Προς το περιεχόμενο

Τελικες Πινελιες για ενα καλυτερο Αυριο

KingSton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα ερθεις εσυ να μου το κανεις αυτο???Και εαν μου την καψεις φυσικα την πληρωνεις την ζημια

Έχουμε γερό team και δέν κολλάμε πουθενά

firefightersxn0.jpg

Βαλθήκατε να ανάψετε φωτιές απόψε έτσι;

Δημοσ.

Το μονο που ηθελα εγω και σε αυτο το θεμα και στο προηγουμενο ητανε τα εξης χαρακτηριστικα

DDR3,ASUS MotherBoard,Intel και Αsus VGA

Οσο για τον κυριο Dante08 που μου ειχε βγταλει το συστημα

Δεν ενδιαφερομαι για DDR2 επειδη ειναι παλια η τεχνολογια και σιγουρα θα πεθανει ηρθανε οι DDR3

και το καλυτερο να εχω αυτο το συστημα που ειπα παραπανω και να το αναβαθμιζω σιγα σιγα παρα να παρω ενα συστημα με DDR2 και μετα απο λιγο καιρο να χρειαστω να ξαναπαρω μηχανημα σε DDR3

Καλημέρες. Έχε υπόψιν σου σε παρακαλώ πως ο υποφαινόμενος κύριος καθώς και άλλοι σε αυτό το subforum προσπαθούν με τα ποστ τους να σε βοηθήσουν για να πάρεις μια απόφαση. Δεν το κάνουμε για να σου την "πούμε" ή για να το παίξουμε master builder αλλά για να σου δώσουμε εναλλακτικές λύσεις και συμβουλές ώστε να διαθέσεις τα (αρκετά) χρήματά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από εκεί και πέρα, δικά σου είναι τα λεφτά man, κάψτα αν θέλεις. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα...απλά καλό είναι να γνωρίζεις πως τα επιχειρήματα και οι αιτιάσεις που δίνεις για κάποια απάρτια του συστήματός σου είναι ενάντια ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ συμφέρον. Οικονομικό, και πρακτικό. Αν θέλεις να δώσεις, δώστα, μην παραμυθιάζεσαι όμως πως έχεις δίκιο.

Απαντώντας στην ερώτηση του πρώτου ποστ, όχι, δεν έβαλες καθόλου καλά πράματα επάνω του. Έβαλες αρκετά εξαρτήματα με κάκιστο value/cost που δεν σου προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο, ούτε σου δίνουν καλύτερη δυνατότητα για αναβάθμιση στο μέλλον όπως λάθος πιστεύεις.

Αυτός είναι και ο κυριαρχικός λόγος που κάποιοι συμφορουμιστές σου (κακώς) σε έχουν πάρει στο ψιλό. Επειδή πας να πετάξεις τα λεφτά σου. Αυτό στο γράφω εντελώς καλοπροαίρετα, μην με παρεξηγείς. Απλά σκέψου λίγο και τον λόγο για να σου τα γράφουμε αυτά. Σε ζηλεύουμε που θα φτιάξεις super rig? Θέλουμε το κακό σου? Δεν ξέρουμε, και πετάμε γνώμες αριστερά δεξιά? Σκέψου το λίγο.

Καλές αγορές εύχομαι και καλορίζικο...

Δημοσ.

Τα παιδια προσπαθουν να σου πουνε οτι δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για να φτιαξεις 1 καλο pc!

Στην πραγματικοτητα εισαι ενας απλος user θες το συστημα σου για να παιζεις παιχνιδια,να ακους μουσικη,να μπαινεις στο διαδυκτιο,να λιωνεις στο downloading και να ανοιγεις κανα προγραμματακι ή οτι αλλο θες που σε ενδιαφερει! Δεν εισαι καποιος επαγγελματιας που το θες για μια σημαντικη δουλεια που και σε αυτη την περιπτωση παλι θα ηταν too much(αποψη μου παντα)!

Το να φτιαξεις 1 συστημα που στην πραγματικοτητα θα σου ειναι αχρηστο γιατι πολυ απλα δεν θα το αξιοποιεις πληρως δεν εχει νοημα!

Αυτα που σου δινει το μηχανημα ειναι υπερβολικα για τις δικες σου απαιτησεις!

Μην προσπαθεις να γινεις θυμα του εμποριου!

Αναρωτηθηκες καθολου γιατι ολα αυτα που θα παρεις αξιζουν τοσα πολλα λεφτα?

Στην πραγματικοτητα θα πληρωσεις ολα αυτα επειδη ειναι φρεσκο το hardware που θες(το καινουργιο ειναι παντα ακριβο,λογικο) και την μαρκα(επειδη απλα ειναι ονομα στην αγορα και την πληρωνεις)! Τι νομιζεις οτι αυτο που θα παρεις ειναι 100φορες καλυτερο απο τα παλια υποτιθεμενα για σενα συστηματα?

Στην πραγματικοτητα το μονο που κερδιζεις ειναι 10% επιδοσεις περισσοτερο που για εσενα δεν ειναι και απαραιτητες!

Δεν εχει νοημα εσυ να κανεις μια τετοια ανουσια αγορα αυτη την στιγμη και που σε 1 χρονο απο τωρα τo pc θα κοστιζει τα μισα λεφτα και θα το εχει οποιοσδηποτε και εσυ θα το εχεις χρυσοπληρωσει!

Και αν πηγαινεις με την λογικη οτι το πιο καινουργιο ειναι το καλυτερο και εσυ θες παντα το καλυτερο το πρεπει να αναβαθμιζεις το pc που θα παρεις καθε 1-2μηνες!Συμφωνα με την ραγδαια εξελιξη της τεχνολιας!(αν σου τρεχουν τα λεφτα απο τα πατσακια np και εγω αυτο θα εκανα:P)

Ωραια αυτο το συστημα θες να αγορασεις?

Οκ με γεια σου και χαρα σου δεν σε πιεζω δικια σου η επιλογη!

Τι κερδισες?

Ενα αχρηστο τυπικα μηχανημα για εσενα! Που απλα θα το εχεις και θα χαιρεσε(Ω....εγω στο pc μου εχω αυτο...εκεινο... και το αλλο.. gg)

Τι εχασες?

Τα λεφτα σου γιατι με πολυ λιγοτερα χρηματα θα μπορουσες να παρεις 1 απο τα συστηματα που σου προτιναν τα παιδια που θα υπερικανοποιουσαν τις απαιτησεις σου για παρα πολυ καιρο!

Καταλαβε κατι οτι ουτε στα λεμε με κακια ουτε θελουμε να σε ενοχλησουμε δικα σου τα λεφτα καντα οτι θες!

Δεν εχουμε καποιο κερδος αν αγορασεις αυτα που σου λεμε και οχι τα δικα σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...