Προς το περιεχόμενο

Vga Overcloking Guide Riva Tuner Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σας παιδια.. εχω την 9600gt 512mb της nvidia.. εβαλα το rivia αλλα δεν μου εχει την επιλογη low level system settings.. τι να κανω??

Δημοσ.

ναι αλλα επιδη ειμαι καινουριος στο overclock μηπως υπαρχει καπιος οδηγος και γι αυτο το προγραμα?

Δημοσ.

ok. οντως ειναια ευκολο.. αλλα λεει ο τυπος ''locate the Memory/Core clock sliders and then move them to the right until we reached our target clock speed'' που ξερω εγω που θα το βαλω το clock sppes και το voltage που λεει μετα??

Δημοσ.

Voltage πιθανότατα στην δική σου κάρτα να μην μπορείς να ρυθμίσεις.

700 για core και 1000 για μνήμες πρέπει να τα έχεις εύκολα. Από εκεί και πάνω πειραματίσου. Για τα shaders πάτα το "linked" και θα ανεβαίνουν παρέα με το core.

Αν ρίχνεις καμιά ματιά στις θερμοκρασίες (με το gpuz) δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Αμολήσου :)

Δημοσ.

οκ το εβαλα το core 710 τωρα και κανω scan for artifacts με το ati tool και θα κανω την διαδικασια οπως λεει και το αρθρο εδω.. (δλδ ανεβασμα 10 10 μεχρι να βγαλει artifacts και μολις βγαλει κατεβαζω 20) το ιδιο και για την μνημη μετα... Τωρα η θερμοκρασια μα το ati tool να δουλευει ειναι στθερα 60.. Ερωτιση: θα δω καμια διαφορα μετα το overclock η οχι?Επισης οι ρυθμισεις που θα βαλω τωρα θα αποθηκευτουν η πρεπει να το φτιαχνω συνεχεια?

τελικα τα εβαλα croe 775 memory 1080... σταθερα 63 η θερμοκρασια και 0 artifacts :D

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρίξω κι εγώ το ερώτημά μ. Έχω μια 8600gts. Να την κλοκάρω; έχω κάποιος ανεμιστήρες απ το κουτί κ σκέφτηκα μήπως με κάποιον τρόπο τους πιάσω στην κάρτα.

Δημοσ.

Δεν αξιζει φιλε μου.με 30-40 euros βρισκεις μεταχειρισμενη πολυ καλυτερη απο την 8600gts.

αυτο με τον ανεμιστηρα,ειναι silent η καρτα?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα!!

λεω να αρχισω και εγω οc στην gtx 295 μου....τι λετε αξιζει??

γιενται να κανω με msi afterbruner και atitool?

χρειαζεται καποιο προγραμμα για να στρεσαρει φουλ την καρτα για να βλεπω maximum θερμοκρασιες καθως κανω oc?

ευχαριστω!!

Δημοσ.

Παίξε με MSI AB και testαρε με το Metro: Last Light.

βασικα με το msi την ανεβασα και την δοκιμασα με το τεστ του gpu-z καθως το atitoll κολλαει για καποιο λογο οταν ανοιγω παιχνιδι και δεν σκαναρει για artifacts!

επισης γραφω τις ρυθμισεις που εθεσα οπου δεν ειχα κανενα αρτιφαψτ για 25 λεπτα που ετρεχα atitool μαζι με gpuz full screen test 90% gpu load!

default core clock: 576mhz --------> currnent core clock: 620mhz

default memory clock: 999mhz ---------> current memory clock: 1050mhz

defualt shaders clock: 1242 ---------> current shaders clock: 1337mhz

maximum temp 84oC....μην λετε οτι η θερμοκρασια ειναι πολυ γαιτι μην ξεχναμε οτι ειναι 2 πυρηνες και εχει και μεγαλη καταναλωση αρα το οριο που θετω εγω σε 100% load ειναι 90oC. Απο και και περα αξιζει να ανεβασω και αλλο?? εχω σκοπο να την ανεβασω στους χρονισμους της mars asus edition :P.....θα τα καταφερω τι λετε??

οι διαφορες που εχω δει ειναι περιπου 3-6 frames σε καθε game!!!

το vcore το εχω στο default....δεν εχω κανενα προβλημα ασταθειας αλλα αμα ανεβασω και αλλο πρεπει να το ανεβασω και αυτο λετε εε???...και αν ναι ποσο??

ευχαριστω για ολα παιδες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...