electroasd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εγω ενα Toshiba φορητο με 15αρα οθονη. Προχτες ενω ο υπολογιστης ηταν κλειστος , η κοπελα μου ηθελε να καθαρισει.... Εκει αρχισαν ολα..... Της επεσε πανω στο καπακι του φορητου ενα μικρο γυαλινο αγαλματακι. Σημερα που ανοιξα τον φορητο διαπιστωσα οτι η οθονη εχει καποιες μαυρες κοιληδες... Οι κοιληδες αυτες ειναι σαν μικρα μαυρα συνεφακια.. Δεν ειναι σαν να εχουν καει Pixel , αλλα σαν μια μαυρη θολουρα.... Τι κανω , τωρα? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ή η λυση ειναι η αλλαγη της?
onty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εγω ενα Toshiba φορητο με 15αρα οθονη. Προχτες ενω ο υπολογιστης ηταν κλειστος , η κοπελα μου ηθελε να καθαρισει.... Εκει αρχισαν ολα..... Της επεσε πανω στο καπακι του φορητου ενα μικρο γυαλινο αγαλματακι. Σημερα που ανοιξα τον φορητο διαπιστωσα οτι η οθονη εχει καποιες μαυρες κοιληδες... Οι κοιληδες αυτες ειναι σαν μικρα μαυρα συνεφακια.. Δεν ειναι σαν να εχουν καει Pixel , αλλα σαν μια μαυρη θολουρα.... Τι κανω , τωρα? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ή η λυση ειναι η αλλαγη της? Αναλογως φιλε μου τι αγαλματακι ηταν.. Μαλλον εσπασαν οι υγροι κρυσταλλοι και πλημηρησε η οθονη σου.. Η αλλαγη ειναι μονοδρομος και ννοειται οτι δεν σε καλυπτει η εγγυηση.. Sorry αλλα αυτα συμβαινουν με τις γυναικες...
caution Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Sorry αλλα αυτα συμβαινουν με τις γυναικες... ...και με τα αγαλματάκια! Αγαλματάκια =16000 Γυναίκες = 510 Αγαλματάκια + Γυναίκες =16510 πυρηνική σύντηξη = 16510 ...καταλαβαίνεις τον συλλογισμό μου Πέραν του κανιβαλισμού του threat, συμφωνώ με την προηγούμενη διάγνωση. Αν ακούσεις κάποιο δυσθεώρητο ποσό από το service, κάνε ένα check στο ebay
kfyros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να τρίψεις κάπως δυνατά την οθόνη με ένα μαλακό πανί (που δεν θα την γδάρει, πχ μάλλινο) στα σημεία που έχει πρόβλημα (όχι να βγει το χέρι σου από την άλλη εννοείται). Μπας και στρώσει.. Αλλά το βλέπω μάλλον χλωμό και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι μάλλον πας για αλλαγή και έχει σπάσει η οθόνη .. Τουλάχιστον η δικιά σου καθαρίζει κιόλας. Απλά φρόντισε να αγοράσεις κανένα μεταλλικό ντουλάπι με λουκέτο και να φιλάς εκεί όλες τις ευαίσθητες συσκευές σου , γιατί θα σου στοιχίσει πολύ ακριβά το καθάρισμα
onty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 γιατί θα σου στοιχίσει πολύ ακριβά το καθάρισμα Προφανως μπερδευτηκες...Ηθελες να πεις οτι του στοιχισει πολυ ακριβα η κοπελια του.. Οπως δλδ συμβαινει σε ολους μας..Ας μη κρυβομαστε
electroasd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Παιδια , να σας ξαναπω πως το αγαλματακι επεσε απο την απεξω μερια της οθονης , ενω ηταν κλειστο το καπακι. Εαν ειχαν σπασει οι κρυσταλοι θα ηταν σαν να ειχαν καει pixel , σωστα? Εγω σας μιλαω σαν μια μαυρη θολουρα εχει γινει σε καποια σημεια της οθονης. Δηλαδη βλεπω τα παντα στην οθονη , αλλα σε καποια σημεια η εικονα δεν ειναι οπως θα επρεπε... ΥΓ: Συγγνωμη που επιμενω , αλλα καταλαβαινεται τον πονο μου.....
onty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εαν ειχαν σπασει οι κρυσταλοι θα ηταν σαν να ειχαν καει pixel , σωστα? Οχι βεβαια...Αν ειχαν καει pixel θα ηταν σαν να ειχαν καει pixel.. Τωρα δυστυχως εχουν σπασει οι κρυσταλλοι και γιαυτο φαινεται σαν να εχουν σπασει οι κρυσταλλοι... Οταν καιγεται ενα pixel φαινεται μια κουκιδα μικρη συνηθως μαυρη ... Οταν σπαει η οθονη τοτε εμφανιζεται η θολουρα που αναφερεις...
electroasd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το γνωριζω αυτο , αλλα το ξερεις , δεν θελω να το πιστεψω.... Με αυτη την ζημια η οθονη , καποια στιγμη θα παψει να λειτουργει? Εννοω εαν μπορω να συνεχισω να δουλευω πανω στο φορητο μεχρι να δω τι θα κανω.
onty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Λογικα οσο μετακινεις το laptop και γενικα οσο εχει κραδασμους η κατασταση θα γινεται οικος ανοχης... Αν θελεις περιμενε να το διαπιστωσεις...(μη περιμενεις ομως πολυ και ξεφυγεις απο την εγγυηση)
21century Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μαλλον πας για αλλαγή του πανελ εκτός αν δεν σε ενοχλεί η κατάσταση, το καλύτερο που μπορεις να κάνεις ειναι να διαπιστώσεις αν έχει ξεκολληθει ο inverter οποτε θα χρειαστεις την βοήθεια φιλου τεχνικού...
electroasd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να τρίψεις κάπως δυνατά την οθόνη με ένα μαλακό πανί (που δεν θα την γδάρει, πχ μάλλινο) στα σημεία που έχει πρόβλημα (όχι να βγει το χέρι σου από την άλλη εννοείται).Μπας και στρώσει.. Τελικα φιλε μου ειχες δικιο! Το καθαρισα και ολα καλα!!!!! Δεν ξερω ακριβως ποιο ητνα το προβλημα , προφανως ομως δεν ειχε σπασει κατι.... Τελος καλο , ολα καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.