Προς το περιεχόμενο

blogspot: πρότυπα

1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορώ να βρω και να αποθηκεύσω (εύκολα) καινούργια πρότυπα για ένα blog στο blogspot; Όταν βάζω επιλογή νέου προτύπου μου βγάζει κάποια τα οποιά είναι κάθε φορά τα ίδια. Είμαι αναγκασμένος να βάλω ένα απ' αυτά ή υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ αλλά επειδή είναι πρώτη μου απόπειρα για blog και όλα αυτά μου φαίνονται βουνό, θα σας πω τι ακριβώς χρειάζομαι μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.

Αυτό που μου άρεσε και χρησιμοποίησα ήταν το Stretch Denim Light, αλλά όταν μπήκα την τρίτη ή την τέταρτη φορά μου είχε βγάλει το μενού που λέει για τους αναγνώστες, αρχειοθήκη ιστολογίου και για μένα κάτω από τις αναρτήσεις μου ενώ στην αρχή ήταν δεξιά τους, κάτι το οποίο μου φαινόταν πιο καλαίσθητο και επίσης με βόλευε.

Αυτά που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι τα εξής:

1) Υπάρχει κάποιο ανάλογο πρότυπο, δηλαδή η ανάρτηση μου να εκμεταλεύεται σχεδόν όλη την οθόνη αν γίνεται και όχι να είναι ένα πλαίσιο στη μέση της οθόνης και να έχει το μενού των αναγνωστών κλπ στα δεξιά;

2) Αν δεν υπάρχει κάτι ανάλογο, μπορεί το συγκεκριμένο πρότυπο, που είπα παραπάνω, με κάποιες ρυθμίσεις να πάει το μενού των αναγνωστών κλπ στα δεξιά των αναρτήσεων μου και όχι από κάτω τους;

Με ενδιαφέρει κυρίως το 1, γιατί αν υπάρχουν πολλές επιλογές θα ήθελα να διαλέξω. Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες, θα με βοηθήσουν πολύ, μιας και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...