scullyist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά, τα φώτα/γνώμη σας στον τυφλό σας παρακαλώ... ...αυτή τη βδομάδα χρειάστηκε να κάνω 2-3 τηλεφωνήματα στο εξωτερικό μέσω κινητού. Σήμερα ξέχασα το κινητό στο σπίτι, γυρνάω και βλέπω αναπάντητη από εξωτερικό. Επειδή υπάρχει ένα ηλίθιο μπέρδεμα με κάτι εισιτήρια που έχω κλείσει και βρίσκομαι σε επικοινωνία, αμέσως σκέφτηκα "επιτέλους πήραν τηλέφωνο". Οπότε τι κάνω; παίρνω πίσω... το σηκώνουν και με τα 'ποιος είναι, από που που πήρατε σε αυτό το νούμερο' κλπ, η απάντηση που λαμβάνω είναι..ροζ. Ε, του δίνω την ευχή μου να πάει να μπιπ και το κλείνω. Κατόπιν εορτής θυμάμαι κάτι ιστορίες για αναπάντητες και υποκλοπές αν πάρεις πίσω και έχω φάει φρίκη τώρα. Διότι από που τόσο σύμπτωση να παίρνω στο εξωτερικό μετά από κάτι χρόνια και ξαφνικά να γίνεται αυτό? Το κινητό είναι με καρτοσυμβόλαιο. Συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα που αν σου τελεώσει, γιοκ κλήσεις. Μπορούν να υπερβούν αυτό το ποσό και να με χρεώσουν? (πέρα από το να φάνε ότι ποσό υπάρχει αυτή τη στιγμή μέσα). Λογικά -λέω εγώ τώρα- όχι, σωστά? Αν αλλάξω κάρτα sim -κρατώντας τον αριθμό μου- γλυτώνω πιθανούς μπελάδες ή οι υποκλοπές γίνονται μόνο με βάση το νούμερο και όχι την κάρτα? Έχω ψιλο-χοντρο-άγνοια πως δουλεύει το πράγμα οπότε excuse me για πιθανόν χαζές ερωτήσεις. Οκ, τώρα πανικοβάλετε με (κι άλλο) ή καθησυχάστε με.. τι μπορεί να παίζει? Ευχαριστώ προαιρετικά για οποιαδήποτε βοήθεια
kfyros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Σε δουλειά "από μέσα" θα πήγαινε και μένα το μυαλό μου. Αν και συνήθως τα παρατράγουδα αναφέρουν λογαριασμούς μεγάλης χρέωσης με το εξωτερικό. Σου μίλησαν ελληνικά αυτοί πήρες?? Δεν μας λες και ποια εταιρία είναι να έχουμε το νου μας??
dali13gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει θέμα με κλήσεις από το San Marino. Ποιάς χώρας κωδικό είχε το νούμερο που είδες; Σε καρτοσυμβόλαιο δεν μπορεί να χρεωθεί το νούμερο αν έχει τελειώσει το μηνιαίο ποσό που έχεις.
scullyist Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Τα τηλεφωνήματα που έκανα εγώ ήταν Λονδίνο και συγκεκριμένα στο τηλεφωνικό κέντρο ενός από τα μεγαλύτερα/έγκυρα θέατρα του Λονδίνου. Επίσης το νούμερο μου αναγκαστικά έπρεπε να το δηλώσω όταν έκανα online booking στο λογικά () ασφαλές σύστημα τους. Μην τρελαθώ τώρα και αρχίσω και σκέφτομαι και για τα στοιχεία της κάρτας μου Το υπεραστικό για να βγάλεις γραμμή για Αγγλία είναι 0044 και το νούμερο από το οποίο με καλέσανε ήταν 0040, το οποίο η ανόητη δεν το πρόσεξα πάνω στον ενθουσιασμό μου ότι επιτέλους με πήραν πίσω. Ο τύπος με το που το σήκωσε μίλησε αγγλικά αλλά με τρομερά 'γκάου' προφορά και ακόμη και το περαιτέρω σχολιάκι του ήταν με αγγλικά του κ****, εμφανώς όχι βρετανός, και κατόπιν ανακάλυψα ότι το 0040 είναι από Ρουμανία. Παραπάνω πληροφορίες για κάτοχο δεν δίνουν από το 11889. Το καρτοσυμβόλαιο μου είναι με την cosmote, κανονικά έχω πάντα απόκρυψη του αριθμού μου όταν καλώ, αλλά βέβαια αυτή τη φορά κάλεσα κάνοντας redial στην αναπάντητη του, δεν ξέρω αν με αυτόν τον τρόπο έχουν το κόλπο να ξετρυπώνουν έτσι κι αλλιώς τον αριθμό. Για την ώρα το υπόλοιπο της κάρτας μου μια μέρα μετά, παραμένει όπως είχε. Να είναι όλη η ιστορία απλά σύμπτωση και τζάμπα ν' ανησυχώ? Χλωμό, το 'scullyist' δεν είναι τυχαίο, η σκεπτικίστρια μέσα μου μου λέει πως κάτι βρωμάει γμτ.. Σε καρτοσυμβόλαιο δεν μπορεί να χρεωθεί το νούμερο αν έχει τελειώσει το μηνιαίο ποσό που έχεις. ..αν και εγώ αυτό σκέφτομαι και είναι το μόνο που με κάνει να μην φρικάρω παντελώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.