JeanJK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, Εχω φορητό υπολογιστή με Blu-ray και τηλεόραση Full-HD 100hz και θέλω να τα συνδέσω με καλώδιο HDMI. Η σύνδεση είναι επιτυχής και μπορώ να προβάλω την οθόνη του φορητού στην τηλεόραση.. Το πρόβλημα βγαίνει όταν στο φορητό Βαζω bluray TOTE μονο διακόπτεται η σύνδεση και μου λέει οτι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει "protected content".. Εχει κανενας καμια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?? Σημείωση: Bluray βλέπω κανονικά στον υπολογιστή
vagpap Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Προφανώς η τηλεόρασή σου δεν είναι HDCP certified, συνεπώς δε σε αφήνει να παίξεις από την έξοδο HDMI προστατευμένο υλικό. Δεν έχω ασχοληθεί με το sport αλλά αν το κάνεις rip και αφαιρέσεις με κάποιο πρόγραμμα το protection θα μπορείς να βλέπεις κανονικά.
JeanJK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση, Η τηλεόραση είναι σχετικά καινουρια και αρκετά ακριβή για να εχει και προτιμήσεις στο τι θα παίζει . Στο φινάλε πουλάνε τηλεόραση Phillips 2200 Ευρώ, FULL HD και 100ΗΖ για να βλέπω Βιντοκασέτες και DVD?? Κατι τελευταίο που σκέφτομαι είναι οτι ακόμα και BluRay player να πάρω δεν θα μπορώ να βλέπω bluray για τι θα συνδέεται με το player μεσω HDMI.. Γνωρίζεις αν μπορώ να απευθυνθώ στην philips για na διορθωθεί το πρόβλημα?? Και πάλι thanx!
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον είναι ένα είδος macrovision protection. Δοκίμασε να κάνεις αναπαραγωγή του Blue-Ray έχοντας εγκατεστημένο στο laptop το anydvd το οποίο με το που εισάγεις ένα δίσκο βγάζει κατευθείαν όλες τις προστασίες.
gherudos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος παραπάνω το πρόβλημα είναι ότι η τηλεόρασή σου δεν υποστηρίζει HDCP.Κρίμας τα λεφτά που έδωσες.Δεν είναι όλες οι ταινίες encrypted αλλά όλες οι καινούριες δυστυχώς για σένα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.