Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ HD 3850

JOHNNYHOMEBOY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια....θελω την γνωμη σας σε ενα προβληματακι που αντιμετοπιζω λοιπον...εχω την 3850 εδω και 2 μηνες...σημερα φορτωσα το NFS UNDERCOVER!!To ετρεξα σε αναλυση 1280χ1024 με mid k high στις υπολοιπες επιλογες...λοιπον το παιχνιδακι ετρεξε καλα αν και ανεβασε λιγο την θερμοκρασια στο gpu.Oταν ομως μετα απο καμια ωρα ξαναεβαλα το παιχνιδι το ετρεξε σε 1024χ768 και δεν μου εβγαζε αλλη επιλογη για παραπανω αναβαθμιση(?????????)Βγηκα απο το παιχνιδι να δω αν μπορω να το ρυθμισω απο απεξω αλλα ξαφνικα η οθονη μαυρισε...!!!εκανα reboot απο BIOS ολα κομπλε...post κανει κανονικα χωρις να βγαζει καποιο προβλημα...κανουν εκινηση και τα windows αλλα μετα το φορτωμα η οθονη ειναι μαυρη...μονο ο κερσορας φενεται...με την παλια καρτα δεν υπαρχει προβλημα...μονο οταν βαζω την 3850 παλι...τι πιστευεται οτι εχει παθει η καρτα....μετα το φορτωμα του λειτουργικου εχω μαυρη οθονη και φενεται μονο ο κερσορας( παω σιγουρα για καινουργια καρτα αλλα πειτε μου την γνωμη σας)

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με μία Nvidia Geforce 6800 Ultra(παλιά κάρτα),όταν έπαιζα Fallout 3.

Η δικιά μου κάρτα απλά... κάηκε.

Μάλλον κάτι ανάλογο θα έπαθε και η δικιά σου χωρίς να είμαι σίγουρος.

Το πρόβλημα λύθηκε αγοράζοντας άλλη κάρτα(την 3850).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...