Προς το περιεχόμενο

Αποθήκευση φωτογραφιών που περιέχονται σε Flash;

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μπηκα σε μια σελιδα στο νετ και κατεβασα εναν καταλογο της εταιρειας οπου εχει πολλες φωτο μεσα αλλα ειναι σε μορφη flash...δηλ κανω δεξι κλικ πανω στις φωτο για να τις αποθηκευσω στον σκληρο αλλα μου γραφει (settings-flash player 10)k δεν με αφηνει να τις αποθηκευσω...

τι μπορω να κανω η για να κατεβασω ολοκληρο τον καταλογο και να τον εχω στον σκληρο μου με την μορφη pdf ας πουμε η να αποθηκευσω μονο τις φωτο που θελω...

πως μπορω να το κανω αυτο ...??

σας ευχαριστω και υποκλινομαι σε αυτον που θα μου δωσει την λυση...

Δημοσ.

οντος, απ' οτι φενεται με δεκσι click στην εικονα δεν μπορεις να αποθηκευσεις τιποτα :S, αμα δεν βρεις αλλον τροπο ,θα μπορουσες κανεις print-Screen και με λιγο editing να αποθηκευσεις την εικονα, αλλα ειναι αρκετα μη πρακτικο .

καλη τυχη

Δημοσ.

...u kidding?

Στο ΤΕΛΟΣ της αρχικής σελίδας έχει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θες :

Αποθήκευση ΟΛΟΥ του καταλόγου σε PDF...

Δημοσ.

Μάλλον δεν το είδε ο φίλος.

Στο Home κάτω αριστερά λέει Download th e General Catalog και επίσης μπορείς να παραγγείλεις και έναν κατάλογο να στον στείλουν.

Οπότε ξέχνα και αυτά που σου έιπα στο άλλο μήνυμα. Ξέρεις εσύ.

Δημοσ.
...u kidding?

Στο ΤΕΛΟΣ της αρχικής σελίδας έχει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θες :

Αποθήκευση ΟΛΟΥ του καταλόγου σε PDF...

Lol τωρα το προσεξα :P

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «ME ποιο προγραμμα μπορω να ....;;;;» στον τρέχοντα. Να χρησιμοποιείτε πάντα τίτλους σαφείς, σε σωστά Ελληνικά και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματος ή της ερώτησής σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...