alexsinakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δεν γνωριζα την υπαρξη αυτου του παιχνιδιου, μεχρι που το ειδα τυχαια σε βιντεο στο youtube... απλα τελειο!!!! και γραφικα αψογα και gamaplay και ολα!!! Το παιχνιδι για το οποιο μιλαω δεν ειναι αλλο απο το Gears of War 2.... Το προβλημα ειναι οτι οταν πηγα να το καταβασω διαπυστωσα πως δεν παιζεται σε pc ,παραμονο σε xbox 360 (με μεγαλη μου λυπη). Η ερωτηση ειναι αν μπορω να κατεβασω καποιο simulator(ή emulator δεν θυμαμαι) xbox 360 για το pc? και αν ναι απο που? θα παιζει το ιδιο με μια SAPPHIRE RADEON HD4870 1GB GDDR5 PCI-E TV-OUT RETAIL οπως παιζει στο xbox?
alexsinakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Τελεια... πως θα το κατεβασω αυτο το προγραμμα για να το παιξω?
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 'Εχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με emulators, αλλά αν κρίνω από το γεγονός πως ακόμα ούτε για PS2 δεν υπάρχει emulator που να δουλεύει απροβλημάτιστα, για XBOX360 μου μοιάζει ουτοπία...
JOgar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ο τουφας μαλλον σε δουλευει αγαπητε μου...θα βγει σε pc απλα θα αργησει...περιμενε...το 1 ηταν φοβερο παντως..
gherudos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 'Εχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με emulators, αλλά αν κρίνω από το γεγονός πως ακόμα ούτε για PS2 δεν υπάρχει emulator που να δουλεύει απροβλημάτιστα Μάλλον είσαι λιγάκι πίσω,ο PS2 emulator υπάρχει είναι λειτουργικός και λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ κι ένα χρόνο περίπου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ο τουφας μαλλον σε δουλευει αγαπητε μου...θα βγει σε pc απλα θα αργησει...περιμενε...το 1 ηταν φοβερο παντως.. Εκτός αν η Epic κάνει 180, δεν παίζει να βγει στο PC. http://www.gamesindustry.biz/articles/epic-gears-of-war-2-not-coming-to-pc Μάλλον είσαι λιγάκι πίσω,ο PS2 emulator υπάρχει είναι λειτουργικός και λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ κι ένα χρόνο περίπου. Θα ήθελα PM με όνομα (αν και νομίζω πως ξέρω ποιον λες).
cbr600RR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 θα βγει σε pc απλα θα κανει μερικους παραπανω μηνες.. το παιχνιδι το ειδα σε κονσολα και ειναι γαματο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 θα βγει σε pc απλα θα κανει μερικους παραπανω μηνες.. το παιχνιδι το ειδα σε κονσολα και ειναι γαματο! Link σε αυτό που λες; Διάβασε και το δικό μου αν δεν το είδες.
cbr600RR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 σου βαζω και στοιχημα οτι θα βγει σε pc .. για το χαβαλε .. ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην βγει στο μηχανημα που εχει η πλειοψηφια του κοσμου.. εχει γινει με τοσα και τοσα παιχνιδια που στην αρχη λεγανε οτι ΔΕΝ θα βγουν σε pc ..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχει γίνει ακόμα με το Force Unleashed πάντως... (εγώ αυτό θέλω, screw GOW2! ) Τέλος πάντων, πόσο καιρό περιμένω μέχρι να τελειώσει το στοίχημα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ok. Για να δούμε τι θα γίνει λοιπόν.
john2gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Προτιμώ να μην βγει το GoW2 για να μην μας σπάει τα μπαλάκια μας η Epic μετά με την πειρατία και μα και σου και του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.