lakosta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Γεια σε ολους και ολες σας... Εχει κανα μηνα που εβαλα forthnet 24αρα αλλα ταχυτητα 0.Και οταν λεω 0 παει να πει 0!το ρουτερ μου κλειδωνει στα 17500 kbps αλλα οι ταχυτητες που κατεβαζω ειναι 200-300 kb/sec(rapishare,ftp-πανεπιστημιου,ftp-forthnet).Δηλαδη 0 για τα δεδομενα της γραμμης μου(Οι σελιδες δε,ανοιγουν αρκετα αργα). Το ρουτερ μου ειναι Linksys WAG V2 και το firmware version ειναι 1.01.58.Δεν θελω να αλλαζω τα firmware γιατι παλαιοτερα(με αλλες adsl) που σκαλιζα και δοκιμαζα αλλες versions μου ειχε κολλησει και απο τοτε ειπα να τα κοψω αυτα για να μην εχω τα ιδια προβληματα. Επισης δεν θελω να τους παρω τηλ γιατι εκτος που θα περιμενω κανα μισαωρο να μιλησω με καποιον βλεπω που μερικοι απο εδω τους αποκαλειται και ασχετους οποτε δεν περιμενω να βρω λυση απο αυτους και θα χασω τζαμπα την ωρα και τα λεφτα μου στα τηλεφωνα... Μενω στην Δραμα και η συνδεση που εχω κανει ειναι απο το ιδιοκτητο δικτυο της forthnet.Επισης γνωστος μου που εβαλε το double play(24Μbps) μου λεει οτι η συνδεση του παει σφαιρα και βλεπει ταχυτητες κοντα στα 2ΜΒ/sec.Παιρνουμε απο το ιδιο κεντρο(DSlam μου φαινεται λεγεται?) Παιδια οποια λυση ειναι και σωτηρια για μενα γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα!!! THANKS
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 βάλε download manager με segmented downloading (πχ Getright, Flashget, IDM, DAP) και κατέβασε από το site της Nvidia ή της ATI για να δεις πόσο πράγματι μπορεί να πιάσει η γραμμή σου
lakosta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 βάλε download manager με segmented downloading (πχ Getright, Flashget, IDM, DAP) και κατέβασε από το site της Nvidia ή της ATI για να δεις πόσο πράγματι μπορεί να πιάσει η γραμμή σου Φιλε μου με IDM κατεβαζω τα παντα... Δοκιμασα μολις τωρα κατι απο Nvidia και το μεγιστο που μου εδειξε ηταν 300Κb/sec
afentiko7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δε μου φαίνεται για πρόβλημα γραμμής, αφού κλειδώνεις στα 17.5. Αλλαξε πρίζα και κυρίως πάρε το ρούτερ του φίλου σου και δοκίμασε. Εισαι σε κανάν ιδιωτικό τράκερ? Να κατεβάσεις κανά αρχείο με πολλούς seeders ή εναλλακτικά κανα anime σε δημόσιο
lakosta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δε μου φαίνεται για πρόβλημα γραμμής, αφού κλειδώνεις στα 17.5. Αλλαξε πρίζα και κυρίως πάρε το ρούτερ του φίλου σου και δοκίμασε. Εισαι σε κανάν ιδιωτικό τράκερ? Να κατεβάσεις κανά αρχείο με πολλούς seeders ή εναλλακτικά κανα anime σε δημόσιο με το ιδιο ρουτερ και ιδια εγκατασταση γραμμης παλιαοτερα που ειχα ALTEC κατεβασα και εγω με 2ΜΒ/sec. Με 149 seedrs και μενα τον μοναδικο Leecher επιασε τα 430Kb/sec
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 μπορεί να ακουστεί άκυρο αλλά έχεις βάλει φίλτρα σε όλες τις συσκευές (πλην του router) που συνδέονται στην τηλεφωνική γραμμή? btw πριν τα 24mbit είχες Forthnet? υπάρχει περίπτωση να μην είναι το profile της γραμμής σου στα έως 24mbit στην χειρότερη δήλωσέ το βλάβη
lkastritis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 είχα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς... ένα πράμα σου λέω ΓΎΡΝΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!!!!
lakosta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 μπορεί να ακουστεί άκυρο αλλά έχεις βάλει φίλτρα σε όλες τις συσκευές (πλην του router) που συνδέονται στην τηλεφωνική γραμμή? btw πριν τα 24mbit είχες Forthnet? υπάρχει περίπτωση να μην είναι το profile της γραμμής σου στα έως 24mbit DSL Status: Up DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: INTERLEAVED Downstream Rate: 17667 Kbps Upstream Rate: 1002 Kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 6 db Downstream Line Attenuation: 18 Upstream Line Attenuation: 7 Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 Αυτο ειναι το προφιλ που λες? Πριν βαλω forthnet ειχα ALTEC 24Mbps για κανα χρονο και πριν την ALTEC ειχα παλι forthnet 1Mbps(πριν δλδ 2 χρονια) Αυτα τα db δεν ξερω τι σημαιουν αλλα αυτες τις τιμες ειχε και με την altec Ναι ρε συ φιλτρακια εχουν κανονικα ολες οι συσκευες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 όχι αυτό είναι το κλείδωμα... αν η γραμμή σου έχει χαμηλότερη "σύνδεση"-profile όπως φαντάζεσαι αυτό θα σε περιορίζει... πάρε τηλέφωνο Forthnet δεν το γλυτώνεις...μπορεί να έχουν το profile στα 4mbit και όχι στα "24"...
lakosta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 είχα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς... ένα πράμα σου λέω ΓΎΡΝΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!!!! +1000 Αλλα ελα που εκανα το adsl in box και με δεσμευει για ενα χρονο.Φθηνα βεβαια(12Ευρω το μηνα μου βγαινει) αλλα μου εχει βγαλει την πιστη!!! -----Προστέθηκε 25/11/2008 στις 12 : 55 : 44----- όχι αυτό είναι το κλείδωμα... αν η γραμμή σου έχει χαμηλότερη "σύνδεση"-profile όπως φαντάζεσαι αυτό θα σε περιορίζει... πάρε τηλέφωνο Forthnet δεν το γλυτώνεις...μπορεί να έχουν το profile στα 4mbit και όχι στα "24"... Λες ε?Αυτο θα κανω αλλα πολυ φοβαμαι πως δεν θα γινει τιποτα...Αντε να δουμε! Αν δεν κλεισουν το τοπικ θα ξαναγραψω ειτε συνεχιστει ειτε οχι το προβλημα μου
ang1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ FORTHNET?
qspock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Κι εγω απο Δραμα πιανω το απογευμα 100 kb/s και μετα τα μεσανυχτα 200 το ανωτερο. Υποτιθεται ειμαι στο ιδιοκτητο. Φιλε lakosta πηρα τηλεφωνο και ο τεχνικος μου ειπε πως ειναι ενα προβλημα που εχει η εταιρια με κατι γραμμες και πως ανεπισημα ειχε την πληροφορηση πως θα λυθει τελος Νοεμβριου. Επειδη οπως βλεπω αυτο δεν προκειται να λυθει, θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΑΙΤΗΘΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ forthnet και δεν θα παρουν φραγκο, οχι 70 ευρω που θελουν... Δε φτανει που τους πληρωσα το in-a-box και για 6 μηνες θα λειτουργω σαν 1 Mbit, δε ντρεπονται και το παραδεχονται κιολας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.