klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 το ότι χρειάζεσαι εσύ παραπάνω από 1mbit upload για να seedάρεις torrents (σημαντική "δουλειά" ) δεν σημαίνει ότι χρειάζονται και οι άλλοι ή ότι πρέπει να το γυρίσουν σε Annex M οι ISPs... Internet is serious business after all... Αν μέχρι το 2013 εξακολουθούμε να έχουμε την ίδια υποδομή τότε είμαστε καταδικασμένοι... Αλλα δεν (θέλω να) νομίζω..
afentiko7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 το ότι χρειάζεσαι εσύ παραπάνω από 1mbit upload για να seedάρεις torrents (σημαντική "δουλειά" ) δεν σημαίνει ότι χρειάζονται και οι άλλοι ή ότι πρέπει να το γυρίσουν σε Annex M οι ISPs... Ειναι πολύ σημαντικότερη όμως από τα facebook, msns και λοιπές μαλακίες χαμένων ανθρώπων. Και γω δε χρειάζομαι quadcore, ούτε 4GB μνήμη αλλά δεν την λέω στους άλλους που τα αγοράζουν. Δε μου πέφτει λόγος με πιάνεις? @antonl θα διαμαρτύορομαι για ότι γουστάρω. Πάρε παράδειγμα τους μισθούς. η ΓΣΕΕ έδωσε αύξηση 0.9 ευρώ, k? Σε σχέση με την Ανγκόλα γαμάμε και δέρνουμε, σε σχέση όμως με Δανία τον πίνουμε. Οπότε ναι ρε φίλε διαμαρτύρομαι γιατί θέλω να συγκρινομαι με κάποιον καλύτερο και όχι με κάποιον χειρότερο. Διώχτε το μπλε τρολλ από το φόρουμ. Στην Αγγλία έχουν 5Mbps upload. Για αρχή καλό είναι. Εμείς πότε θα δούμε τέτοιο upload? Και ναι γουστάρω επειδή εγώ χρησιμοποιώ 24/7 τη σύνδεση μου και ανεβοκατεβάζω οι άλλοι που πήραν 24αρα και κλαινε τα λεφτά τους γιατί την έχουν μόνο για mail και yourspace.
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ΟΚ δικαίωμά σου να διαμαρτύρεσαι για ό,τι γουστάρεις. Για το χαμηλό upload, γιατί δεν έχει adsl2+ στην κορυφή του Ολύμπου, γιατί ανέβηκε το δολάριο. Καλό κουράγιο. Γιατί μια ζωή αυτό θα κάνεις μιας και πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος ή "καλύτερος" σε κάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 πλήρωσε για leased line omni, αλλιώς περίμενε το Annex M στην adsl2+ (μέχρι 3.5mbit ανάλογα με το attenuation και πάλι) σε εταιρικά προγράμματα ή το FTTH για να δεις παραπάνω upload... δεν υπάρχει άλλος τρόπος στην Ελλάδα κατάλαβέ το...μέχρι τότε σταμάτα plz την γκρίνια το καταλάβαμε θες περισσότερο upload
Bigi444444 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Πω πω έτσι που κάνεις μου θυμίζεις κακομαθημένα πιτσιρίκια που τα θέλουν όλα εδώ και τώρα. Και καλό θα ήταν να αποφεύγεις τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς για δραστηριότητες διαφορετικές από τις δικές σου.Είναι πολύ κομπλεξικό... Όπως είναι για εσένα χαμένος ο άλλος που ασχολείται με fb και όχι με torrents, έτσι είσαι και συ γι' αυτόν που ασχολείσαι με torrents και όχι με fb.Με πιάνιειιις; Και αφού είναι τόσο επιτακτική η ανάγκη να βρεις μεγαλύτερο upload, κάνε επιτέλους κάτι ως προς αυτό, αλλά διαφορετικό της μίρλας.Δεν προσφέρει κάτι, μόνο πρήξιμο στους άλλους.Ξεκίνα φτιάχνε βαλίτσες για Δανία η Αγγλία ας πούμε, μόνο πάρε ζεστά ρουχαλάκια, δεν έχει μόνο γρήγορες συνδέσεις εκεί.Αλλιώς κάτσε στο ελλάντα και βολέψου με την 24ρα.Η πια αν θες να σπάσεις το κατεστημένο, καθώς είσαι ασυμβίβαστος τύπος, ξεκίνα τον δικό σου τηλεπικοινωνιακό φορέα.Θα βοηθήσεις και εμάς τους υπόλοιπους.
michael92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ελπίζω τα παιδιά μας να απολαύσουν συνδεσεις Σουηδίας εδώ στην μπανανία κάποτε. τι fiber to the home και άλλα όνειρα Έλεος, τέτοια απαξιωτική στάση πια; Σας ΒΑΡΕΘΗΚΑ, με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι, επειδή οι άλλες χώρες έχουν γρηγορότερη ανάπτυξη δεν μου λέει κάτι. Τα 24mbps μέχρι 2012-13 είναι μια χαρά για μένα, μετά "λογικά" θά έχουμε FTTH αλλά τότε πάλι θα θέλετε το παραπάνω να πάει στα 1Gbps ξέρω γω και στο κάτω κάτω αν το χρειάζεσαι τόσο πολύ το τόσο γρήγορο internet με τις τωρινές τεχνολογίες που επαρκεί και το 1mbit βάλε μισθωμένη... Το να καθώμαστε και να κλαίμε την μοίρα μας δεν προσφέρει τπτ... Πολλή απαισιοδοξία ρε παιδιά! Η μαυρίλα μας έφαγε! Για χαλαρώστε λιγάκι +1
Federer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγω πιστεύω φταίει η Microsoft,o Bill Gates και τα windows...βαλτε linux και το upload θα παει στα υψη...
FarCry Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 πλήρωσε για leased line omni, αλλιώς περίμενε το Annex M στην adsl2+ (μέχρι 3.5mbit ανάλογα με το attenuation και πάλι) σε εταιρικά προγράμματα ή το FTTH για να δεις παραπάνω upload... δεν υπάρχει άλλος τρόπος στην Ελλάδα κατάλαβέ το...μέχρι τότε σταμάτα plz την γκρίνια το καταλάβαμε θες περισσότερο upload το annex M δεν είναι τόσο καλο. σου ρίχνει το download...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 από ότι έχεις καταλάβει δεν τον απασχολεί κάτι τέτοιο τον omni
lef50 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγω πιστεύω φταίει η Microsoft,o Bill Gates και τα windows...βαλτε linux και το upload θα παει στα υψη... Εσυ εχεις linux?
coreygaylas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγω πιστεύω φταίει η Microsoft,o Bill Gates και τα windows...βαλτε linux και το upload θα παει στα υψη... εντελως offtopic ομως...χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol:
Skylined Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) http://adsl24.co.uk/http://www.ispreview.co.uk/news/EkkZypFEEkGWDYcXuC.html https://www.bethere.co.uk/ Γιάννης-Γιαννάκης , 20-24 Και της Virgin είναι 20 ακατέβατα γιατί είναι cable Στην Αγγλία έχουν 5Mbps upload. Για αρχή καλό είναι. Εμείς πότε θα δούμε τέτοιο upload? πού... την έχουν αυτή; H 20άρα της Virgin έχει 768 Kb/s Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2008 από Skylined
FarCry Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Και της Virgin είναι 20 ακατέβατα γιατί είναι cable Up To 20Mbps http://www.broadband-finder.co.uk/broadband-directory/virgin-media/#provider Some operators, such as Virgin Media in the UK, use a bandwidth cap, or other bandwidth throttling technique. In the case of Virgin Media, the user's download speed is limited during peak times, if they have downloaded a large amount of data that day http://en.wikipedia.org/wiki/Cable_internet για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους The ISP, formerly ntl:Telewest, said that it occasionally moderates downstream speeds for subscribers 'downloading an unusually large amount' of data, sometimes as much as 3GB, during the peak 4pm-to-midnight period.:lol::lol::lol: and XL subscribers to 5Mbps (from 10 and in some cases 20Mbps) for exceeding 3GB. Upstream speeds will also be cut. http://www.pcpro.co.uk/news/112273/virgin-media-cuts-broadband-speeds-for-heavy-downloaders.html ποιος κατεβάζει τώρα περισσότερο το cable η το adsl2+? -----Προστέθηκε 28/11/2008 στις 03 : 40 : 31----- Στην Αγγλία έχουν 5Mbps upload. Για αρχή καλό είναι. Εμείς πότε θα δούμε τέτοιο upload? έχουν μέχρι 2.5 annex M όπως αναφέρθηκε. μετά βεβαια μπορεί να πάμε σε αλλα πράγματα..... Bournemouth is the first UK town to have super-fast fibre optic broadband laid in its sewers – the first stage of which will happen this week as residents are invited to get connected for free. http://news.icm.ac.uk/business/utilities/uk%E2%80%99s-first-%E2%80%9Cfibrecity%E2%80%9D-bournemouth-to-offer-super-fast-sewer-based-broadband/574/ Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2008 από FarCry Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Skylined Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Up To 20Mbps Έχω τη δεκάρα και κατεβάζει με 1.1MB/sec. Δηλαδή 10 ακατέβατα! για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους ποιος κατεβάζει τώρα περισσότερο το cable η το adsl2+? Μη μου κλείνεις το μάτι εμένα! Κοίτα, αν απ' τις 4 ως τις 12 ξεπεράσεις τα 3 GB σου χαμηλώνουν την ταχύτητα. Εντάξει τώρα.... Σιιιγά.. Αν κατεβάζεις όλο το ίντερνετ θα καταλάβεις διαφορά. Τις υπόλοιπες 16 ώρες όμως full speed. Θα έλεγα πως πάνω κάτω είναι το ίδιο πράγμα. Άλλα δεν είναι αυτό το σπουδαίο ζήτημα. Αυτό που ήθελα να δείξω εξ αρχής είναι το γεγονός ότι έχουμε ίδιες ταχύτητες με την Αγγλία όχι πως αυτό πρέπει να μας κάνει να χοροπηδάμε απ' τη χαρά μας αλλά σίγουρα θα μας ηρεμήσει απ' το συνεχές παράπονο και την κλάψα (ελπίζω δηλαδή!). Και αν τώρα κάνουν δοκιμές σε μία πόλη με δίκτυα υψηλών ταχυτήτων θα πάρει αρκετό καιρό για να εγκαταστήσουν δίκτυα σε όλη την Αγγλία. Επίσης και η Virgin κάτι λέει για 50mbit σταδιακά απ' το 2009. Αλλά ας μην ξεχνάμε πως αυτά τα δίκτυα έρχονται και στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα