Προς το περιεχόμενο

Merchants of Brooklyn

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το παιχνίδι χρησιμοποιεί την CryEngine2 :-D

Ωχ.... Παλι θα πρεπει να κανω αναβμιση... Ελπιζω μονο να μπορει να παιξει με ολα στο high στο pc μου γιατι αμα δεν παιξει ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ!! ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΩ!! :-D:-D:-D( εδω για να καταφερω να παξω το crysis στο high αναγκαστηκα να βαλω τα physics στo low και τα shadows στι medium!!!

Ποτε βγαινει? Ειναι pc only?

Δημοσ.

Ποτε βγαινει? Ειναι pc only?

μην αρχίσεις πάλι με τα pc exclusive έλεος:-(!και να το σπάσεις το pc αλλά δώσε μου την κάρτα σου πριν για να κάνω sli...

• Moderators
Δημοσ.

Χαχα!

Φοβερός ο Νεάντερταλ (μόνο εμένα μου θύμησε πίθηκο ; :P)!

Έχω να δω τόσο τραγική κλωτσιά από την διπλή του Duke Nukem 3D. Που βασικά καλύτερη ήταν εκεί. ;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μerchants Of Βrοοklyn Released

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το Merchants Of Brooklyn για PC, ένα νέο cell-shaded FPS που εκμεταλλεύεται την CryEngine2.

Το παιχνίδι είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμο μονάχα στο Steam, έχει μέγεθος 690ΜΒ και κοστίζει 15.99 ευρώ.

Οι οπαδοί του συγκεκριμένου είδους καλό είναι να του ρίξουν μια ματιά, αν και ελπίζαμε η Paleo Entertainment να κυκλοφορούσε ένα demo του ώστε να το δοκιμάσουμε πρώτα!

PS: Αν δεν διαθέτετε ένα top of the line HighEnd PC μην κάνετε τον κόπο να το αγοράσετε... τουλάχιστον στην παρούσα φάση :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...