Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio FW21M στα 4200rpm, αξίζει?

Dimis_350z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220953

Ελπίζουμε όλοι να αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό αλλά όπως και νά 'χει αμαυρώνει την ασπίλωτη εικόνα του Sony service.

οι εξαιρεσεις υπαρχουν για να επαληθευεται ο κανονας

οπουδηποτε μπορει να τυχει μια στραβη, σε μενα ποτε δεν ετυχε, ουτε σε κανενα γνωστο μου.

μακαρι να ειχαν το ιδιο επιπεδο σερβις εταιριες σαν τις φουτζιτσου, ασερ, μσι (αν εχεις παει ΑΛΜΑΝ-πισι σιστεμς θα με καταλαβεις)

σαν σερβις πιστευω ειναι παρα πολυ αξιοπιστο. αλλα αυτο αποτελει υποκειμενικη μου αποψη

Δημοσ.

στο stell.gr το βρήκα μέσω του τσιγκούνη .

Να το εμπιστευτώ το ηλεκτρονικομαγαζάκι δηλαδή?

Ένα χιλιάρικο θα δώσω δεν είναι και λίγα...

Βασικά αυτό που με ανησυχεί είναι κάποιες φημολογίες που υποστηρίζουν πως στις online συναλλαγές , υπάρχει το ενδεχόμενο εμπορίας προιόντων διαλογής.:rolleyes:

Δημοσ.

δεν εχει καταστημα που να μπορεις να πας να παραλαβεις απο εκει και να πληρωσεις επι τοπου;

επισης εχω ακουσει πολλα για τραπεζικες καταθεσεις σε αλλα ηλεκτρονικα καταστηματα,που εγιναν και μετα σε περιπτωση ακυρωσης ακομα περιμενουν τα λεφτα τους. πως σκοπευεις να πληρωσεις;

Δημοσ.
στο stell.gr το βρήκα μέσω του τσιγκούνη .

Να το εμπιστευτώ το ηλεκτρονικομαγαζάκι δηλαδή?

Ένα χιλιάρικο θα δώσω δεν είναι και λίγα...

Βασικά αυτό που με ανησυχεί είναι κάποιες φημολογίες που υποστηρίζουν πως στις online συναλλαγές , υπάρχει το ενδεχόμενο εμπορίας προιόντων διαλογής.:rolleyes:

Εχει κ φυσικη παρουσια το καταστημα:

http://www.skroutz.gr/m/344/Steelgr

Δημοσ.

Το παρήγγειλα μαγκες! αντε τώρα περιμένω να με πάρουν τηλ να με ενημερώσουν για την διαθεσημότητα!

Σκοπεύω να πληρώσω με κατάθεση σε τράπεζα, υπάρχει κ η δυνατότητα να το παραλάβω κ από το κατάστημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδες μολις ειδα το τοπικ,ο κολλητος μου αγορασε και αυτος τον εν λογω vaio ,απογοητευτηκαμε απο τους χρονους που κανει να εκτελεσει διαφορες εργασιες,σερνεται πραγματικα,το μηχανικα ειναι οπως το πηρε χωρις αλλαγες,φανταστειτε πως θα πηγαινει αν το φορτωσεις.....!!σημερα κιολας ρωτησαμε

στο plaisio για αλλαγη σκληρου στις 7200 ,γινεται μας ειπαν αλλα παραβιαζει την εγγυηση!!!!!!!!ισχυει κατι τετοιο?????????????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...