Προς το περιεχόμενο

H επιστροφή των Guns n' Roses

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι καλός! Ακούω guns από τα illusions και ήμουν τρελλός fun!

Ο Slash δεν μου έλειψε πολυ μπορώ να πω γιατί οι κιθαρίστες είναι αφ'ενος καλοί και αφ' εταίρου, μιμούνται το στιλ του Slash αρκετά καλά! To rythm section μου λείπει κάπως, ο Izzy με τα φοβερά riff και ο Duff με το ισχυρό σαν τοίχο μπάσο!Πάντως υπάρχουν πολλά στοιχεία των παλιών guns σε αρκετά κομμάτια (κυρίως των illusions) ΤΟ αλμπουμ έχει και κομμάτια με industrial πινελιές πχ "Shackler's Revenge" (με φοβερό solo). Πάντως τον δίσκο για να τον εκτιμήσει κανείς πρέπει να τον ακούσει καλά. Η φωνή του Axl δεν είναι όπως πρίν 15 χρόνια σίγουρα, πάντως είναι καλύτερος από πολλόυς νέους τραγουδιστές που μοιάζουν σαν να βγήκαν από μονάδα μαζικής παραγωγής. Ξεχωρίζω τα κομμάτια :

"Shackler's Revenge"

"Better"

"Street of Dreams" (The Blues)

"Riad n' the Bedouins"

"I.R.S."

"Madagascar"

"This I Love"

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aυτο ειναι το θεμα μιμουνται τον Slash....και τον μιμουνται γτ απλα ξερουν οτι Αxl Rose+Slash ειναι gnr ουτε ο ενας μονος του ουτε ο αλλος..

Σε ολα τα αλλα αλμπουμ ολα τα ριφ ηταν επινοηση του Slash κανενος αλλου,δεν λεω οτι τα παλικαρια που παιζουν κιθαρα τωρα δεν ειναι καλη αλλα δεν αξιζουν να εχουν κομματια σε δισκο που να λεει "Guns'n'Roses" πανω...

Απλα ο Axl ξεφτιλισε τον ευατο του...ή απλα τον τελειωσαν τα $$$$ και ηθελε να τα αρπαξει χοντρα γτ ηξερε οτι ο δισκος θα ειναι νο.1 στα charts λογω του ονοματος...

Δημοσ.
Εγώ και να μου τον χάριζαν δεν θα το ξανά άκουγα!

Τα περισσότερα αν όχι όλα τα κομμάτια είχαν διαρρεύσει από πέρσι!

Αυτός ο δίσκος δεν έχει κανένα κομμάτι που θα το έκανες Hit και θα στιγμάτιζε τον δίσκο...

Για εμένα φοβερή δίσκοι για φέτος είναι οι παρακάτω

Scars on Broadway - Scars on Broadway

Nickelback - Dark Horse

Hinder - Take It To The Limit

συμφωνω για τους φοβερους δισκους!!

Δημοσ.

Εμενα παλι,πιο πολυ μου αρεσουν αυτοι οι κιθαριστες,παρα σλας....δε γουσταρα να ακουσω velvet revolver με αξλ....οσο καλος και να ειναι ο σλας,εδω υπαρχει καταρχας φρεσκαδα,που με σλας δεν θα υπηρχε και δευτερον,μου αρεσει απειρως να ακουω τετοια σολο,που κρυβουν τοσα διαφορετικα ειδη μουσικης μεσα-και πιο τεχνικα-,παρα τα ιδια σολιδια που ακουω απο το σλας τοσα χρονια...δεν μειωνω την αξια του σαν κιθαριστα-του χωρου που παιζει εννος,γτ γενικα γ@μα τον-,απλα προτιμαω χιλιες φορες κατι φρεσκο και με νεο αερα,παρα μια απο τα ιδια...

Δημοσ.
Εμενα παλι,πιο πολυ μου αρεσουν αυτοι οι κιθαριστες,παρα σλας....δε γουσταρα να ακουσω velvet revolver με αξλ....οσο καλος και να ειναι ο σλας,εδω υπαρχει καταρχας φρεσκαδα,που με σλας δεν θα υπηρχε και δευτερον,μου αρεσει απειρως να ακουω τετοια σολο,που κρυβουν τοσα διαφορετικα ειδη μουσικης μεσα-και πιο τεχνικα-,παρα τα ιδια σολιδια που ακουω απο το σλας τοσα χρονια...δεν μειωνω την αξια του σαν κιθαριστα-του χωρου που παιζει εννος,γτ γενικα γ@μα τον-,απλα προτιμαω χιλιες φορες κατι φρεσκο και με νεο αερα,παρα μια απο τα ιδια...

Προφανως δεν παιζεις κιθαρα........

Δημοσ.

Καλά πλάκα κάνεις? Από που και ως πού μιμούνται τον Slash? Είναι ο αγαπημένος μου κιθαρίστας και μένα αλλά το μόνο που δεν μπορώ να πω είναι πως θυμίζει slash το παίξιμο της κιθάρας.. Gary Moore σε κάποια σημεία να μου πεις θα το δεχτώ. Ότι παραπέμπει σε πιο progressive με τα arpegios κλπ να μου πεις πάλι θα το δεχτώ.. Αλλά το παίξιμο του Slash διαφέρει πάρα πολύ από αυτό που ακούγεται στο chinese democracy. Από ήχο, τεχνική, τα πάντα.

Δημοσ.

Κοιτα απο ηχο και τεχνικη διαφερουν και ειναι καταφανεστατο,ακομα και ο Axl δεν τραγουδαει οπως οχι μονο επειδη μεγαλωσε,αλλα τσεκαρετε λιγο τα φωνητικα του Sweet child o mine και του Chinese Democracy,Shacklers Revenge και θα φανει η διαφορα..

Οσο για την μιμηση που σου ελεγα...ειδα τυχαια ενα βιντεο απο ενα τραγουδι(να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι πιο) και ειδα τον Bubmblefoot να φοραει ενα καπελο σαν αυτα του Slash...

Και porco κριμα ρε γτ μας πεφτεις λιγο μακρια και χρειαζομασταν μπασιστα...ολο καποια κιθαρα εκτελη χρεη οταν παιζουμε....:lol:

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου ο δισκος στο συνολο του ειναι καλος. μην περιμενετε απο συγκροτηματα που τους αναγκαζουν οι δισκογραφικες να κυκλοφορουν 15 κομ. σε καθε αλμπουμ να ειναι ολα καλα.

εγω ποτε δεν ημουν θαυμαστης των guns αλλα δεν γινεται μετα απο τοσα χρονια να βγει αλμπουμ και να μοιαζει με κατι που ακουγαμε πριν 17 χρονια.

ακομα και η φωνη του axl δεν θα μπορουσε να ηχει οπως τοτε αλλα απ'οτι ακουσα μια χαρα σαν τον dickinson ακουγετε ακομα!!!

αυτα που μου αρεσαν ειναι:

better

if the world

there was a time

madagascar

this i love

prostitute

οχι και λιγα για ενα αλμπουμ.

σε αυτο που συμφωνω ειναι οτι θα επρεπε να κυκλοφουσε. ως axl + και οχι ως guns.

Δημοσ.

ακομα και η φωνη του axl δεν θα μπορουσε να ηχει οπως τοτε αλλα απ'οτι ακουσα μια χαρα σαν τον dickinson ακουγετε ακομα!!!

:-(:-(:fear:Μολις παραληλησες τον DICKINSON με τον Αξλ?????????????????????:shock::shock:

Δημοσ.
:-(:-(:fear:Μολις παραληλησες τον DICKINSON με τον Αξλ?????????????????????:shock::shock:

ηταν ενα shock:confused: και για μενα. οι guns ποτε δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα και απο κατι βιντεακια που ειχα δει προσφατα στο youtube η φωνη του axl μου ειχε φανει τελειως χαλια. ομως στο αλμπουμ μου αρεσε γιατι εχει πειραματιστει φωνητικα.

δεν ξερω αν θα καταφερει να ειναι και στα live σε αυτο το επιπεδο.

τον εχω δει 2 φορες live και ειναι εξαιρετικος perfomer οσο και αν τον θαβουν.

βεβαια ο dickinson ειναι ο ορισμος του perfomer πανω στη σκηνη (βεβαια το μεγαλυτερο schok το ειχα παθει πριν απο 5 χρονια οταν ειχα δει live τον robin williams στο λονδινο, που δεν το περιμενα) και ο axl τον εχει ξεπατικωσει και στα φωνητικα και στην κινηση.

Δημοσ.

Εκανα λαθος ερωτηση μαλλον....παραληρησες τη ΦΩΝΗ του DICKINSON με τη φωνη του Αξλ??????????:fear::-(:fear::fear:

περφορμερ μια χαρα ειναι ο Αξλ δλδ......(αλλα κ παλι,στην ιδια προταση με το ονομα τυ DICKINSON,ειναι ντροπη να το ακουω...)

Δημοσ.
Εκανα λαθος ερωτηση μαλλον....παραληρησες τη ΦΩΝΗ του DICKINSON με τη φωνη του Αξλ??????????:fear::-(:fear::fear:

περφορμερ μια χαρα ειναι ο Αξλ δλδ......(αλλα κ παλι,στην ιδια προταση με το ονομα τυ DICKINSON,ειναι ντροπη να το ακουω...)

φιλε μου, δεν ξερω ποιο ειναι το ευρος των μουσικων γνωσεων σου, ασχετα με το ποια ειναι η ηλικια σου,αλλα,

''ντροπη'' θα ηταν να τον συγκρινω φωνητικα μονο με τον freddie mercury.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...