sboo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 καλά δεν είναι μυστικό... http://www.skroutz.gr/s/55935/Sony-Vaio-VGN-FW21M.html
michalis2610 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Καλά το πρώτο που είδα ήταν η λίστα του skroutz, απλά υπέθεσα ότι μπορεί να αναφέρεται σε κάποιο άλλο εκτός του σπαγγοραμένου.
basilis5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220953Ελπίζουμε όλοι να αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό αλλά όπως και νά 'χει αμαυρώνει την ασπίλωτη εικόνα του Sony service. οι εξαιρεσεις υπαρχουν για να επαληθευεται ο κανονας οπουδηποτε μπορει να τυχει μια στραβη, σε μενα ποτε δεν ετυχε, ουτε σε κανενα γνωστο μου. μακαρι να ειχαν το ιδιο επιπεδο σερβις εταιριες σαν τις φουτζιτσου, ασερ, μσι (αν εχεις παει ΑΛΜΑΝ-πισι σιστεμς θα με καταλαβεις) σαν σερβις πιστευω ειναι παρα πολυ αξιοπιστο. αλλα αυτο αποτελει υποκειμενικη μου αποψη
Dimis_350z Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 στο stell.gr το βρήκα μέσω του τσιγκούνη . Να το εμπιστευτώ το ηλεκτρονικομαγαζάκι δηλαδή? Ένα χιλιάρικο θα δώσω δεν είναι και λίγα... Βασικά αυτό που με ανησυχεί είναι κάποιες φημολογίες που υποστηρίζουν πως στις online συναλλαγές , υπάρχει το ενδεχόμενο εμπορίας προιόντων διαλογής.
basilis5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 δεν εχει καταστημα που να μπορεις να πας να παραλαβεις απο εκει και να πληρωσεις επι τοπου; επισης εχω ακουσει πολλα για τραπεζικες καταθεσεις σε αλλα ηλεκτρονικα καταστηματα,που εγιναν και μετα σε περιπτωση ακυρωσης ακομα περιμενουν τα λεφτα τους. πως σκοπευεις να πληρωσεις;
haHa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 στο stell.gr το βρήκα μέσω του τσιγκούνη . Να το εμπιστευτώ το ηλεκτρονικομαγαζάκι δηλαδή? Ένα χιλιάρικο θα δώσω δεν είναι και λίγα... Βασικά αυτό που με ανησυχεί είναι κάποιες φημολογίες που υποστηρίζουν πως στις online συναλλαγές , υπάρχει το ενδεχόμενο εμπορίας προιόντων διαλογής. Εχει κ φυσικη παρουσια το καταστημα: http://www.skroutz.gr/m/344/Steelgr
Dimis_350z Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Το παρήγγειλα μαγκες! αντε τώρα περιμένω να με πάρουν τηλ να με ενημερώσουν για την διαθεσημότητα! Σκοπεύω να πληρώσω με κατάθεση σε τράπεζα, υπάρχει κ η δυνατότητα να το παραλάβω κ από το κατάστημα.
lambroukos13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 παιδες μολις ειδα το τοπικ,ο κολλητος μου αγορασε και αυτος τον εν λογω vaio ,απογοητευτηκαμε απο τους χρονους που κανει να εκτελεσει διαφορες εργασιες,σερνεται πραγματικα,το μηχανικα ειναι οπως το πηρε χωρις αλλαγες,φανταστειτε πως θα πηγαινει αν το φορτωσεις.....!!σημερα κιολας ρωτησαμε στο plaisio για αλλαγη σκληρου στις 7200 ,γινεται μας ειπαν αλλα παραβιαζει την εγγυηση!!!!!!!!ισχυει κατι τετοιο?????????????????
Nomikaria Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Είναι απαράδεκτο ένα Vaio των 800 ευρώ να έχει σκληρό 5400 κι ένα τόσο ακριβό μηχάνημα να σέρνεται με 4200!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.