command Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ποιος έπεσε να τον φάει; Μπα δεν τρώγεται με τίποτα. Αγγελία θα ήθελε να βάλει αλλά δεν είχε 50 posts. Αγγελία του τύπου: Πωλείται Macbook το μεγάλο μοντέλο των 1580 eur στην τιμή του μικρού 1260 eur. Και που έθιξε την Apple τι έγινε? 100 Apple έχει το παλιο-windowzboy. Θα έπρεπε και να τον πληρώνει η Apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Το χειρότερο πράγμα στα Macbook είναι η χαμηλή, για τα τωρινά δεδομένα, ανάλυση της οθόνης. Οχι ότι είναι χαμηλή ανάλυση για τις ίντσες αλλά ότι είναι χαμηλή εν γένει. Προσωπικά ειδικά τα 800 πίξελ κάθετη ανάλυση με πνίγουν σε αρκετές εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μπα δεν τρώγεται με τίποτα. Αγγελία θα ήθελε να βάλει αλλά δεν είχε 50 posts. Αγγελία του τύπου: Πωλείται Macbook το μεγάλο μοντέλο των 1580 eur στην τιμή του μικρού 1260 eur. Και που έθιξε την Apple τι έγινε? 100 Apple έχει το παλιο-windowzboy. Θα έπρεπε και να τον πληρώνει η Apple /me points discretely at you, topic starter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Anyway αν δεν προλάβατε αυτό, παίρνετε αυτό στην υπογραφή και έχετε και το Applecare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Να υποθέσω ότι η επαγγελματική σου ενασχόληση είναι να πουλάς πάγο σε εσκιμώους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek-Chater Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Το 2,4 το pro εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk88memorz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Το 2,4 το pro εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο? Όλα τα pro έχουν φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Απο τα απλά τα MacBook μόνο το 2,4 έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Απο τα απλά τα MacBook μόνο το 2,4 έχει. Καφριλα αγρια... Τι αντιφατικα συναισθηματα μου δημιουργει αυτη η εταιρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καφριλα αγρια... Τι αντιφατικα συναισθηματα μου δημιουργει αυτη η εταιρια ΩωΩωΩ ναι... in deed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 lol SORRY για το ΕΝΤΕΛΩΣ offtopic, αλλά δεν μπορώωωωωωωωω να μην κάνω quote όλα τα παρακάτω... Πόσο το πουλάς; Όντως, αφού παίρνω μάπα... @command: Πόσα μπορείς να μου δώσεις για να το ξεφορτωθείς; OK, ενδιαφέρομαι για το MacBook 2.4 GHz ALU αφού το πουλάς. Προς υπόλοιπους: Πρόλαβα! Όποιος δηλώσει κι αυτός ενδιαφέρον θα φάει ban. Αυτό σας έλειπε βρωμόπαιδα. @ command: Περιμένω προσωπικό μήνυμα με τιμούλα. Επειδή το MacBook είναι χρήσιμο για μένα...Επειδή είμαι κι εγώ νομικός... (μόλις έσκασε ένα αυτοφωράκι για αύριο, btw...) Νeed I say more? Αν σε απασχολεί ο Cromb, θα κανονίσω να μην ξαναμπεί στο forum για κανά τρίμηνο. Μέχρι τότε θα'χει ξεχαστεί το θέμα. ...τί παιδί... ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το ΛΥΩΣΙΜΟ ήταν τα "smile smilies" ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cromb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως τώρα που είδα την super ευκαιρία του The_Mentor το μετάνιωσα... To παλιό macbook σε άσπρο και μόνο 1200 ευρώ... σκοτωμός θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έχω θέμα μεγάλο, θα έδινα το παλιό μου MacBook Pro για να πάρω το καινούριο από Αμερική τα χριστούγεννα, αλλά δεν το βγάζουν πια με ματ οθόνη και για σοβαρή και πολύωρη δουλειά το glossy είναι απαγορευτικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έχω θέμα μεγάλο, θα έδινα το παλιό μου MacBook Pro για να πάρω το καινούριο από Αμερική τα χριστούγεννα, αλλά δεν το βγάζουν πια με ματ οθόνη και για σοβαρή και πολύωρη δουλειά το glossy είναι απαγορευτικό... (χα! με σένα θα κάνω διάλογο σήμερα ) Είναι πολύ κουραστική, ναι. Από την άλλη βέβαια το μεγάλο + στα καινούρια είναι το trackpad τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έχω θέμα μεγάλο, θα έδινα το παλιό μου MacBook Pro για να πάρω το καινούριο από Αμερική τα χριστούγεννα, αλλά δεν το βγάζουν πια με ματ οθόνη και για σοβαρή και πολύωρη δουλειά το glossy είναι απαγορευτικό... Υπαρχουν shields που μπαινουν στην οθονη κ την κανουν matte.. Δεν εχω δει απο κοντα, αλλα λενε οτι κανουν δουλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Υπαρχουν shields που μπαινουν στην οθονη κ την κανουν matte..Δεν εχω δει απο κοντα, αλλα λενε οτι κανουν δουλεια! Mε ενδιαφέρει!!!!!!!! Εχω εδω και πολλα χρονια το HP OmniBook XE3 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Hp_OmniBook_FL-user-melyviz_CC-BY-SA-2.0_36452376_d1671f657e_o.jpg με ματ οθόνη και είναι φοβερα ξεκούραστη. Ενω με το Toshiba Satellite A200 με γυαλιστερη οθόνη μου βγάζει τα μάτια!!!!!! Ειδικά σε εξωτερικούς χώρους καθρεφτίζει τα πάντα μεγάλο πρόβλημα!!!!!! Αφού πολλές φορές κουβαλάω το παλιό , του πήρα και 1 καρτούλα pcmcia wi-fi 15e(για καλύτερη φορητότητα σε σχέση με την usb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.