red7genius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 εχω μια συνδεση ethernet στο pc απο την οποιο παιρνω ιντερνετ. σημερα ξαφνικα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. βλεπω πως οταν παω να μπω μσν μου πεταει σφαλμα που εχει σχεση με το DNS και λεει πως δεν μπορει να αναλυσει ip διευθυνσεις.ξερει κανεις τι μπορει να φταει?χρησιμοποιω στατικ ip αλλα ειναι απιθανο να αλλαξαν οι διευθυσεις στις ρυθμισεις της συνδεσης. μπορει να φταει το pc? αν εχει καποιος καμια ιδεα θα με βοηθουσε πολυ ευχαριστω
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Βαλε manual τoυς dsns servers του provider σου.
red7genius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 τους εχω βαλει manual...μα manual τους ειχα και πριν που εμπαινα...δεν ξερω γιατι ξαφνικα δεν μπαινει...
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 για να δεις αν ειναι θεμα dns κανεις το απλο apo dos παραθυρο γραφεις ping 194.219.227.2 θα πρεπει να λαβεις απαντηση.μετα ping http://www.forthnet.gr αμα σου απαντησει κανονικα δεν ειναι dns .αμα σου βγαλει δεν βρεθηκε το ονομα του διακομιστη τοτε ειναι θεμα dns.
binary_dreamer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 κάνε αυτό που λέει ο poulinos και πες μας τι σου λέει. Επίσης ποιόν πάροχο έχεις?
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 παντως να φτεει ο Provider δεν παιζει αλλιως θα ειχαμε ολοι προβλημα.οποτε η pc η ρουτερ που ρουτερ παλι δυσκολα.κανε system restore ta xp την ημερα που επαιζαν.αμα πιασει ετσι.αλλιως κανε αυτο που σου ειπα και πες μας.και τι dns εχεις βαλει?ειναι τα σωστα?μηπως εχεις βαλει σανdns thn ip toy router?
red7genius Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 το προβλημα λυθηκε παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας ηταν θεμα παροχου. Μενω στην εστια του Παν.Πατρων και ειχε πεσει το δικτυο!
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 αυτο που να το ξερουμε.αν και απορια θα ειχα τι θα εβγαζε στο Ping .λογικα αμα δεν εκανε ping ip θα ηξερες οτι δνε φταιει κατι στο pc σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.