Προς το περιεχόμενο

Θελω καρτα γραφικων για το crysis.

alexsinakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Κρίση που έχει πιάσει αρκετή πιτσιρικαρία έχει ευεργετικά αποτελέσματα για όλους τους υπόλοιπους. Ψήφο στην Crytek, μαύρο στους μαυρογιαλούρους.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η Κρίση που έχει πιάσει αρκετή πιτσιρικαρία έχει ευεργετικά αποτελέσματα για όλους τους υπόλοιπους.

Η ιστορία του Cryis είναι απλή συνέχεια του Far Cry. Δεν άλλαξε και τίποτα ιδιαίτερο. Για το Far Cry έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 3 γενιές GPU για να παίζετε ανθρωπινά με μέγιστες ρυθμίσεις. Αυτό εννοούσα.

Τώρα για το αν και κάτα πόσο έχει ευεργετικά αποτελέσματα ένα παραφουσκωμένο τρισδιάστατο παιχνίδι είναι αμφίβολο. Εκτός βέβαια αν κάποιος κερδίζει ενεργά από την πώληση hardware.

Ψήφο στην Crytek, μαύρο στους μαυρογιαλούρους.

Λυπάμαι την ψήφο μου δεν θα την πάρουν. Kάποτε την ψήφο μου την είχαν πάρει με τις πρώτες προσπάθειές τους οι Croteam. ΄Οποιος καταφέρει να φτιάξει ένα παιχνίδι που θα μπορεί να με δέσει στην πολυθρόνα για ώρες και να μην χρειάζεται hardware που θα εμφανιστεί μια πενταετία μετά θα του βγάλω το καπέλο. Φαντασία και δημιουργικότητα θέλει η υπόθεση και όχι τόνους πολύγωνα.

Δημοσ.

Αναφερόμενος στην Κρίση και την ψήφο στην Crytek εννούσα τρείς σκέψεις και αναφορές.

1ον. Κέρδη στις highend κάρτες γραφικών κυρίως και cpu που χωρίς τίτλους σαν αυτόν δεν υπήρχε λόγος για κάποιον να αναβαθμίσει. Χαράς ευαγγέλια για τους κατασκευαστές hardware και το παρεμπόριο μεταχειρισμένων.

2ον. Demand για ποιο γρήγορο hardware στο highend, 1.5-2χ στην ίδια τιμή παρουσίασης με την προηγούμενη generation όσο γίνεται δυνατόν,λίγους μήνες αργότερα το scaling στις budget κατηγορίες.

3ον. Στροφή στο PC Gaming και ανάδειξης του PC σαν premier hightech games πλατφόρμας που δυστυχώς ο ρόλος του έχει υποβαθμιστεί με την εισβολή των consoles και την κατάρα που λέγεται XBOX SDK με την ευλογίά της Microsoft με αποτέλεσμα παιχνίδια σχεδιασμένα για IQ κάτω του ραδικιού, πανάθλια ports/μεταφορές στο PC, bugs-κάκιστο quality control και χιλιάδες άλλα προβλήματα.

Ασχέτως αν το Crysis αξίζει σαν game η όχι, για τους παραπάνω λόγους και δίνω μεγάλη σημασία στην 3η αναφορά δίνω ψήφο στην Crytek και σε οποιονδήποτε developer ανεβάζει την μπάρα στα demands και γράφει αποκλειστικούς PC τίτλους. Η Crytek και 2-3 άλλοι developers κυρίως από Ευρώπη/Ρωσία είναι που κρατάνε το PC Gaming ζωντανό αυτήν την στιγμή σε αντίθεση με την αλλαγή business στην Αμερικάνικη βιομηχανία κρεατομηχανή των games. Όσον αφορά τα games, την ψήφο μου για καλύτερο PC Game του 2008 την έχει λάβει το Kings Bounty - The Legend. Τέτοια δουλειά και ταλέντο που έδειξε η Katauri Interactive, ένα μικρο studio στο κέντρο του Βλαδιβοστόκ, έχει να επιδείξει μόνον η Blizzard με χιλιάδες υπαλλήλους και αμέτρητο μετρητό.

Η ιστορία του Cryis είναι απλή συνέχεια του Far Cry. Δεν άλλαξε και τίποτα ιδιαίτερο. Για το Far Cry έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 3 γενιές GPU για να παίζετε ανθρωπινά με μέγιστες ρυθμίσεις. Αυτό εννοούσα.

Τώρα για το αν και κάτα πόσο έχει ευεργετικά αποτελέσματα ένα παραφουσκωμένο τρισδιάστατο παιχνίδι είναι αμφίβολο. Εκτός βέβαια αν κάποιος κερδίζει ενεργά από την πώληση hardware.

Λυπάμαι την ψήφο μου δεν θα την πάρουν. Kάποτε την ψήφο μου την είχαν πάρει με τις πρώτες προσπάθειές τους οι Croteam. ΄Οποιος καταφέρει να φτιάξει ένα παιχνίδι που θα μπορεί να με δέσει στην πολυθρόνα για ώρες και να μην χρειάζεται hardware που θα εμφανιστεί μια πενταετία μετά θα του βγάλω το καπέλο. Φαντασία και δημιουργικότητα θέλει η υπόθεση και όχι τόνους πολύγωνα.

Δημοσ.

Τον Ιανουάριο θα βγει η νέα dual card της Nvidia η οποία φημολογείται πως θα είναι γρηγορότερη από την 4870x2. Αν κάποιος θέλει να χαρεί το Crysis στο μέγιστο τότε πιστεύω ότι θα πρέπει να κινηθεί σε εκείνη. Διαφορετικά μπορεί να πάρει μια GTX260 (και να το χαρεί σε normal αναλύσεις χωρίς FSAA) και το Q3/Q4 να "τιμήσει" τις next-gen κάρτες που θα υποστηρίζουν και DX11 ;)

Όσο για το αν αξίζει το Crysis μια τέτοια αγορά... ρίξτε απλά μια ματιά στο αντίστοιχο Thread στο PC Gaming. Δεν έχουν περάσει από Photoshop οι εικόνες, είναι από τον Editor του παιχνιδιού με διαφορετικά TOD's ;)

Δημοσ.
απο τον άλλο μήνα η nasa νοικιάζει με το μήνα τον super computer της λόγω ...καλό gaming.....

οικονομικού crysis θες να πεις :P

οι drivers κάνουν παπάδες

Zotac GTX 260 AMP2 performs up to 25% better with new drivers

crysis4.jpg

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10623&Itemid=1&limit=1&limitstart=1

Δημοσ.

Μια Geforce GTX260 216 Core και το Crysis patched 1.2 με το C.U.D.A.A.T.S [CCC] v2.21 Level 5 επάνω και λίγο AA σε χαμηλότερες αναλύσεις και είσαι μια χαρά. Καλύτερος συνδυασμός,ανώτερα FPS και γραφικά απο vanilla Crysis σε υψηλές αναλύσεις. Το sound tweaking που έχουνε κάνει επίσης ειναι φανταστικό.

Καλά είστε σοβαροί?Προτείνετε αυτή αυτή τη @#@! καρτά στο παιδί?Πάρε φίλε μου μια HD4870 1 GB να είσαι άνετος! Εκτός αν θές να παίζεις μόνο το Crysis(που φαίνεται παράξενο) οπότε πάσο...Διότι είναι ευρέως γνωστό οτι η κάρτες της nVidia ευνοούνται

στο Crysis(το οποίο αν εξαιρέσεις τα γραφικά είναι απο τα χειρότερα FPS που έχω παίξει).

Δημοσ.
Καλά είστε σοβαροί?Προτείνετε αυτή αυτή τη @#@! καρτά στο παιδί?Πάρε φίλε μου μια HD4870 1 GB να είσαι άνετος! Εκτός αν θές να παίζεις μόνο το Crysis(που φαίνεται παράξενο) οπότε πάσο...Διότι είναι ευρέως γνωστό οτι η κάρτες της nVidia ευνοούνται

στο Crysis(το οποίο αν εξαιρέσεις τα γραφικά είναι απο τα χειρότερα FPS που έχω παίξει).

μια χαρά σοβαροί είμαστε η gtx260 core 216 σε συνδιασμό με τους τελευταίους drivers φαίνεται να είναι τουλάχιστον ισάξια αν όχι καλύτερη απο την 4870..το να χαρακτηρίσεις έτσι την όπως τη λες την gtx260 είναι τουλάχιστον άστοχο....και στο κάτω-κάτω κοίτα και και τον τίτλο του post..

Δημοσ.

καταρχην :-)

φιλε alexsinakos δεν υπαρχει καρτα να παιζει το crysis.

οι καρτες που θες ( gtx280 - 4870 ) απλα το παιζουν....

το θεμα ειναι αν παιζεις γενικα βιντεοπαιχνιδα, και το τι μηχανιμα εχεις...σωστος?

το να παρεις μια καρτα τετοιας κατιγωριας για να καταφερεις να παιξεις crysis ειναι καθαρη υληθιοτιτα.....:mad: ( φιλικα παντα )

δεν θα ηθελα να αναφερθω για την οικονομικη κριση που περναμε ολοι τον τελευτεο καιρο αλλα θα ηταν καλιτερα να μην κανεις τοσο μεγαλες καταναλοτικες σκεψεις.

τουλαχιστον αυτον τον καιρο για καρτα γραφικων.

παντος για μενα αμα ψινεσε τοσο πας για 4870 με 1024 μνημη.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510673

αν και η gtx280 ειναι καλητερη δεν δικαιολογει την διαφορα στην τιμη.

να σκευτεις και την gtx260 αν και αυτη ειναι λιιιιγο ποιο ακριβη απ την 4870 χωρις να της τα ριχνει, απλα ισοπαλια....

αλλα απο μενα 4870 γιατι εχει αποδιξει την αξια της απ το καλοκαιρι!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
να σκευτεις και την gtx260 αν και αυτη ειναι λιιιιγο ποιο ακριβη απ την 4870 χωρις να της τα ριχνει, απλα ισοπαλια...

αρκετά sites λένε ότι η GTX260 με τα 216 shader units σε συνδιασμό με τους 180.48 drivers ξεπερνάει σε επιδόσεις την 4870 1GB

Δημοσ.

Λοιπον παιδες, μην το συζητατε αλλο εχω καταληξει!!!!

Σημερα εγινε ηδη η παραγγελια στο eshop για την 4870 1GB....

την περιμενω αυριο!!!!!! Αναμενετε εντυπωσεις!!!!!!!!

Σας ευχαριστω παντως ολους!!!!!!!!!!!

αααααααααα και ολυμπιακος μια ζωη (για το 5-1).......

Δημοσ.

Αυτό που είπε το παλικάρι ήταν ξεκάθαρο στον τίτλο. Την ήθελε για crysis, και η αληθεια ειναι οτι η 260 c216 είναι καλύτερη σε αυτό από την 4870. Επίσης με τους καινούριους οδηγούς η απόδοσή της βελτιώνεται και σε άλλους τίτλους σε σημείο που συνολικά αποτελεί μια ελαφρώς καλύτερη αλλά και ακριβότερη επιλογή. Η ουσία είναι οτι αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες και παίζουμε με τις μικροδιαφορές που έχουν οι 2 κάρτες και κάπου ειναι καλύτερη η μια και κάπου η άλλη. Και οι 2 κάρτες είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος που δεν θέλει να σκάσει 400ε για να παίζει. Και με τις 2 θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

Φίλε μου με γειές και καλώς να παίξεις.....

Δημοσ.

H GTX 260 216 εχει 275 ευρο και η 4870 1gb 245 euro. Αξιζει 100% να δωσεις 30 ευρο παραπανω,γιατι με τους νεους drivers μεχρι και η παλια gtx 260 ειναι καλυτερη απο την 4870 1gb.

Η διαφορα στα fps ειναι μεγαλη. Σε καποια παιχνιδια ειναι τεραστια η διαφορα. Στο far cry 2 η 260 εχει 55 και η 4870 42. Στο dead space η 260 εχει 173 και η ατι 119. Στο call of duty 63.5 και η 4870 44.5. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10559&Itemid=40

Δημοσ.
H GTX 260 216 εχει 275 ευρο και η 4870 1gb 245 euro. Αξιζει 100% να δωσεις 30 ευρο παραπανω,γιατι με τους νεους drivers μεχρι και η παλια gtx 260 ειναι καλυτερη απο την 4870 1gb.

Η διαφορα στα fps ειναι μεγαλη. Σε καποια παιχνιδια ειναι τεραστια η διαφορα. Στο far cry 2 η 260 εχει 55 και η 4870 42. Στο dead space η 260 εχει 173 και η ατι 119. Στο call of duty 63.5 και η 4870 44.5. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10559&Itemid=40

χαχααχα!!! Το ακούσαμε και αυτό!!! Η GTX260 216 ακόμα και η απλή 260 λέει είναι καλύτερες απο την HD4870 1GB!!!χαχαχα!!! Εσείς οι nVidiaκηδες δε παίζεστε.Ακόμα και τώρα υποστηρίζετε την nVidia!!Η HD4870 1GB είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ και απο τις 2 GTX260.Απλά η core 216 είναι (χαριστηκά) ισάξια με τη ΗD4870.Ποσο πια η drivers της nVidia βελτίωσαν τις επιδόσεις??? Μετέτρεψαν τη core 216 σε GTX280??? Διαβάστε αυτό εδώ:

Απο το PCmaster τεύχος Νοεμβρίου 2008:

Review για την GTX260 core 216:

"Αγαπητή εταιρία(nVidia) μου ζητάτε να ξοδεψω 320 ευρά για ένα προιόν το οποίο θα χρησιμοποίησω μόνο για να παίζω παιχνίδια και έχει -χαριστικά-τις ίδιες δυνατότητες με ανταγωνιστικό προιόν που κοστίζει 230 ευρά (ΗD4870 512MB) και ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ απο ανταγωνιστικό προίον που κοστίζει 270 ευρά(ΗD 4870 1GB).Σας ερωτώ λοιπόν τι ακριβώς πληρώνω? Η Mercedes σας φτιάχνει τους πυκνώτες στη πλακέτα?"

Αυτα...Και μην ακουσω βλακείες οτι το συγκεκριμενο περιοδικο μεροληπτεί υπέρ της ΑΤΙ.Γιατί άλλες εποχές έθαβε την ΑΤΙ και πρότεινε κάρτες της nVidia.Aλλα οι καιροί αλλάζουν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...