Προς το περιεχόμενο

Paypal.Για ρίξτε ενα μάτι και λύστε το μυστηριο! (Γραφειοκρατία)

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Εχω λοιπον εναν paypal λογαριασμο ο οποιος ανεβοκατεβαζει αρκετα φραγκα (e-bay ftw!) και οι κυριοι πριν λιγο καιρο (τον Αυγουστο!) αρχισαν να μου ζητανε proof of address κλπ.

Παραθέτω:

This notice is a reminder.

We are sending you this notice because you have received more than 1,000.00 EUR in total payments to your PayPal account.

PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations to collect information from customers when they receive more than the set limit in total payments. Please log into your account, go to the Account Overview page, and follow the instructions there about how to provide the required information. These steps need to be completed as soon as possible to comply with this regulation.

If you have any trouble completing these steps, please contact Customer Service at 00 353 1 436 9111

We appreciate your business and apologize for any inconvenience.

Case ID Number: ***************

Sincerely,

PayPal Account Review Departmen

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καμμια αποδειξη της διευθυνσης μου,γιατι ολα (λογαριασμοι κλπ) ειναι στο ονομα των γονιων μου..

Επισης μου ζητανε Photo ID και Business Information

Τι κανω;

Δημοσ.
European Union Anti-Money Laundering regulations
Είναι οι νέοι κανονισμοί ελέγχου περί "ξεπλύματος" χρήματος.

Το paypal δουλεύει νομίζω υπό το καθεστώς τράπεζας, οπότε εμπίπτει στους κανονισμούς αυτούς.

Η κάρτα που χρησιμοποιείς είναι κανονική ή gift card? Αν είναι κανονική, η κίνηση που σου έρχεται θα έχει διεύθυνση πάνω. Αλλιώς, πάρε ένα τηλέφωνο και εξήγησε την κατάσταση, ότι μένεις με τους γονείς σου και δεν έχεις proof of address στο όνομά σου και λογικά θα βγει άκρη.

Από εκεί και πέρα, photo id η ταυτότητά σου φαντάζομαι και business information, ιδιώτης.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα....και από προσωπική εμπειρία ανάλογης κατάστασης με την neteller θα πώ ότι η πιστωτική μου βοήθησε την κατάσταση, αλλά στην τελική πήγα στον οτε και δήλωσα το τηλ στο δικό μου όνομα διότι ήθελαν οπωσδήποτε κάποιο ανάλογο έγγραφο. Τίποτα το ανησυχητικό...αλλά,αν δεν ενημερώσεις τον φάκελό σου τα χρήματα,πιθανώς, δεν θα είναι διαθέσιμα. Τουλάχιστον αυτό έπαιξε σε μένα:-)

Δημοσ.

χμ,ειναι πιστωτικη στο ονομα της μητερας μου,αλλα στο ονομα μου ειναι προσθετη(???) καρτα...

αρα σκαναρω την ταυτοτητα και την στελνω...για αρχη

Δημοσ.

Καλός ειναι ο έλεγχος

Ειχα χρησιμοποιήσει σε rapidshare paypal και την επόμενη μέρα εγινε προσπάθεια για fraud απο το account μου. Ευτυχώς το paypal το ψηλιάστηκε πριν απο μένα για εμένα και δεν τον πλήρωσε τον κύριο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...