Προς το περιεχόμενο

ρεσταρτ χωρις λογο

filaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον απλα μου κανει ρεσταρτ χωρισ αιτια χωρισ να βγαζει τπτ πριν.το ειχε κανει παλιοτερα και εκανα φορματ και εβαλα αλλα χρ και δεν το ξανα εκανε.απλα ειχα παει να αλλαξω την ψυχτρα της καρτα γραφικων εκανε παρα πολυ θορυβο απο την πρωτη μερα που τον πηρα.αυτα...απλα δεν ξερω γιατι κανει ετσι χωρισ λογο..καλυτερα τωρα?

Δημοσ.

Στον γραπτό λόγο παίρνεις κουλούρα, ξαναδοκίμασε πίνοντας ενα ελαφρύ χαλαρωτικό και μην βαριέσαι να πληκτρολογείς.

Δημοσ.

Σαν υπερθέρμανση ακούγεται.

Βάλε ένα monitoring software και δες σε τι επίπεδα κυμαίνεται η θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Δημοσ.
Στον γραπτό λόγο παίρνεις κουλούρα, ξαναδοκίμασε πίνοντας ενα ελαφρύ χαλαρωτικό και μην βαριέσαι να πληκτρολογείς.

Για την δικια σου περιπτωση επειδη σε βλεπω και ταραζεσαι με τοσο λιγη ανορθογραφια θα προτεινα ανεπιφυλακτα βαλεριανα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1:-)

Δημοσ.
Λοιπον απλα μου κανει ρεσταρτ χωρισ αιτια χωρισ να βγαζει τπτ πριν.το ειχε κανει παλιοτερα και εκανα φορματ και εβαλα αλλα χρ και δεν το ξανα εκανε.απλα ειχα παει να αλλαξω την ψυχτρα της καρτα γραφικων εκανε παρα πολυ θορυβο απο την πρωτη μερα που τον πηρα.αυτα...απλα δεν ξερω γιατι κανει ετσι χωρισ λογο..καλυτερα τωρα?

Μια ερώτηση, την ψήκτρα ή τον ανεμιστήρα άλλαξες;

Αν άλλαξες μόνο ανεμιστήρα έχει καλώς.

Αν όμως άλλαξες και την ψήκτρα της vga, έβαλες θερμοαγώγιμη πάστα (arctic silver) ή έτσι απλά έβγαλες την παλιά και κούμπωσες την καινούργια;

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι μοιάζει με πρόβλημα θερμοκρασίας, ή μνήμης ram.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...