^^JuNiOr^^ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αλόχα, σκέφτομαι να ασχοληθώ και να επεκτείνω τις βασικές μου γνώσεις σε C και Java. Υπάρχει κάποιο λινκ ? Ψάχνωντας στο site της Apple βρήκα το Xcode αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι.. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει διοτί το έχασα? Ευχαριστώ
Snolly Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ναι αμέ. Το xcode είναι το εργαλείο της apple για να σχεδιάσεις το GUI σου και να γράψεις κώδικα σε Objected-C και μέχρι πρότεινος σε Java (την οποία κόψανε από το xcode 3 και μου την σπάσανε καθώς άφησα ένα project μου στη μέση γιατί έγραφα τα πάντα σε java δεν σκαμπάζω από objective-c). Το xcode είναι ολοκληρωμένη σουίτα, με API, SDK και IDE όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Έχει μέχρι και εργαλεία για να φτιάξεις software για iPhone και υποστηρίζει και εκτενώς την Applescript που είναι πολύ εύκολη γλώσσα για να κάνεις interact με πολλές εφαρμογές στο Mac OS X (tell application iTunes μπλα μπλα). Αλλιώς κατεβάζεις NetBeans και γράφεις καθαρόαιμη Java που τι έχεις Γιάννη τι είχα πάντα.
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 κατέβασα netbeans , και μου ζητάει να κάνω install την java, αλλά δεν βρίσκω κάτι στο σαιτε σης san για μακ
equalizer43 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 jdk και όλα τα παρελκόμενα υπάρχουν προεγκατεστημένα στο macos. Ανοιξε το terminal και πάτα javac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.