Vatos_locos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 σε κάποιες παίζει σε κάποιες όχι δεν αξίζει το όλο μπέρδεμα μονταρέ την καλύτερα
Westplay Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Θα δοκιμάσω με το nibitor, αν δεν κάνει διαφορά θα την αφήσω έτσι διότι αν γίνει τίποτα και ψυθεί η κάρτα με τα voltage mods δεν έχω λεφτά να πάρω άλλη καρτα Ευχαριστώ!
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι; Αφού κάνω ότι περιγράφεις σε αυτόν τον οδηγό μετά να πάω στον πρώτο οδηγό και να ακολουθήσω τα βήματα από Αλλαγή Bios Στην Vga ( μόνιμο Overclocking ) μέχρι τέλος για να έχω μόνιμο O/C και να μην χρειάζεται να το κάνω όλο αυτό σε κάθε αλλαγή drivers;
Vatos_locos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 εκεί λέει για τις nvidia κάρτες θα χρειαστείς το RBE video Bios Editor και το atiflash για την Radeon που έχεις
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ok φίλε ευχαριστώ! EDIT: Α και κάτι άλλο, όταν θα αρχίσω να ανεβάζω την Mem πάλι θα κοιτάω για Artifacts; -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 04 : 43 : 06----- Ati 4870 512MB Core: 750 > 835 Mem: 900 > 1115 Stable 15 λεπτά το άφησα, μόνο 1 artifact πέταξε και πάλι όμως, νομίζω πως είναι πολύ λίγο... δεν θα έπρεπε να μπορούσε να ανέβει και άλλο; -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 06 : 42 : 24----- Βασικά έκανα restart και οι ρυθμίσεις χαθήκανε... άρα μόλις κάνω O/C πρέπει να κάνω save bios με τα προγράμματα που μου είπες και μετά θα είμαι οκ;
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ερώτηση... Χθες έκανα O/C την κάρτα και την έκανα Stable Core: 750 > 835 Mem: 900 > 1115 Με το που έκανα Restart επανήλθε στα κανονικά. Από ότι κατάλαβα φταίει το ότι δεν Flashαρα τα Bios με RBE και atiflash Κατέβασα το RBE και ακολούθησα το official tutorial (το οποίο συνιστά το GPY-Z πάρα το atiflash) αλλά έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις που δεν καταλαβαίνω... Μήπως ξέρετε κανέναν οδηγό από user όπως πχ αυτόν για flashαρισμα; Ευχαριστώ!
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 βάλε στο riva tuner να την κάνει μόνο του overclock στο sturtup αλλιώς κουράγιο μέχρι να βρω χρόνο να γράψω
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Να σου πω ρε αδελφέ καλύτερα να περιμένω και να ασχοληθώ τώρα με το O/C του επεξεργαστή, που έχω πρόβλημα! PS: Ελπίζω να τελείωσε η παρεξήγηση ε; -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 02 : 01 : 41----- Α! κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Επειδή όταν έγινε το Restart έφυγαν οι ρυθμίσεις έκανα το εξής, μιας και ΕΙΧΑ βρει που παίζει σταθερά, άνοιξα το RivaTuner και έβαλα ξανά με την μια core 835 Mem 1115 Όμως δεν ξέρω αν έκανα $@*&^$$%$@ η αν είναι σύμπτωση, αλλά από τότε, πάνω από core 835 Mem 1100 μου βγάζει artifacts στα πρώτα 15 δεύτερα...
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Έχω μια απορία, τα rivatuner & ati tool να τα έχω στις ρυθμίσεις του lol lever o/c; η αν τα βάλω στο high θα έχω και καλύτερο o/c και δεν θα έχω πρόβλημα με τα artifacts; -----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 05 : 05 : 44----- Εγώ τα έχω και τα 2 σε lol level και είναι λίγο τραγικό γιατί, μετά από Core 750 > 835 Mem 900 > 1090 μου βρίσκει artifacts...!!!!!!!
NOPSTRIM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά μια απορία έχω... πριν μια εβδομάδα είχα clockαρει την ati μου και όλα οκ είχα να ανοίξω το pc 1 βδομάδα και το άνοιξα χθες και με το που έκανα scan for artifacts με την μια βρήκε... wtf?
Vatos_locos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 να χάλασε κλειστό δεν παίζει πάντως
NOPSTRIM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αυτό λέω και εγώ!:lol: Υπάρχει περίπτωση να φταίει η αλλαγή επεξεργαστή; μπα με τίποτα... Να σου πω, όταν άλλαξα ψήκτρα, μαζί με την ψήκτρα, σου δίνει και κάτι ασημένια πραγματάκια που τα κολλάς πάνω στην κάρτα για να ψύχει κάτι... μου έχουν περισσέψει 3 πειράζει; βασικά δες πως την έχω βάλει... sorry για την ποιότητα...
Vatos_locos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 δε σωστά τα βλέπω τώρα τι να πω δεν ξέρω δες αν τα έχεις βάλει όλα καλά
NOPSTRIM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Όλα καλά τα έχω βάλει απλά περισσεύουν 3... Artifacts γιατί βγάζει μου λες;
Vatos_locos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 αυτό λέμε που να ξέρω εγώ :S κατέβασέ την stock αν δεν σου βγάζει μαλακία δική σου είναι αλλά σοβαρά τώρα αρμόζει εδώ αυτό που ρωτάς ? παραπάει η κατάσταση man δεν είναι online support ούτε ξέρω τα πάντα ούτε πάνω από το pc σου για να σε λέω τι ακριβός να κάνεις και τι ακριβός έχει πάθει αν δεν το μπορείς το άθλημα άστο έτοιμα μην τα περιμένεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα