Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Μολις πριν λιγο άκουσα μια preview τα νέα τραγούδια από το "Chinese Democracy", το νέο αλμπουμ του ροκ γκρουπ Guns n' Roses μετά από απουσία 15ετών.. Μπορείτε να ακούσετε εδώ... http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=12994546 Τι πιστεύετε ότι έχει αλλάξει?
andreapaog328 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ούτε κρύο, ούτε ζέστη εδώ. Μερικά απο αυτά τα κομμάτι είχαν ''κυκλοφορήσει'' παλιότερα...
xardas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Απογοήτευση... Απλά κάποιος ξέμεινε απο λεφτά.
censOred Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Απογοήτευση...Απλά κάποιος ξέμεινε απο λεφτά. Ε,εντάξει όχι και απογοήτευση. ακούγεται ευχαριστα νομζω.illusion δεν είναι αλλα δεν είναι και κακό. μερικά κομματια είναι πολύ καλά όπως better και this i love. τώρα τα 17 χρόνια...
xardas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως τα βρίσκω όλα κάτω του μετρίου.. Αλλά η μουσική είναι και θέμα γούστου οπότε όλα όσα λέω είναι απλά γνώμη μου.
porco_rosso21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εμενα παλι με εχει τρελανει.....εχω χασει επαφη με το χωρο του κλασσικου ροκ-μεταλ,εδω και καιρο και δεν ημουν και ποτε κανενας σκληροπυρηνικος φαν,τους ακουγα οταν ημουν 18 δλδ.....αλλα αυτο το cd ειναι γ@ματο....εμενα προσωπικα μου αρεσει απειρως πιο πολυ απο τα Illusions,που περα απο μερικα κομματια,δεν τα θεωρουσα και ποτε τπτ το σημαντικο.....αντικειμενικα το καλυτερο τους θα ειναι παντα το appetite,αλλα εμενα προσωπικα το αγαπημενο μου θα ειναι το καινουριο....πολλα ηδη μουσικης μεσα,καλοι μουσικοι και πανω απολα,τρομερα τραγουδια....νταξ,η φωνη του αξλ κλασσικα,ψιλοαθλια,αλλα δεν κολλαω εκει,ετσι ηταν παντα ουτως ή αλλως.... Για τα 17 χρονια,τι να πω,αυτα τα ξερουν καλυτερα οι φανς.....εμενα,απο σποντα μπηκε στο cd player,Και δε λεει να βγει με τπτ.....δισκαρα υ.γ.σε σχεση με τα υπολοιπα cd των ''μεγαλων'',που βγηκαν φετος,αυτο ειναι ετη φωτος μπροστα...
Aims Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ.. τους περιμενα καλυτερους ρε γμτ.. απογοητευση..
-WISE- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 μπορει να φανω γραφικος...αλλα χωειςσλας δεν υπαρχουν gnr
porco_rosso21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Για το ολο θεμα γανζ-σλας-αξλ κτλ....εγω το μονο που εχω να πω,ειναι πως,αν και γ@μηστερος δισκος,θα ηταν πιο τιμιο να βγει σαν σολο προτζεκτ του αξλ....βεβαια,στο δισκο,δε μου ελειψε ουτε κλασμα του δευτερολεπτου,κανενας απο τους παλιους-και σιγουρα δεν θα ηθελα να υπηρχαν,ωστε να αλλαζε κατι στα κομματια,διοτι μου αρεσουν ολα ετσι που ειναι....απλα για θεμα ηθικης και χαρακτηρα,ισως επρεπε να γινει σολο του αξλ ο δισκος....και παλι ομως,στο φιναλε,δε με χαλασε,εμενα η μουσικη μου εμεινε και μου αρεσει....
papahlamidas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εγώ και να μου τον χάριζαν δεν θα το ξανά άκουγα! Τα περισσότερα αν όχι όλα τα κομμάτια είχαν διαρρεύσει από πέρσι! Αυτός ο δίσκος δεν έχει κανένα κομμάτι που θα το έκανες Hit και θα στιγμάτιζε τον δίσκο... Για εμένα φοβερή δίσκοι για φέτος είναι οι παρακάτω Scars on Broadway - Scars on Broadway Nickelback - Dark Horse Hinder - Take It To The Limit
andreapaog328 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Hinder - Take It To The Limit +1 αυτό είναι πολύ καλό...
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εγώ και να μου τον χάριζαν δεν θα το ξανά άκουγα! Τα περισσότερα αν όχι όλα τα κομμάτια είχαν διαρρεύσει από πέρσι! Αυτός ο δίσκος δεν έχει κανένα κομμάτι που θα το έκανες Hit και θα στιγμάτιζε τον δίσκο... Για εμένα φοβερή δίσκοι για φέτος είναι οι παρακάτω Scars on Broadway - Scars on Broadway Nickelback - Dark Horse Hinder - Take It To The Limit +10 υγ τετοια λεγε μου και δεν θα το ακουσω ποτε
Metal_Throne Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Η φλόγα των Guns δεν υπάρχει πλέον. Ο τσαμπουκάς και το νεύρο του Appetite έχουν περάσει πλέον στην ιστορία και δεν επαναλαμβάνονται. Άξιζε αυτός ο δίσκος 15 χρόνια αναμονή?
Garnele Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ε εντάξει, δεν είναι ότι τον περιμέναμε κιόλας.
paranoid_gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Παιδια ακουσα και εγω τον δισκο...Ποσταρω τωρα βεβαια γτ περιμενα να τν ακουσω και 2 και 3 φορες γτ πολλες φορες ισχυει αυτο που λενε οτι αμα κατσεις να ακουσεις κατι πανω απο μιαφορες το εκτιμας και το αναγνωριζεισ.. Ε καθησα ακουσα τον δισκο 3-4 φορες και καθε φορα που το ακουγα ηταν ακριβως το ιδιο...θα μπορουσα να πω για το Slash και τα λοιπα,αλλα θα γινω γραφικοσ..ακομα και Axl αλλαξε τον τροπο που τραγουδαει..που ειναι τα φωνητικα που υπαρχουν στο sweet child o mine και στο don't cry δεν τα ειδα πουθενα μεσα στο δισκο... Ακομα και το καινουριο των metallica καλυτερο μου φανηκε..μπορεις να πεις ρε παιδι μου οτι ειχε κατι να θυμιζει τα παλια.. Αυτο οχι...εχω να πω μονο ενα πραγμα...lame!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.