Greek-Chater Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Επειδή το MacBook είναι χρήσιμο για μένα... Επειδή είμαι κι εγώ νομικός... (μόλις έσκασε ένα αυτοφωράκι για αύριο, btw...) Νeed I say more? Αν σε απασχολεί ο Cromb, θα κανονίσω να μην ξαναμπεί στο forum για κανά τρίμηνο. Μέχρι τότε θα'χει ξεχαστεί το θέμα. Eπειδη συμβαινει να ειμαι δικαστικος κατασχετης στον τομεα των χρηματικων ωφειλων στην τραπεζα για την οποια εργαζομαι (loose banκ) στο κατασχετω και εδω τελειωνει το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Eπειδη συμβαινει να ειμαι δικαστικος κατασχετης στον τομεα των χρηματικων ωφειλων στην τραπεζα για την οποια εργαζομαι (loose banκ) στο κατασχετω και εδω τελειωνει το θεμα Mαααα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Και ξαναρωτάω εγώ... τι διαφορά έχουν η οθόνη το απλού από του pro; Εκτός από το μέγεθος άλλη δεν είδα. Και ειδικά για δουλειές γραφείου (όπως του υπέροχου μοντ μας... σλούρπ... σλούρπ) δεν χρειάζεται η 15άρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Και ξαναρωτάω εγώ... τι διαφορά έχουν η οθόνη το απλού από του pro; Εκτός από το μέγεθος άλλη δεν είδα. Και ειδικά για δουλειές γραφείου (όπως του υπέροχου μοντ μας... σλούρπ... σλούρπ) δεν χρειάζεται η 15άρα Πιστεύω καταλάβατε όλοι μέχρι τώρα Είναι ΡΟΖ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Γιατί ρε Punky έχει δίκιο; Τι αλλάζει στις οθόνες εκτός του μεγέθους; Για μένα το 13.3 είναι ιδανικό μέγεθος για φορητό. Δεν είναι η διαγώνιος το θέμα. Κι εμένα το 13άρι με βολεύει καλύτερα. Είναι ότι (αντικειμενικά) το Pro έχει καλύτερη χρωματική πιστότητα και μεγαλύτερη γωνία θέασης. Το iMac μου που έχει ματ οθόνη ας πούμε, το βρίσκω πιο ξεκούραστο. Κατά τα άλλα, το macbook φυσάει. Θα το έπαιρνα αγκαλιά και όταν κοιμάμαι, αλλά καμιά φορά τρίζω τα δόντια μου και δεν θέλω να το ενοχλήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Καλά ότι φυσάει- φυσάει... Αλλά επίσης δεν κάνει για γραφιστικές δουλειές. Ούτε να δουλέψεις μπορείς ούτε να παρουσιάσεις δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Purple_Haze Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Θα το έπαιρνα αγκαλιά και όταν κοιμάμαι, αλλά καμιά φορά τρίζω τα δόντια μου και δεν θέλω να το ενοχλήσω. Αυτό είναι το δικό σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NKod Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά σε λίγες μέρες θα αγοράσω και εγώ ενα macbook και θα γίνω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ switcher. Tο θέμα είναι ότι σκέφτομαι να πάρω το μικρό maccbook ALU, δλδ να μην δώσω 300 euro για 0,4 Ghz 80 gb σκληρού και φωτειζόμενο πληκτρολόγιο, γιατι δεν υπάρχει και τρελή οικονομική ευχέρεια. Απλα με προβληματίζει το θέμα ότι ακούω από πολλούς ότι το macbook ALU ΔΕΝ είναι καλό... Ποιά η γνώμη σας ΚΑΘΑΡΑ για το Macbook 13,3'' Aluminium στα 2,0 Ghz?? Εκτός και βέβαια εννοούν ότι το laptop των 1250 euro είναι πολύ χαλια μπροστά σε ένα των 2500 (κάτι το φυσιολογικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 300ε παραπάνω για φως γύρο στα πλήκτρα και 0.4 επεξεργαστή εγώ δεν δίνω και δεν έδωσα κιόλας. Τώρα για τα παλιά macbook δεν ξέρω αλλά ούτε πρόβλημα έχω ούτε τίποτα (εκτός από το θέμα συνήθειας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NKod Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 300ε παραπάνω για φως γύρο στα πλήκτρα και 0.4 επεξεργαστή εγώ δεν δίνω και δεν έδωσα κιόλας. Τώρα για τα παλιά macbook δεν ξέρω αλλά ούτε πρόβλημα έχω ούτε τίποτα (εκτός από το θέμα συνήθειας) Κάτσε δεν το έπιασα... Εσύ έχεις παλιό ή το νέο το μικρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Το νέο το μικρό με τον 2.0 επεξεργαστή και χωρίς φωτισμό στα πλήκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Σαν να σας είπε οτι η κατσίκα γεννάει αυγά κάνετε. Πέσατε όλοι να τον φάτε γιατί έθιξε την Apple! Αχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NKod Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Το νέο το μικρό με τον 2.0 επεξεργαστή και χωρίς φωτισμό στα πλήκτρα και και και και και????? Είχες και παλιά mac? Τι το χρησιμοποιείς τον υπολογιστή? Designing? Programming? photoshop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Όχι, το πρώτο μου mac είναι. Βασικά για γραφιστικές δουλειές που θέλω πιο πολύ (όχι εξ ολοκλήρου) να κάνω δεν λέει. Μικρή οθόνη (όπως ξέραμε) αλλά και κακή λόγω glossy (όπως υποπτευόμασταν). Βέβαια σε σχέση με κάτι άλλες glossy είναι καλύτερη αλλά και πάλι. Η οθόνη όμως είναι και το μόνο πρόβλημα γιατί στα άλλα δεν κωλώνει. Photoshop, illustrator και corel σε parallel desktop σε xp ανοιχτό και δεν κολλάει πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Σαν να σας είπε οτι η κατσίκα γεννάει αυγά κάνετε. Πέσατε όλοι να τον φάτε γιατί έθιξε την Apple! Αχ! Ποιος έπεσε να τον φάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.