thitasigma Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πριν από 2 ημέρες έκανα firmware update από 2.1 σε 2.2 στο iPhone 3G 16GB (black) το οποίο και αγόρασα στις 22/08 από τη Vodafone. Κατά τη διάρκεια του update δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και γενικότερα η μονάδα λειτουργεί άψογα έκτος από το όταν επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις το 3G δίκτυο της Vodafone. Να σημειώσω ότι γενικότερα δεν χρησιμοποιώ 3G μιας και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα για τις κλήσεις, έκτος όταν θέλω να ρίξω μια ματία στα emails μου ή να χρησιμοποιήσω τον Safari, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάρκεια της μπαταρίας. Μετά το update όμως σε περιοχές που υπάρχει κάλυψη από το 3G δίκτυο της Vodafone, το iPhone αδυνατεί να 'βρεί' το συγκεκριμένο 3G δίκτυο ή όταν το 'βρεί' παραμένει σε αυτό για λίγα δευτερόλεπτα και μετά 'επιστρέφει' στο GPRS. To πρόβλημα παρουσιάστηκε ακριβώς μετά το update και θεωρώ ότι αυτό είναι υπεύθυνο. Στο δίκτυο που κοίταξα δεν αναφέρεται κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο σε εσάς;
xkoukos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Σε TIM και δεν εχω πρόβλημα Ας πουμε και σε ποιο δύκτιο βρισκόμαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.