Προς το περιεχόμενο

Vga Overcloking Guide Riva Tuner Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα/Καλησπέρα!

Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα! ΗΕΕΕΕLP!

Ενω τερμάτησα το CODWΟW και ενώ έπαιζε κανονικά στο PC μετά απο καιρό χωρίς να έχω κάνει κάποια εγκατάσταση στο pc η να έχω πειράξει κάποιες ρυθμίσεις κλπ έκανα εγκατάσταση το crysis.

Ξεκινησα να παίζω το παιχνίδι και ξαφνικά κόλλησε μαυρη οθόνη και ο ήχος να ακουγεται κολλημένος.

Σκέφτηκα οτι δεν έχω τις απαιτήσεις, το οποιο το έλεγξα και είναι Ο.Κ

Στην συνέχεια άνοιξα το CODWΟW και το πρόβλημα το έβγαλα και εκει .!!!!!!@

Έχω δοκιμάσει το test του overclocking με τις προεγκαταστημένες ρυθμίσεις (χωρις να εχω πειράξει κατι και έκανε το ιδιο)

Μηπως ειναι εύκολο να έχω ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εε θα προτιμησω το furmark αφου δουλευει μια χαρα! :P

EDIT: μολις παρατηρησα οτι η καρτουλα μου ψηνεται αγρια σε full load!!! το furmark λεει οτι εφτασε μεχρι και 100 βαθμους!! αρχιζω να σκεφτομαι για aftermarket ψυκτρα... η καρτα ειναι ati 4670...

Θα σου προτεινα να τσεκαρεις πρωτα το air-flow του κουτιου σου... γενικα η 4670 ειναι ζεστη καρτα αλλα οχι και ΤΟΣΟ ζεστη... αν οντως δεν εχεις καλο air-flow και το διορθωσεις, θα επωφεληθει ολο το συστημα σου

φερτε τον Γιουρκα ρεεεεε.....

Δημοσ.

Ευχαριστώ Παιδιά !!

Έχω Κάρτα γραφικών ATI 1900 x 512.Ειχα περάσει μόνο DRIVERS και είπα να περάσω και το sftwr που δίνει.

Μητρική έχω μια ASUS P5Q3 .

Ενώ πέρασα το sftwr της ATI έκανα unlock και στην συνέχεια είπα να παίξω το παιχνίδι.

Ενώ έπαιζα κατέβηκε το παιχνίδι στην μπάρα εργασίας και άνοιξε μήνυμα από την εφαρμογή της ATI όπου έλεγε ότι κάποιες ρυθμίσεις δεν αφήνουν τους ανεμιστήρες να δουλέψουν πιο γρήγορα και ότι τα ρυθμίζει στis ασφαλείς λειτουργίες.

Άνοιξα λοιπών τα προγραματάκια της ASUS έκανα DISABLE τις ρυθμίσεις για τα fun που έχει και στην συνεχεία το παιχνίδι το έπαιζε αν και κολλούσε λίγο σε κάποια σημεία.

Στην συνέχεια η κορούλα μου κάτι έκανε και κάποιο κουμπάκι πάτησε (μάλλον του restart ) και έκλισε ο υπολογιστής βιαία και ανοίγει προστοπαρών μόνο σε safe mode.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

οχ μετα απο ενα επιπολεο o/c στην παλια μου καρτα (δεν θα το εκανα ποτε στην new) μου ευγαζε ενχρομες τελιες σε ολη την οθονη(μετα το restart εφτιαξε μιας και τα mhz πηγαν σε κανονικα επιπεδα..

• 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ερώτηση:

Πρέπει να κάθομαι ~15 λεπτά να κοιτάω αν θα βγάλει Artifacts;

Επίσης: Αν βγάλει 2-3 artifacts σε διάρκεια 10' να το αφίσω να το κατεβάσω τι να κάνω;

Δημοσ.
Ερώτηση:

Πρέπει να κάθομαι ~15 λεπτά να κοιτάω αν θα βγάλει Artifacts;

Επίσης: Αν βγάλει 2-3 artifacts σε διάρκεια 10' να το αφίσω να το κατεβάσω τι να κάνω;

Μπορεις να φυγεις και οταν καποια στιγμη γυρισεις θα σε ειδοποιησει οτι εβγαλε artifacts. :lol:

Εννοειτε οτι το παρακολουθας και οταν βγαλει σταματας και κατεβαζεις λιγο( 20-40 Mhz) και ξανατεσταρεις.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπον εχω μια Sapphire 5770. Core clock στα 850 και memory clock στα 1200. ξεκινησα να της κανω OC με το AMD Overdrive απο το Catalyst Contol center. Απο αυτα που ειχα διαβασει η καρτα φτανει στα 960 core και 1450 memory. Τον πυρηνα λοιπον τον εφτασα στα 950 χωρις προβλημα (τεσταροντας με το Furmark) και πηγα να ξεκινησω και με την μνημη αλλα με το που εφτασα στα 1250 το Furmark κολλαγε. Ειναι λογικο να μην μπορω να την παω περισσοτερο ή κανω καμια μ......α? :-D Ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...