command Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πάει για πούλημα! Πάντα κατά τη γνώμη μου: Η οθόνη του καμιά σχέση με αυτήν του pro. Βέβαια το ανακάλυψα αφού το αγόρασα και αφού κουράστηκαν τα μάτια μου ύστερα από πολύωρη χρήση. Πήγα και αγόρασα αμέσως το Macbook pro, το οποίο είναι άψογο, έχει μεγάλη οθόνη και με καλό brightness/contrast ratio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ναι... Ποιος είναι ακριβώς ο λόγος που άνοιξες το thread?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alestr9s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Και είναι κ το πρώτο του μήνυμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πάει για πούλημα! Πάντα κατά τη γνώμη μου: Η οθόνη του καμιά σχέση με αυτήν του pro.Βέβαια το ανακάλυψα αφού το αγόρασα και αφού κουράστηκαν τα μάτια μου ύστερα από πολύωρη χρήση. Πήγα και αγόρασα αμέσως το Macbook pro, το οποίο είναι άψογο, έχει μεγάλη οθόνη και με καλό brightness/contrast ratio. Πόσο το πουλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ποιό macbook και ποιο pro? Μην ξεχνάμε ότι κυκλοφορούν τέσσερα πλέον στην αγορά.. Το άσπρο macbook, το αλουμινενιο, το 17αρι pro και το 15αρι αλουμινενιο pro.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πόσο το πουλάς; Αφού είναι τόσο μάπα, ζήτα και λεφτά για να το πάρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αφού είναι τόσο μάπα, ζήτα και λεφτά για να το πάρεις... Όντως, αφού παίρνω μάπα... @command: Πόσα μπορείς να μου δώσεις για να το ξεφορτωθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πήγα και αγόρασα αμέσως το Macbook pro, το οποίο είναι άψογο, έχει μεγάλη οθόνη και με καλό brightness/contrast ratio. Ειναι μεγαλο πραγμα να σε γαργαλαει η τσεπη σου "Αυτος ο imac πολυ αθορυβος ρε παιδι μου, κατσε να παρω το mac pro να ευχαριστηθω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αυτά τα topics απλά δεν θα πεθάνουν ποτέ ! Τουλάχιστον δεν επέστρεψε στα Windows ! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ενδιαφέρομαι κι εγώ αν πουλιέται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alestr9s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αφού είναι και μάπα εντελώς ενδιαφέρομαι κ γω για μια τιμή κοντά στα 800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Standar για το άσπρο λέει. Εγώ δίνω 400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Πουλάω εγώ το δικό μου αν θέλετε είναι το προηγούμενο το λευκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 κανένα windowz boy θα είναι που θα το είδε live σε κανένα κατάστημα και καταπιάνεται απο την glossy οθονη, σίγουρα όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ενδιαφέρομαι κι εγώ αν πουλιέται! Άσε καλύτερα, μπορεί να τσατίστηκε πολύ με την οθόνη και να το στουκαρε από τα νεύρα του πριν σκεφτεί να το πουλήσει... σορυ ρε συ command αν μας ακους εκεί έξω αλλά έχουν μαζευτεί πολλά που χρήζουν εξήγησης, και πρώτο και κύριο αυτό που προαναφέρθηκε, ποιό macbook και ποιό pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.