random Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αργήσατε το πήρα εγώ, και του διόρθωσα το πρόβλημα του κόντραστ. τώρα φυσάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alestr9s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως τον καταλαβαίνω απόλυτα και συμπάσχω μαζί του γιατί είμαι και γω θύμα της ίδιας κατάστασης.... Πήγα πήρα και γώ και απογοητεύτηκα απ' την απόδοση της οθόνης... Ειδικά η πιστότητα των χρωμάτων είναι για τα μπάζα εντελώς.... see for yourself.... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. :mrgreen::mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αναφέρομαι στο Macbook ALU 2.4GHz συγκριτικά με το Macbook pro ALU 2.4GHZ. Και αυτό που είπα είναι ότι η οθόνη του pro σε σύγκριση με του απλού είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Και το διαπίστωσα όχι πηγαίνοντας σε Applestore όπως σε άλλα fora http://forums.macnn.com/69/mac-notebooks/380445/back-apple-store-so-disappointed-mb/ αλλά αγοράζοντάς το. Εχοντας δουλέψει σε Macbook pro προηγούμενης γενιάς, η οθόνη του αφήνει αίσθηση ξεκούραστη σα να έχεις μπροστά σου χαρτί. Για μένα λοιπόν που από Macbook pro (προηγούμενο μοντέλο) πήγα σε Macbook alu, ή οθόνη ήταν απαράδεκτη. Ετσι πήρα και το Macbook pro, να κάνω τη δουλειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αναφέρομαι στο Macbook ALU 2.4GHz συγκριτικά με το Macbook pro ALU 2.4GHZ. Και αυτό που είπα είναι ότι η οθόνη του pro σε σύγκριση με του απλού είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Και το διαπίστωσα όχι πηγαίνοντας σε Applestore όπως σε άλλα fora http://forums.macnn.com/69/mac-notebooks/380445/back-apple-store-so-disappointed-mb/ αλλά αγοράζοντάς το.Εχοντας δουλέψει σε Macbook pro προηγούμενης γενιάς, η οθόνη του αφήνει αίσθηση ξεκούραστη σα να έχεις μπροστά σου χαρτί. Για μένα λοιπόν που από Macbook pro (προηγούμενο μοντέλο) πήγα σε Macbook alu, ή οθόνη ήταν απαράδεκτη. Ετσι πήρα και το Macbook pro, να κάνω τη δουλειά μου. OK, ενδιαφέρομαι για το MacBook 2.4 GHz ALU αφού το πουλάς. Προς υπόλοιπους: Πρόλαβα! Όποιος δηλώσει κι αυτός ενδιαφέρον θα φάει ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Χε, χε. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Χε, χε. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Αυτό σας έλειπε βρωμόπαιδα. @ command: Περιμένω προσωπικό μήνυμα με τιμούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cromb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δε πάει άλλο αυτή η αδικία. Καταγγέλλω την κατάχρηση εξουσίας του paredwse! Εχω στείλει pm από χτες για την τιμή. Θα ζητήσω εισαγγελική παρέμβαση στο insomnia να δημοσιευτούν τα Pm και να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Χμμμ θα με ενδιέφερε και εμένα και πιστεύω δεν θέλετε να στερήσετε από έναν χρόνιο χρήστη windows τη χαρά ενός MAC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Τελικά αυτό το macbook πρέπει να είναι πολύ χάλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Τελικά αυτό το macbook πρέπει να είναι πολύ χάλια! ή τα μάτια του command Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Νταξει περα απο την πλακα που κανουμε κοιταξτε τι επαθε ενα συμφορουμιτης διπλα. Και δεν ειναι ο πρωτος και αντικειμενικα ειναι κακο το δεσιμο εκεινου του σημειου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Έλα, νομίζω ότι είστε άδικοι με τον άνθρωπο. Αντικειμενικά έχει δίκιο στο κάτω-κάτω. Η οθόνη του Pro είναι σαφώς καλύτερη. Παρόλα αυτά, δεν άντεξα και εδώ και 5 μέρες είμαι κάτοχος του νέου macbook. Και είμαι τρελά ευτυχισμένος ! Παρόλο που έχει την ίδια ανάλυση με το παλιό μου laptop, είναι η μέρα με τη νύχτα στην παραγωγικότητα, χάρις στο expose. Είναι τόσο γαμάτο, που το παίρνω κάθε μέρα στο γραφείο για να δουλεύω σε αυτό και όχι στο γαμωpc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Οντως ο Cromb έχει στείλει μήνυμα από χθές και δεν του έχω απαντήσει, όπως και σε άλλους. Σαν νομικός που είμαι,να μην κάνω κατάχρηση του thread, της ανοχής του admin και των κανόνων του insomnia, και να περιμένουμε να κάνω 50 posts για να βάλω την αγγελία? Ισως θα έπρεπε να διαγράψουν και το αρχικό μου μήνυμα.... όχι τη γνώμη μου για το macbook, αλλά στο σημείο που αναφέρεται ότι πάει για πώληση. Η να βάλω αγγελία σε helmug ή χρ. ευκ. Η ΟΥΣΙΑ είναι ότι αυτό το macbook είναι άχρηστο. Για εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Γιατί ρε Punky έχει δίκιο; Τι αλλάζει στις οθόνες εκτός του μεγέθους; Για μένα το 13.3 είναι ιδανικό μέγεθος για φορητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Οντως ο Cromb έχει στείλει μήνυμα από χθές και δεν του έχω απαντήσει, όπως και σε άλλους.Σαν νομικός που είμαι,να μην κάνω κατάχρηση του thread, της ανοχής του admin και των κανόνων του insomnia, και να περιμένουμε να κάνω 50 posts για να βάλω την αγγελία? Ισως θα έπρεπε να διαγράψουν και το αρχικό μου μήνυμα.... όχι τη γνώμη μου για το macbook, αλλά στο σημείο που αναφέρεται ότι πάει για πώληση. Η να βάλω αγγελία σε helmug ή χρ. ευκ. Η ΟΥΣΙΑ είναι ότι αυτό το macbook είναι άχρηστο. Για εμένα. Επειδή το MacBook είναι χρήσιμο για μένα... Επειδή είμαι κι εγώ νομικός... (μόλις έσκασε ένα αυτοφωράκι για αύριο, btw...) Νeed I say more? Αν σε απασχολεί ο Cromb, θα κανονίσω να μην ξαναμπεί στο forum για κανά τρίμηνο. Μέχρι τότε θα'χει ξεχαστεί το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.