Προς το περιεχόμενο

Σκέτη απογοήτευση το MacBook

command

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάει για πούλημα! Πάντα κατά τη γνώμη μου: Η οθόνη του καμιά σχέση με αυτήν του pro.

Βέβαια το ανακάλυψα αφού το αγόρασα και αφού κουράστηκαν τα μάτια μου ύστερα από πολύωρη χρήση. Πήγα και αγόρασα αμέσως το Macbook pro, το οποίο είναι άψογο, έχει μεγάλη οθόνη και με καλό brightness/contrast ratio.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Πάει για πούλημα! Πάντα κατά τη γνώμη μου: Η οθόνη του καμιά σχέση με αυτήν του pro.

Βέβαια το ανακάλυψα αφού το αγόρασα και αφού κουράστηκαν τα μάτια μου ύστερα από πολύωρη χρήση. Πήγα και αγόρασα αμέσως το Macbook pro, το οποίο είναι άψογο, έχει μεγάλη οθόνη και με καλό brightness/contrast ratio.

Πόσο το πουλάς; :-)

Ποιό macbook και ποιο pro? Μην ξεχνάμε ότι κυκλοφορούν τέσσερα πλέον στην αγορά.. Το άσπρο macbook, το αλουμινενιο, το 17αρι pro και το 15αρι αλουμινενιο pro..

• Super Moderators
Αφού είναι τόσο μάπα, ζήτα και λεφτά για να το πάρεις... :P :lol:

Όντως, αφού παίρνω μάπα...

@command: Πόσα μπορείς να μου δώσεις για να το ξεφορτωθείς; :-)

Πήγα και αγόρασα αμέσως το Macbook pro, το οποίο είναι άψογο, έχει μεγάλη οθόνη και με καλό brightness/contrast ratio.
Ειναι μεγαλο πραγμα να σε γαργαλαει η τσεπη σου

"Αυτος ο imac πολυ αθορυβος ρε παιδι μου, κατσε να παρω το mac pro να ευχαριστηθω"

Ενδιαφέρομαι κι εγώ αν πουλιέται!

Άσε καλύτερα, μπορεί να τσατίστηκε πολύ με την οθόνη και να το στουκαρε από τα νεύρα του πριν σκεφτεί να το πουλήσει...:-D

σορυ ρε συ command αν μας ακους εκεί έξω αλλά έχουν μαζευτεί πολλά που χρήζουν εξήγησης, και πρώτο και κύριο αυτό που προαναφέρθηκε, ποιό macbook και ποιό pro?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...