anergos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Eίδα χθές περνωντας απο media markt αυτο http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10058&ref=pathfinder στα 499euro. Ποια ειναι η γνωμη σας σε σχεση με το asus 1000h?
kotetsi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Σαφώς πιο «υπολογιστής» το U9200 αλλά με το ανάλογο τίμημα σε αυτονομία και διαστάσεις σε σχέση με το 1000Η. Ήμουν στο ίδιο δίλημμα και τελικά δεν πήρα τον U9200 λόγω του ότι ξεπούλησε στο κατάστημα που τον βρήκα προσφορά. Δε μετάνοιωσα πάντως που αγόρασα το 1000Η, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την αυτονομία του αλλά και για το γεγονός ότι μπορώ να το κρατάω με το ένα χέρι και να σερφάρω με το άλλο για ώρα. Για ποια χρήση προορίζεται ο φορητός; Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το 1000Η «αντέχει» και σε πιο βαριές εφαρμογές, όπως πχ το Photoshop ή το Rhinoceros (σχεδιαστικό).
anergos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Σαφώς πιο «υπολογιστής» το U9200 αλλά με το ανάλογο τίμημα σε αυτονομία και διαστάσεις σε σχέση με το 1000Η. Ήμουν στο ίδιο δίλημμα και τελικά δεν πήρα τον U9200 λόγω του ότι ξεπούλησε στο κατάστημα που τον βρήκα προσφορά. Δε μετάνοιωσα πάντως που αγόρασα το 1000Η, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την αυτονομία του αλλά και για το γεγονός ότι μπορώ να το κρατάω με το ένα χέρι και να σερφάρω με το άλλο για ώρα. Για ποια χρήση προορίζεται ο φορητός; Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το 1000Η «αντέχει» και σε πιο βαριές εφαρμογές, όπως πχ το Photoshop ή το Rhinoceros (σχεδιαστικό). Κύρια για internet ,download(rapidshare οχι torrent) ,video ,office.Και ολα αυτα με σχετικα καλη φορητοτητα και αυτονομια. Eιναι οκ?
Rubin074 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα το 9άρι Eee της Asus αντί για το 10άρι. Το 9άρι έχει ίδιο μέγεθος με το 7άρι μοντέλο, μόνο που εκμεταλλεύεται και τα πλαϊνά πλαίσια της οθόνης. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών δεν έχουν τραγικά μεγάλες διαφορές (αν δεν κάνω λάθος) ενώ είναι και φθηνότερο. Στην τελική, για το σκοπό που θα πάρει κανείς το Eee, τι 9 τι 10 ίντσες. Το ίδιο και το αυτό είναι. Α! Ένα φιλαράκι που έχει το "παλιό" (πια) 7άρι μοντέλο, με τα παρωχημένα τεχνικά χαρ/κα, δουλεύει μια χαρά Office, Photoshop (λογικά light έκδοση), σερφάρει και όλα κυριλέ. Προφανώς δε συστήνεται για τίποτα CAD πρόγραμματα (αφού εκτός από την υπολογιστική ισχύ δε διαθέτει και την κατάλληλη οθόνη) αλλά τη δουλειά του μια φορά θα την κάνει.
michalis2610 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αν καταλήξεις στο FS πρόσεξε να δώσεις το έξτρα 50ρικο και να πάρεις αυτή την έκδοση. Το αρνητικό στο FS σε σύγκριση με το Asus είναι ότι δεν θα πάρεις πάνω από 2,5-3 ώρες αυτονομία με τη μπαταρία. Γενικά όμως θα είναι σίγουρα πιο άνετο στη χρήση. Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα το Samsung NC10. Το δούλευα λίγο και σήμερα και μου άφησε καλύτερη εντύπωση σε σύγκριση με το Asus. Στην Ελλάδα το βλέπω να αργεί λίγο ακόμα...μόνο μια παραεισαγωγή στη Θεσσαλονίκη παίζει. Δες ποιά είναι η προτεραιότητά σου και κινήσου ανάλογα. @Rubin074 Στα 7''-9'' Asus για να πληκτρολογήσεις πρέπει να έχεις δάκτυλα μικρού παιδιού. Ακόμα και σε εμένα, που έχω σχετικά λεπτά δάκτυλα, μου φαίνεται οδαίτερα δύσκολο και κουραστικό να πληκτρολογήσω οτιδήποτε. Στη δε κοπέλα μου που έχει πιο ευμεγέθη δάχτυλα και λόγο δουλειάς πληκτρολογεί ταχύτατα το 700 (k 900) της φάνηκε βάσανο. Εγώ τουλάχιστον λέω μακρυά.
kotetsi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Θα σε καλύψουν και τα δύο, οπότε πάρε το 1000Η που είναι πιο μικρό και με πολύ καλύτερη αυτονομία.
kostasR1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θα πρότεινα και το Aspire ONE απεναντι στη λύση της Asus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.