Προς το περιεχόμενο

Αγορα Νεας Οθονης

skarpelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω νεα οθονη και δεν ξερω πολλα πραγματα οποτε θελω λιγη βοηθεια.Η καρτα που εχω ειναι EN8800GTX αλλα δεν βλεπω καποιο HDMI πανω της και δεν ξερω αν θα μπορω να υποστηριξω HD.Αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα προχωραμε.

Κρητηρια: HD,wide,20+ inches,ικανοποητικη γωνια θεασης

budget: 200-300eyra

Θα επισκεφτω και γω το Πλαισιο αυριο να ριξω μια ματια...Ευχαριστω οποιον απαντησει:-D

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις προτασεις.

@phanispal:απο αυτες που μου εδωσες η 2η μου φαινεται καλυτερη αλλα και πιο τσουχτερη...

@haHa:380 ειναι πολλααα.

Τι λετε για αυτη?

btw παρατηρησα οτι μονο samsung προτεινατε...Παιζει κατι?

Γυρισα απο το Πλαισιο Περιστεριου και αν και δεν ειχε πολλες οθονες σε τιμη μεχρι 300ευρω η ASUS ηταν πολυ καλη.Samsung ειχε μονο μια και αυτη 19αρα και δεν μπορεσα να δω αυτες που μου προτεινατε...Ξερει καποιος καποιο αλλο μαγαζι που να εχει πολλες οθονες για να δω απο κοντα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα πηρα την ASUS και την εχω συνδεσει με DVI.Αν παρω αυτο και την συνδεσω θα εχω διαφορα?Επισηε επειδη εχω laptop και θελω να αγορασω HDMI καλωδιο βρηκα ενα TURBO-X και ενα CLICKTRONIC.Φανταζομαι η διαφορα στη τιμη ειναι η ποιοτητα κατασκευης αλλα θα εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους?

Δημοσ.

Οχι. Το σήμα μεταφέρεται ψηφιακά και τα golden platted ή οπως αλλιώς διαφημίζονται καλώδια είναι άχρηστα. Ενα οικονομικό καλώδιο κανει μια χαρα τη δουλειά αρκεί να είναι αξιοπρεπές και όχι κανένα εντελώς ψεύτικο. Στις αναλογικές συνδέσεις έχουν μια λογική.

BTW χωρίς να σου χαλάσω τη διάθεση, έχεις κάνει κακή επιλογή στην οθόνη. Η SM-T220(HD) είναι πολύ καλύτερο μόνιτορ και ειδικά η SM-T220HD είναι εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει και TV. Προλαβαίνεις να την επιστρέψεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...