Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας γραφικων-help!!

liam1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες θα ηθελα να αγορασω καινουργια καρτα γραφικων μιας κ η παλια μου (7300 GS) τα φτυσε και χρειαζομαι τη βοηθεια σας.

Ψαχνω για καρτα γραφικων γυρω στα 100 euro (λιγο πανω η' λιγο κατω αλλα το πολυ μεχρι 120e) με καλη αποδοση/τιμη

Το συστημα μου ειναι:

cpu: Pentium D 3.2Ghz,

ram:adata 2x1 gb DDR2 800Mhz,

psu: trust 520W

κ 17'αρα οθονη...

Να προσθεσω οτι τη cpu σκοπευω να την αλλαξω σε κανα χρονο (οχι νωριτερα) κ ισως διπλασιασω τη ram

Tι θα μου προτεινατε? :rolleyes:

Δημοσ.

α) Πάνω κάτω έχουν την ίδια αναλογία απόδοση/κόστος.

β) Δε θέλει με τίποτα να ξεπεράσει τα 120€.

γ) Λιγότερη κατανάλωση (δε μου γεμίζει το μάτι το Trust)/θόρυβο/θερμοκρασίες. Τα τελευταία δεν ισχύουν για τις 4850 με custom σύστημα ψύξης.

Δημοσ.
βασικα γιατι να παρει την 4830 οταν με 15-20 ευρω παραπανω παιρνει την 4850?

Αξιζει τον κοπο η υπερβαση??? Αν υπαρχει σημαντικη διαφορα μεταξυ τους τοτε ισως την προσπαθησω (δεν βγαινω μανα μου-δεν βγαινω) :-)

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 08 : 33 : 59-----

βασικα γιατι να παρει την 4830 οταν με 15-20 ευρω παραπανω παιρνει την 4850?

Για την 4850 για τι ποσο μιλαμε???

Δημοσ.

Συνοψιζοντας...(τι γραφω ο ατομος...) αξιζει να μαζεψω ακομα μερικα euro για να αγορασω τελικα μια 4850 η' να αγορασω σημερα μια 4830???

Τουτεστιν (κενταω λεμε) με αυτα τα επιπλεον euro αγοραζω πολυ καλυτερο πραμα η' οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες αναμεσα στις 2??

Ατιμη διεθνη οικονομικη κριση...

Δημοσ.

Αφού είναι μόνο 18 ευρά η διαφορά πάνε για 4850.(τα παιχνίδια σε ενδιαφέρουν καθόλου; γιατί και εκεί θα σε ικανοποιήσει αρκετά η 4850 ;) )

Δημοσ.
Αφού είναι μόνο 18 ευρά η διαφορά πάνε για 4850.(τα παιχνίδια σε ενδιαφέρουν καθόλου; γιατί και εκεί θα σε ικανοποιήσει αρκετά η 4850 ;) )

Φυσικα με ενδιαφερουν...σε λογικα ομως πλαισια δεν εχω τρομερες απαιτησεις γι'αυτο ρωταω ποσο ανωτερη ειναι μια 4850 απο μια 4830...

Δημοσ.

Μεταξύ αυτών των δύο ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δες το link που παρέθεσα παραπάνω για τις επιδόσεις καθώς και τα σχόλια.

Δημοσ.
4850=4830=4670 με την cpu σου...

Παντως cpu δεν παιζει να αλλαξω για αρκετο καιρο ακομα (αν οχι χρονος, 6μηνο σιγουρα)

Ειναι παντως μεσα στα πλανα μεσοπροθεσμα.

Αλλα η αλλαγη καρτας επειγει γιατι η παλια ειναι dead.

Οποτε???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...