Προς το περιεχόμενο

Rapidshare: είναι κάτω;

alex2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανένας πρόβλημα σήμερα με το rapidshare?

Μόλις σταμάτησε για δεύτερη φορά μόλις τώρα ένα download και δεν μου ανοίγει ούτε η σελίδα τους.

Δημοσ.

Λοιπόν, κάτι μυστήριο γίνεται με την σύνδεσή μου.

Όταν βάζω τον παλιό μου υπολογιστή (ΧΡ SP2 + FlashGet 1.9.6) να κατεβάζει τότε περίπου μετά από 10 λεπτά σταματάει.

Το περίεργο είναι ότι όχι μόνο σταματάει το downloading αλλά δεν έχω πρόσβαση ούτε στην σελίδα του rapidshare, KAI από τους 3 υπολογιστές στο LAN.

H κατάσταση επαναφέρεται στα φυσιολογικά μέσα σε περίπου μισή ώρα.

Όταν έβαλα έναν από τους άλλους υπολογιστές να κατεβάσει (vista SP1 + flashget 1.9.6) τότε αυτό το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε.

Έχει κανείς καμία ιδέα?

Σαν να γίνεται ban η ΙΡ μου για μισή ώρα είναι. :-(

Δημοσ.

εγω "παιζω" κανονικα. και χθες και σημερα. δοκιμασε το IDM [internet Download Manager] ειναι ΜΠΟΜΠΑ και αξιζει γι αυτη ακριβως τη δουλεια. χωρια που οτι βιντεο και να ανοιξεις ειτε απο youtube η απο οπουδηποτε αλλου ;) σου δινει τη δυνατοτητα να το κατεβασεις μπαμ μπαμ...

εμενα κλειδωνει στα 16Mb περιπου και κατεβαζω 1,6-1,7Μb/sec

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρότασή σου αλλά δεν θα το αλλάξω το flashget, και ειδικά με το IDM (στην χειρότερη να γυρίσω σε GetRight). :-)

Η ερώτησή μου είναι αν ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει.

Δημοσ.

ασχετο, ποιο download προγραμμα χρησιμοποιήτε για να κατεβάζετε απο το rapid με premium account?

εγω ως τώρα εχω το cryptload αλλα θέλω να δοκιμάσω και κάποιο άλλο

Δημοσ.

απο 23/10 άλλαξε το rapidshare σε 2.66 GB/day όσο για το πρόβλημα σου σβήσε τα cookies , κάνε κανα reboot το router και ελπίζω να λυθεί

Δημοσ.

Μόλις τα έκανα και αυτά.

Καθάρισα τα cookies, έκανα reinstall το flashget έκανα restart τον router και πάλι το ίδιο.

Αυτήν την στιγμή περιμένω πάλι το διάστημα να περάσει για να επανέλθει το rapidshare.

Παίζει να είναι τίποτα από τον provider μου? Αλλά δεν θα γινόταν και όταν κατέβαζα και από τους άλλους υπολογιστές?

Πείτε καμία ιδέα παιδιά γιατί αυτό είναι πάρα πολύ κουλό που γίνεται εδώ.

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 02 : 37 : 49-----

Τι να πω, ζητάω επισήμως συγνώμη από τον isspro.

Την παπαριά από ότι φαίνεται την έκανε το flashget. Μόλις κατάφερα να κατεβάσω 1GB χρησιμοποιώντας κατευθείαν τον Firefox και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Τώρα το πως ένα software σε ένα pc μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά σε όλο το LAN για εμένα παραμένει μυστήριο, αλλά δεν θα κάτσω να το μελετήσω για πολύ.

Επειδή με τρώει η περιέργεια οποιοσδήποτε έχει γνώμη περί του θέματος παρακαλώ να την πει.:-)

Δημοσ.

Φίλε μου έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!

Έχω router με ανοιχτό το wireless(κλειδωμένο) και έχω συνδέσει τον σταθερό με καλώδιο και τον φορητό ασύρματα.

Το πρόβλημα το παρατήρησα πρώτη φορά από όταν έκανα format στο laptop και μετά.

Όταν ανοίγω το laptop και κατεβάζω και από τα 2 κολλάει και δεν κατεβάζει καθόλου. Ούτε μου ανοίγει το site της rapidshare!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...