sakis vedouras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα...Εχει μήπως ακούσει κάποιος την τιμή του στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα? Και πότε θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά?
griniaris81 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα...Εχει μήπως ακούσει κάποιος την τιμή του στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα?Και πότε θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά? φιλε μου απο το νεο ετος και πιθανον με αγγλικη γλωσσα.τιμες γυρω στα 700 υπολογιζω
Rubin074 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Για την αγγλική παίζεται, έχω ακούσει ότι τελικά μπορεί και να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά αν και για την ώρα δεν πρέπει να υπάρχει κάτι επίσημο. Για τιμή κάπου γύρω στα €700-800 και σίγουρα από αρχές του 2009 (αν και κάτι είχε ειπωθεί για προ-εορταστική περίοδο αλλά δύσκολο)... Εξαιρετικό τηλέφωνο πάντως indeed.
gfilippas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω ότι είναι απίθανο να μην κυκλοφορήσει με ελληνικά. Δεν μας έχει συνηθίσει η SE σε τέτοια.
sakis vedouras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ..καπως ετσι τα περιμενα κ γω τα πραγματα ,αλλα η απαισιοδοξια οσο αναφορα τα ελληνικα με "ξενερωσε"..
touloumelek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 εγω σκεφτομαι να το παρω απο το ebay.γνωμη μου, τα windows mobile κινητα ειναι μπελας να τα δουλευεις στα ελληνικα.ιδιαιτερα να περνας τις επαφες σου στα ελληνικα.αν τυχει και αλλαξεις συσκευη και πας σε μια που δεν ειναι windows τοτε την εκατσες στις επαφες.οποτε αγγλικα και παλι αγγλικα!! -----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 08 : 24 : 06----- στο ebay to βρισκεις καινουργιο με 400-420 ευρω.δειτε τα.
kfyros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 εγω σκεφτομαι να το παρω απο το ebay.γνωμη μου, τα windows mobile κινητα ειναι μπελας να τα δουλευεις στα ελληνικα.ιδιαιτερα να περνας τις επαφες σου στα ελληνικα.αν τυχει και αλλαξεις συσκευη και πας σε μια που δεν ειναι windows τοτε την εκατσες στις επαφες.οποτε αγγλικα και παλι αγγλικα!! Μη λέμε ότι θέλουμε... Έχω windows mobile Κινητά εδώ και 4 χρόνια, όλες οι επαφές είναι από το Outlook σε ελληνικά (windows) και λειτουργούν μια χαρά. Έχω συγχρονίσει το Outlook με windows mobile, palm OS, Symbian (Sony Ericsson και Nokia) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στο μόνο που έχω πρόβλημα, είναι η αναζήτηση στα Symbian, επειδή η ηλίθια εφαρμογή αναζήτησης που έχουν , κάνει αναζήτηση μόνο με κεφαλαία ελληνικά και είναι Case Sensitive, και τις επαφές τις έχω με μικρά (εκτός από το πρώτο γράμμα), οπότε δεν φιλτράρεται η λίστα των επαφών πέρα από το πρώτο γράμμα. Αυτό είναι μαλακία του symbian και όχι των windows. Κατά τα άλλα τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Τα κινητά δεν τα παίρνω ποτέ με ελληνικά μενού (τα θεωρώ εμετικά) , και τους βάζω ελληνικά keyboards για να κάνω τη δουλειά μου. Σας ευχαριστώ..καπως ετσι τα περιμενα κ γω τα πραγματα ,αλλα η απαισιοδοξια οσο αναφορα τα ελληνικα με "ξενερωσε".. Ελληνικό software keyboard (αναδυόμενο στην οθόνη αφής) χρησιμοποιώ το Interkey της Paragon (με πληρωμή). Υπάρχουν και δωρεάν , το PocketKeys και το PocketCM (iphone skin) και άλλα. Όλα αυτά υποστηρίζουν ένα κάρο γλώσσες εκτός από ελληνικά. Για το hardware keyboard του xperia υπάρχει το AEKMAP (8 δολλάρια) το οποίο είναι must σε όλα τα windows mobile με hardware keyboard για άλλες γλώσσες που δεν υποστηρίζονται από τον κατασκευαστή. Το AEKMAP αντικαθιστά τον driver του hardware keyboard των windows με τον δικό του. Υπάρχει ήδη έτοιμο layout για τα ελληνικά του X1 και για ελληνικά SMS με 160 χαρακτήρες, και υπάρχει και η δυνατότητα να δημιουργήσεις layouts κατά το δοκούν (έχει οδηγίες). Η εναλλαγή των γλωσσών από αγγλικά σε ελληνικά και άλλες γλώσσεις στο hardware keyboard μπορεί να γίνεται με συνδυασμό πλήκτρων που επιλέγεις, περίπου όπως και στα windows. Σημείωση : Τα SMS 160 χαρακτήρων πρέπει να στέλνονται με 7bit keyboard mapping (το παλιό Keyboard mapping των κινητών το οποίο είχε ένα keyboard layout και για αγγλικά και για ελληνικά). Αν χρησιμοποιήσουμε το σύγχρονο 8bit keyboard mapping τότε πέφτουμε στους 70 χαρακτήρες για να μπορέσουν να σταλούν με το SMS και οι επιπλέον πληροφορίες των κωδικοσελίδων των χαρακτήρων στον παραλήπτη. 7bit καταχωρήσεις μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο αρκεί να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες. Γράφουμε πάντα με κεφαλαία, και τους χαρακτήρες που υπάρχουν και στα δύο αλφάβητα τους γράφουμε με αγγλικό πληκτρολόγιο (δηλαδή τα ΕΤΥΙΟΠΑΗΚΖΧΒΝΜ0123456789) ενώ τα ελληνικά (ΠΣΔΦΓΛΨΩ) φυσικά με ελληνικά. Με αυτόν τον κανόνα μπορούμε να γράψουμε 160 χαρακτήρες ανά sms , αλλά και να φτιάξουμε keyboard layout που να χρησιμοποιεί τους παραπάνω χαρακτήρες για να μπορούμε να γράφουμε sms με 160 χαρακτήρες. Στο AEKMAP έχω φτιάξει το EL-SMS keyboard layout για να πληκτρολογώ SMS 160 χαρακτήρων. Αυτά τα δοκιμασμένα...
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Κανένας που να το έχει για να μας πει εντυπώσεις;
touloumelek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 το ειδα στο public σημερα στα 640.ωραιο και μαζεμενο αλλα δεν ξερω αν εχει πενακι.δεν ειδα κατι.ξερει κανεις?
gfilippas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ναι υπάρχει γραφίδα. Μπαίνει στο πίσω μέρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.