JOgar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδες το game θα βγει σε pc...περα απο τουσ προφανης λογους,αν ειχατε παιξει προσεκτικα το ενα θα καταλαβαινατε οτι το 2 θα ερθει σε πισι..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 αν ειχατε παιξει προσεκτικα το ενα θα καταλαβαινατε οτι το 2 θα ερθει σε πισι.. Γιατί ακριβώς;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Θα ήθελα PM με όνομα (αν και νομίζω πως ξέρω ποιον λες). Μιας και δεν ειναι καθολου παρανομο λογισμικο, ας το πω εδω, εστω και offtopic. Οπως βλεπεις στο thumbnail λοιπον, ο PCSX2 υποστηριζει 1912 τιτλους, εκ των οποιων το διολου ευκαταφρονητο ποσο των 830 ειναι full playable (απο την αρχη ως το τελος), οι 649 ειναι playable αλλα ειτε με (graphic) glitches ειτε με random crashes, ενω οι υπολοιποι 432 ειναι μη-playable. Εχει εξελιχθει αρκετα
Daemonos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Τελικά εχει βγεί προγραμματάκι για Xbox 360 που να παίζει στο pc?
dreaming123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 'Αλεξ πούλα την SAPPHIRE RADEON HD4870 1GB GDDR5 PCI-E TV-OUT RETAIL και πάρε ενα xbox 360 για να παίζεις gears of war 2. Ποιο πιθανόν είναι να βγει emulator στο 360 για να παίζεις games του pc παρα το αντίστροφο... xaxa
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Τελικά εχει βγεί προγραμματάκι για Xbox 360 που να παίζει στο pc? Αν σκεφτουμε οτι για το Gameboy το οποιο ειχε 8KHz επεξεργαστη και 16ΚΒ vram (και 32ΚΒ ram), απαιτει για να παιξει ο emulator στο pc (visual boy advance) επεξεργαστη 900Mhz και 128MB ram, και αν παραλληλα σκεφτουμε επισης για τον PS2 emulator, (το οποιο Ps2 εχει CPU 300Mhz και την περιφημη Graphics Emotion Engine στα 150Mhz) χρειαζομαστε (για να δουλεψει σωστα ο emulator και να εχουμε full speed στα περισσοτερα παιχνιδια): Dual Core 2,8Ghz, 1GB ram (1,5 για βιστα) και καρτα γραφικων με SM 2.0 τουλαχιστον... εεε... καταλαβαινεις οτι για να γινει emulation στους 3 πυρηνες του Xbox 360... θα παρει χροοοοοοοοονια. Αν γινει κατι τετοιο ποτε φυσικα..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Thanks GeorgeMan, οπότε καλά το περίμενα. Το πρόβλημα μου δεν είναι να το βρω, αλλά ποια settings/bios/κλπ να χρησιμοποιήσω. Στείλε PM γι'αυτό αν γίνεται για να μην πάμε (κι άλλο; ) off-topic.
outlaw star Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 επίσημη θέση πάντως της εταιρίας είναι ότι το παιχνίδι δε πρόκειται να βγει για pc....τώρα εάν στο μέλλον αλλάξουν γνώμη μακάρι...μιας και εγώ το έχω το πρώτο (γνήσιο ε!τι νομίζατε!...) και το έχω λιώσει...μακράν απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει!και κάτι ψιλό-off topic αλλά να πω ότι στο carrefour είχε βγάλει το πρώτο gears of war για pc προσφορά 10 ευρώ...όποιος ενδιαφέρεται και αν προλάβει θεωρώ ότι αξίζει...
Lighter122 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ FINAL FANTASY XIII ΚΑΙ THE LAST REMNANT ΣΤΟ PC ΜΟΥ !!! Φωναζω μηπως και με ακουσουν οι υπευθυνοι στην Square Enix Περα απ'την πλακα ποιες ειναι οι πιθανοτητες να βγει το δευτερο για PC? Καπου διαβασα οτι θα κυκλοφορησει αργοτερα αλλα δεν με πειθουν... Ρωταω εδω γιατι δεν εχει νοημα να ανοιξω καινουργιο thread.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ FINAL FANTASY XIII ΚΑΙ THE LAST REMNANT ΣΤΟ PC ΜΟΥ !!! Για FInal Fantasy, επειδη εχω ασχοληθει σου λεω οτι μπορεις να παιξεις τα 7,8 (pc version) και X, X-2 και XII χωρις προβλημα στο Pc σου με τον emulator. (Φυσικα πρεπει να εχεις τα original δισκακια ή αλλα backup και το ps2). Thanks GeorgeMan, οπότε καλά το περίμενα. Το πρόβλημα μου δεν είναι να το βρω, αλλά ποια settings/bios/κλπ να χρησιμοποιήσω. Στείλε PM γι'αυτό αν γίνεται για να μην πάμε (κι άλλο; ) off-topic. Για ο,τι θες, το msn Μου ειναι διαθεσιμο.
DouglasMortimer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ FINAL FANTASY XIII ΚΑΙ THE LAST REMNANT ΣΤΟ PC ΜΟΥ !!! Φωναζω μηπως και με ακουσουν οι υπευθυνοι στην Square Enix Περα απ'την πλακα ποιες ειναι οι πιθανοτητες να βγει το δευτερο για PC? Καπου διαβασα οτι θα κυκλοφορησει αργοτερα αλλα δεν με πειθουν... Ρωταω εδω γιατι δεν εχει νοημα να ανοιξω καινουργιο thread. Το last remnant θα βγεί σε pc. Το έχουν ανακοινώσει επίσημα. Αλλά, δεν μου φάνηκε τόσο καλό, για να αξίζει κάποιος να το περιμένει με τόση ανυπομονησία...
Lighter122 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Απλα θυμιζει πολυ τα Final Fantasy σε concept οποτε θα ηθελα να το δοκιμασω. PS3 θα επαιρνα μονο για FFΧΙΙΙ και MGS4, οποτε δεν αξιζει προσωπικα να δωσω τοσα λεφτα για 2 τιτλους.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Βασικά η Epic δεν συνεργάζεται αποκλειστικά με Microsoft? Όταν ανακοινώσουν GOW3 τότε ίσος βγάλουν το 2 για pc, για λίγα extra cash για το development. Προσωπικά όπως είπε και Ghost προτιμώ το Jedi...αν και είναι αρκετά arcade...
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 'Εχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με emulators, αλλά αν κρίνω από το γεγονός πως ακόμα ούτε για PS2 δεν υπάρχει emulator που να δουλεύει απροβλημάτιστα, για XBOX360 μου μοιάζει ουτοπία... Μάλλον είσαι λιγάκι πίσω,ο PS2 emulator υπάρχει είναι λειτουργικός και λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ κι ένα χρόνο περίπου. Τα παρακάτω στοιχεία, αν μη τι άλλο, δεν μπορείς να τα θεωρήσεις ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. ---> Μιας και δεν ειναι καθολου παρανομο λογισμικο, ας το πω εδω, εστω και offtopic. Οπως βλεπεις στο thumbnail λοιπον, ο PCSX2 υποστηριζει 1912 τιτλους, εκ των οποιων το διολου ευκαταφρονητο ποσο των 830 ειναι full playable (απο την αρχη ως το τελος), οι 649 ειναι playable αλλα ειτε με (graphic) glitches ειτε με random crashes, ενω οι υπολοιποι 432 ειναι μη-playable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.