koprodogis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Χαιρετω σας, Ενδιαφερομαι να παρω ενα ρολογακι απο ebay και ειδα καποια της Casio Που με ενδιαφερουν. Το θεμα ειναι οτι σχεδον ολα ειναι απο Σιγκαπουρη και Χονκ Κονγκ. ΟΙ πωλητες εννοω, εχουν καλο feedback αλλα εχουν και κατι αρνητικα που τους κατηγορουν για πλαστα προιοντα, ευτυχως οχι ρολογια αλλα κατι μπαταριες και φορτιστες (μα καλα ολοι τα ιδια πουλανε ηθελα να ξερω???). Τα ρολογια που μου αρεσουν παιζουν γυρο στα 100-120 ελλαδα και ebay εχουν γυρο στα 50-55 ευρω οποτε αν γλιτωσουμε και το τελωνειο ειμαστε στα μισα λεφτα(και να το φαμε θα ειναι κανα 10ευρω). Λετε να ειναι μαΙμου του κερατα? σε αναλογο ελληνικο φορουν ρολογιων στην ελλαδα που κοιταξα αναφερουν οτι παιζει πολυ μαιμου αλλα πολλοι πουλανε αυθεντικα, αλλωστε δεν τα δινουν ουτε φθηνα αλλα δεν ειναι και κατι ακριβο.
micraSport Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πήρα ένα Casio χτες απο Ebay στα μισά χρήματα από οτι Ελλάδα από κάποιον ο οποίος βρίσκεται Αμερική...Το πήρα για αυθεντικό....θα δείξει...μόλις το παραλάβω θα ποστάρω για να σου πω...Το πλήρωσα χτες το απόγευμα και μου το έστειλε ήδη...Θα δούμε...
xaniamike Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 χωρις να το εχω χρησιμοποιησει δινω το παρακατω σιτε http://www.xcelwatches.com/servlet/StoreFront οποιος ενδιαφερεται ας το ψαξει λιγο
koprodogis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αρκετα καλο site μπορω να πω και με καλες τιμες αλλα κατι μου λεει οτι το τελωνειο θα το φαω οποτε ανεβαζει λιγο το κοστος. Στα υποψην σαν εναλλακτικη
micraSport Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά το ρολόι ήρθε χτες,γνησιότατο με πάρα πολύ προσεγμένη συσκευασία,με το κουτάκι του και με το βιβλιαράκι του...Αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.