμουν σε τέτοια διάθεση. Μπορεί κάποτε να μου ρθει και να το ακούσω και να το βρω και καλό...

Δημοσ.
ηταν ενα shock:confused: και για μενα. οι guns ποτε δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα και απο κατι βιντεακια που ειχα δει προσφατα στο youtube η φωνη του axl μου ειχε φανει τελειως χαλια. ομως στο αλμπουμ μου αρεσε γιατι εχει πειραματιστει φωνητικα.

δεν ξερω αν θα καταφερει να ειναι και στα live σε αυτο το επιπεδο.

τον εχω δει 2 φορες live και ειναι εξαιρετικος perfomer οσο και αν τον θαβουν.

βεβαια ο dickinson ειναι ο ορισμος του perfomer πανω στη σκηνη (βεβαια το μεγαλυτερο schok το ειχα παθει πριν απο 5 χρονια οταν ειχα δει live τον robin williams στο λονδινο, που δεν το περιμενα) και ο axl τον εχει ξεπατικωσει και στα φωνητικα και στην κινηση.

εννοεις τον ηθοποιο?τραγουδαει κιολας??:-D:lol:B)

πως τον ξεπατικωσε ομως αφου ο α3ελ προυπαρχει του γουιλιαμς

Δημοσ.
οφτοπικ-Sellers,ελπιζω να ακους ηδη το καινουριο,solo,του Wilson.....απιστευτος δισκος...

Επ τώρα σε είδα...

Άσε ρε τώρα και μην μου το θυμίζεις. Σαν μαλάκας την πάτησα με την σπέσιαλ εντίσιον. (Φαντάζομαι να ξέρεις τι παίχτηκε) Τώρα χτυπάν κάτι τιμές στο ebay ν'αγοράσεις σπίτι. Και ο ίδιος ο Wilson βγήκε και είπε ''Συγνώμη. Μαλακία μου''. (Όχι ακριβώς έτσι αλλά κάτι παρόμοιο). Και υποσχέθηκε ότι στα τέλη Φεβρουαρίου θα βγάλει ακόμα μια σπέσιαλ εντίσιον για όλους όσους δεν πρόλαβαν. Περιμένω λοιπόν τότε. Δεν θέλω να το ακούσω κατεβασμένο... Για το cd τώρα έχω ακούσει ότι είναι απίστευτο. Αυτός ο άνθρωπος βγάζει 10 cd τον χρόνο και όλα μαμούν και δέρνουν. Δεν μου λες, έχει λόγια??

Δημοσ.

Ωχ,δεν ακουσα τι παιχτηκε,με σπεσιαλ εντισιον!!!!!εγω βασικα,δεν το ειχα παρει πρεφα καν πως εβγαινε τωρα,και σκαει ενα παιδι της προαλλες κ το ειχε ολο σε ενα φλασακι και μου το περασε...ελεγα να κανω υπομονη να το αγορασω-που θα το αγορασω δλδ-,αλλα wilson ειναι,ε,το ακουω απο pc προς το παρον-και βεβαια,παει για δισκος χρονιας,τρομερο αλμπουμ-.....καλα,δεν κουραζετε ποτε αυτο το παλικαρι????και με ενα δεικτη ποιοτητας καθε φορα,τεραστιο!!!τι εγινε με το σπεσιαλ???-μην την πατησω δλδ κ γω..-

Δημοσ.
τι εγινε με το σπεσιαλ???-μην την πατησω δλδ κ γω..-

Τώρα είναι αργά. Είχε βγάλει μια σπέσιαλ εντίσιον του cd με ένα επιπλέον bonus cd (2cd δηλαδή) και ένα 120σέλιδο βιβλιαράκι απ'ότι έμαθα (αν και οι μισές σελίδες δείχναν καμένες κούκλες). Το κακό είναι ότι απο αυτά έβγαλε μόνο 1000 cd (ή 4000 δεν θυμάμαι το νούμερο) αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι εξαντλήθηκαν με το καλημέρα σας και αν και είχε βάλει μια μαγκιά στο σάιτ για να το αγοράζεις δίνωντας το όνομα σου έτσι ώστε να μην πάρει κανείς 2, βρέθηκαν κάποιοι τρύπο με 5 στο χέρι να τα πουλάν στο ebay σε εξωφρενικές τιμές...

Δημοσ.

Παντως για αυτο που ακουσα οτι η φωνη του Axl ειναι αθλια θα διαφωνησω.Ο τυπος ειναι απλα μια μουσικη ιδιοφυια.Απλα δεν συγκρινεται με τους αλλους που εχουν αναφερθει πιο πανω γτ αποτελει απο μονος του ενα κεφαλαιο στην μουσικη ιστορια.Και αυτο το λεω και πραγματικα το πιστευω οταν εμαθα πως προεκυψαν τα λογια για τα 4 τραγουδια των Apettite,Use your Illusion και συγκεκριμενα για τα Don't cry,Nightrain,Mr.Brownstone και Anything Goes και το λεω αυτο γιατι ο Αχl εγραψε τα λογια με καποια πειραματικα ριφακια που εκανα ο izzy και ο slash μια μερα σε ενα στουντιο και με βαση την μουσικη ο Axl εβγαλε στιχους και καποιος μπορει να πει σιγα..αλλα αυτη ειναι μια πραγματικα πολυ δυσκολη δουλεια για ενα συνθετη γτ προσαρμοζεισ την μουσικη πανω στα λογια του τραγουδιου και οχι το αναποδο και οχι μονο το εκανε τελεια αλλα και τα τραγουδια αυτα αποτελουν απο τα καλυτερα που εχουν υπαρξει γενικα ιδιως το don't cry

Δημοσ.
Παντως για αυτο που ακουσα οτι η φωνη του Axl ειναι αθλια θα διαφωνησω.Ο τυπος ειναι απλα μια μουσικη ιδιοφυια.Απλα δεν συγκρινεται με τους αλλους που εχουν αναφερθει πιο πανω γτ αποτελει απο μονος του ενα κεφαλαιο στην μουσικη ιστορια.Και αυτο το λεω και πραγματικα το πιστευω οταν εμαθα πως προεκυψαν τα λογια για τα 4 τραγουδια των Apettite,Use your Illusion και συγκεκριμενα για τα Don't cry,Nightrain,Mr.Brownstone και Anything Goes και το λεω αυτο γιατι ο Αχl εγραψε τα λογια με καποια πειραματικα ριφακια που εκανα ο izzy και ο slash μια μερα σε ενα στουντιο και με βαση την μουσικη ο Axl εβγαλε στιχους και καποιος μπορει να πει σιγα..αλλα αυτη ειναι μια πραγματικα πολυ δυσκολη δουλεια για ενα συνθετη γτ προσαρμοζεισ την μουσικη πανω στα λογια του τραγουδιου και οχι το αναποδο και οχι μονο το εκανε τελεια αλλα και τα τραγουδια αυτα αποτελουν απο τα καλυτερα που εχουν υπαρξει γενικα ιδιως το don't cry

Βασικα,λες πως δεν ειναι αθλια και μετα για μια παραγραφο το αιτιολογεις(??) με το να λες ποσο καλος στιχουργος ειναι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δεν βγαζει νοημα δλδ...

Anyway,κι εγω συμφωνω πως ειναι καλος μουσικος-οχι κ ιδιοφυια,νταξ,:lol::lol:τι να πουν κατι waters κτλ μετα-,αλλα η φωνη του ειναι χαλια...απλα ειναι χαρακτηριστικη και μας αρεσει να την ακουμε-πχ lemmy style..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...