katerina_a_86 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 1.Ως γνωστόν υπάρχει το όριο των 100 μηνυμάτων και αν τα καλύψεις μετά δεν μπορείς να λάβεις μηνύματα. Πολλές φορές όμως τυχαίνει να μην δεις το email σου για μια μέρα ή ενδεχομένως και περισσότερο με αποτέλεσμα να χάσεις πολλά pm.Προτείνω: Να ειδοποιείσαι με σχετικό pm ότι γέμισε ο χώρος σου ώστε και να μην δεις το email σου να ενημερωθείς. Τα πρώτα 5 pm που σου στέλνονται ενώ είσαι με γεμάτο χώρο να σου έρχονται αφού τον αδειάσεις (κάτι σαν τα κινητά με τα sms). 2.Καποιος μπορεί να λείπει για μια βδομάδα,να ήταν στα 80 pm όταν έφυγε και ενώ έλειπε να ξεπέρασε το όριο. Θα χάνει τα επιπλέον pm?Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?Τα μη αναγνωσμένα pm υπολογίζονται στο όριο του αποθηκευτικού χώρου? 3.Τί έγιναν τα συννημένα στα pm? Καταργήθηκαν ή είναι ιδέα μου?
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορείς να αδειάζεις τελείως το pm-box σου, κατεβάζοντας όλα τα μηνύματα, εφόσον πιστεύεις πως κινδυνεύεις να ξεμείνεις από χώρο. Εξάλλου υπάρχουν πλέον και τα μηνύματα επισκεπτών, που δεν είναι όμως pm. Ωραίες οι προτάσεις που αναφέρεις αλλά τα pm δεν υπάρχουν για να αντικαταστήσουν το msn και νομίζω πως τα 100 είναι αρκετά για τον σκοπό τους. Κι εγώ έχω ξεμείνει από χώρο στα pm και τα έχω σβήσει όλα αρκετές φορές.
dali13gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εξάλλου υπάρχουν πλέον και τα μηνύματα επισκεπτών, που δεν είναι όμως pm. Αυτά τα μηνύματα επισκεπτών που σκ..τά μπορούμε να τα βρούμε; Μια φορά τα πέτυχα καταλάθος αλλά τα έχασα ξανά Ωραίες οι προτάσεις που αναφέρεις αλλά τα pm δεν υπάρχουν για να αντικαταστήσουν το msn και νομίζω πως τα 100 είναι αρκετά για τον σκοπό τους. Κι εγώ έχω ξεμείνει από χώρο στα pm και τα έχω σβήσει όλα αρκετές φορές. Σωστός. Πηγαίνετε για έναν καφέ αντί να στέλνετε pm!
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αυτά τα μηνύματα επισκεπτών που σκ..τά μπορούμε να τα βρούμε; Μια φορά τα πέτυχα καταλάθος αλλά τα έχασα ξανά [...] Πάτα πάνω στον Che
dali13gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Είδες τι μαθαίνει κανείς άμα δεν έχει ύπνο; Thanks
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ΟΚ σχετικά με το 1. δεν ήξερα για την αποθήκευση. (αν και αυτό για την ενημέρωση για γεμάτο inbox με pm νομίζω ότι θα ήταν καλό) Σχετικά με τα 2. και 3. ?
The_Edge Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 2.Καποιος μπορεί να λείπει για μια βδομάδα,να ήταν στα 80 pm όταν έφυγε και ενώ έλειπε να ξεπέρασε το όριο. Θα χάνει τα επιπλέον pm?Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?Τα μη αναγνωσμένα pm υπολογίζονται στο όριο του αποθηκευτικού χώρου? Θα τα χάνει. Αν ξέρεις λοιπόν ότι θα φύγεις για μια εβδομάδα, άδειασε απο πριν το mailbox σου 3.Τί έγιναν τα συννημένα στα pm? Καταργήθηκαν ή είναι ιδέα μου? Εγώ να σκεφτείς δεν ήξερα καν οτι υπήρχαν. Δε μου φαίνεται όμως κακό το να μην υπάρχουν πλέον.
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Όταν το inbox μας είναι γεμάτο και προσπαθήσει κάποιος να μας στείλει p.m., δεν εμφανίζεται μήνυμα λάθους στον αποστολέα; Έχω διαβάσει κατά καιρούς posts του τύπου «Ρε τάδε σβήσε κανένα p.m., έχει γεμίσει το inbox σου!» κλπ. Αν είναι όντως έτσι, δεν τίθεται θέμα να χάσεις p.m. Δε μπορείς να χάσεις κάτι που δε σου έστειλαν και ποτέ...
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ...που δε σου έστειλαν... ...ή που δεν έλαβες
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ΟΚ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.