jolli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά.... είμαι στην διαδικασία μετακόμισης και γενικά έχω προβληματιστεί όσο αφορά την διακόσμηση του σπιτιού και το βάψιμο των τοίχων.ένας κόκκινος καναπές υπάρχει ήδη για το σαλόνι και θέλω να τον συνδυάσω με τις κουρτίνες κάνοντας κάποια διχρωμία.επίσης οποιαδήποτε συμβουλή για το βάψιμο των τοίχων θα είναι πολύ χρήσιμη. Σας ευχαριστώ
Garnele Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός κόκκινο/μπορντό με μουντό πράσινο ή κυπαρισσί. Παρόλα αυτά για πιο σκληρό συνδυασμό μπορείς να βάλεις μαύρο στο χώρο (γνώμη μου με κάποιο έπιπλο και όχι σε ύφασμα, π.χ. τραπέζι ή διακοσμητικά) ή για κάτι πιο λάητ με μπεζ. Βέβαια, ένας κόκκινος καναπές είναι αρκετά δεσμευτικός και νομίζω πως θα δυσκολευτείς αρκετά όταν ξεκινάς να φτιάξεις ένα σαλόνι με κριτήριο το κόκκινο του καναπέ. Αν θέλεις ανέβασε καμιά φωτογραφία του χώρου (και του καναπέ) και ίσως καταφέρω να σε βοηθήσω.
SpyrosR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κουρτίνες στο χρώμα του καναπέ, δυο τόνους πιο ανοιχτό. Απ' αυτές που δείχνουν ελάχιστα σα τσαλακωμένες, δε ξέρω την κουρτινο-ορολογία όμως. Για χρώμα τοίχου, κοίτα κάτι σε "παχύ" κρεμ χρώμα.
jimarass Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Παιδιά σκέφτομαι να μετακομίσω. Πόσο είναι το κόστος για ένα 50ρι διαμέρισμα για να μεταφέρουν τα έπιπλα από Πειραιά στο Χαλάνδρι? Thanks!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.