gherudos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πόσοι από εσάς είστε μέσα;Θα με βρείτε μέσα ως Ocaina.To HOME πλέον είναι sharreable κι εμένα μου το έδωσε ένας καλός φίλος,ονόματα δεν λέμε γιατί θα τον πρήξετε.
kabamaru21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 δηλαδή παει με invites απο τον εναν στον άλλον? α ναι, δωστε και κανενα σε μενα τον κακόμοιρο
xvagos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Για πέστε μας τις εντυπώσεις σας όσοι το έχετε.
gherudos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πρέπει να βρείτε κάποιον με πρόσβαση στο ΗΟΜΕ και να μπείτε από το λογαριασμό του και να το κατεβάσετε.Η πρώτη μου εντύπωση;Χμ,έμεινα λαλάκας με τα γραφικά,έχω το δικό μου διαμέρισμα με ένα τεράστιο μπαλκόνι με θέα το ωραίο λιμάνι,έχει πολύ ωραία γραφικά,έκανα μερικές βόλτες στα μαγαζιά,στο μπόουλινγκ και στον κινηματογράφο.Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστικα.Μεγάλο Hype για το HOME τελικά.Ίσως ξενέρωσα επειδή μιλούσα με Ισπανούς μόνο,δεν βρήκα κανένα έλληνα,δώστε μου λίγες ημέρες και αν αλλάξω γνώμη θα σας το πώ.Παίζω εδώ και 2-3 ώρες μονάχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.