ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Lame = Αξιολύπητος. To be more precise.. P.S: μπορείς να κάνεις reply "i stand corrected" και να το μ@μήσουμε και λίγο παραπάνω ακόμα... /Koritsi_Gia_PC LOL Pathetic = Αξιολύπητος. Εξάλλου ανήκουμε δυστυχώς σε διαφορετικά μέτωπα (και λόγω ηλικίας λογικά). Στο δικό μου έχει εξαφανιστεί το ροζ και έχει πάρει την θέση του το μουντό γκρι της σαπισμένης σάρκας από τα συμπαθητικά πλάσματα του L4D και της λοιπής καθημερινότητας.
APATSI3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 εχω καψει το παιχνιδι κι οταν ξεκιναει μου ζηταει update κι οταν παταω οκ δεν μου κανει update απλα μου γραφει οτι το δισκακι ειναι βρωμικο πραγμα που δεν ισχυει .ξερει καποιος να μου πει τον τροπο για να παιξει το παιχνιδι΄΄σημειωση το παιχνιδι ειναι wave 3
mits@kos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Lame = Αξιολύπητος. To be more precise.. P.S: μπορείς να κάνεις reply "i stand corrected" και να το μ@μήσουμε και λίγο παραπάνω ακόμα... /Koritsi_Gia_PC FFS, πραγματικά αυτό το έγραψες απλά και μόνο για να το γράψεις... Λες και δεν γίνεται κατανοητή η λέξη με την έννοια που παρέθεσε ο ilos...
ThrowDOWN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ωραιο το παιχνιδακι , τα βιντεακια του ηταν λιγο αθλια απο ποιοτιτα , αλλα σαν gameplay πλακα ειχε και ηταν και αρκετα μικρο σε μεγεθος
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 FFS, πραγματικά αυτό το έγραψες απλά και μόνο για να το γράψεις... Λες και δεν γίνεται κατανοητή η λέξη με την έννοια που παρέθεσε ο ilos... Ρε συ μην την πέφτετε στο κοριτσάκι, πλάκα κάνουμε. Γράφουμε και καμιά μακακία να ανέβει το post count μας...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 FFS, πραγματικά αυτό το έγραψες απλά και μόνο για να το γράψεις... Μπήκα στη Clan του Ιερέα Toufas! LOL Pathetic = Αξιολύπητος. Είπα εγώ το αντίθετο? Αξιολύπητος είναι και μια έννοια του Lame. Η βασική.. Definition of word Lame Yahoo Answers Vol. 1 Yahoo Answers Vol. 2 @ThrowDOWN: Το τερμάτισες κιόλας ρε θεριό? /Koritsi_Gia_PC
ilos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Pwned by Slang! Ελεεινό, τιποτένιο, αξιολύπητο, τρισάθλιο, χαθήκαμε στον παροξυσμό των συνώνυμων. Σίγουρα σε κάποια σκοτεινή γωνιά ο μελλοντικός Μπαμπινιώτης προετοιμάζεται για uber-pwnage. Αλήθεια έχει γλωσσολόγο το insomnia?
duffyduck Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 βγηκε no-dvd crack. βασικα είναι συνδυασμος crack + mini image. και δε θελει daemon tools pro, yasu και αλλα τετοια. θελει μόνο daemon tools lite ή alcohol. το ανέβασα και σε ένα απο τα γνωστα site. μπορειτε ομως να ψάξετε και στον google. ετσι το original dvd σας δεν θα γρατζουνιστεί, όπως του APATSI3, που γραφει σε παραπάνω post.
john2gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Wanted: Weapons Of Fate Review Δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου και παραδέχομαι δημόσια ότι η GRIN είναι μια από τις εταιρείες που εκτιμώ αφάνταστα. Ναι, τα πρώτα της παιχνίδια δεν γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία (ένα από αυτά ήταν το φουτουριστικό racing game Ballistics). Ναι, έπρεπε να αναλάβει τις PC εκδόσεις των GRAW και GRAW 2, για να αναγνωριστεί έστω και λίγο το ταλέντο της. Και ναι, το single-player μέρος των GRAW games έχει πολλά προβλήματα, για τα οποία ευθύνεται κυρίως η game engine. Το οnline μέρος όμως του GRAW 2 είναι απλά ασύλληπτο, ρεαλιστικό, έντονο και παραμένει ζωντανό ακόμα και σήμερα και φυσικά, πώς γίνεται να ξεχάσουμε το πρόσφατο remake του Bionic Commando που ήταν αριστουργηματικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.