Προς το περιεχόμενο

πως καθαριζει το πληκρολογιο ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως καθαριζει το πληκρολογιο ?

μου επεσαν μερικες σταγονες caca cola (το εννοω) και κολαει λιγο το space.

πως μπορω να το καθαρισω ?

Δημοσ.

Mιλάμε για πληκτρολόγιο pc?

Καθάρισε το με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι, αν και εγώ θα έβγαζα τα πλήκτρα για να το καθαρίσω πιο καλά.

Δημοσ.

οχι ειναι για φορητο (γιαυτο εκανα αλλωστε εδω ποστ....)

απο το φορητο τα κουμπια βγαινουν ? η θα μου μεινουν στο χερι ?

Δημοσ.

Πρόσφατα το προσπάθησε ένα γνωστός σε ένα παλιό laptop...... τώρα έχει κάνει και τα πλήκτραρ φορητά μιας και το F5-F6-F7 δεν μπαίνουν (τα έσπασε στην προσπάθεια)

Δημοσ.
οχι ειναι για φορητο (γιαυτο εκανα αλλωστε εδω ποστ....)

απο το φορητο τα κουμπια βγαινουν ? η θα μου μεινουν στο χερι ?

Οκ, δεν το πρόσεξα.

Δοκίμασε να το καθαρίσεις με μπατονέτες!:-D

Δημοσ.

η αποσταση μεταξυ πληκρολογιου και πληκρου ειναι τοσο μικρη που σχεδον δεν χωραει οδοντογλιφιδα....!!!

εκτος εαν βαλω επανω σε κανα σιρματακι βαμβακι, αλλα που θα βλεπω τι καθαριζω.....?

Δημοσ.

Ρε, καλα κανω τελικα και βαζω τις φωνες σε οποιον πλησιασει με υγρα στο χερι του, τον φορητο μου.

Το κακο δεν αργει να γινει.

Δημοσ.

ρε παιδια και το προσεχω σαν τα ματια μου αλλα ηταν η στραβει να κατσει. ειχα παρει να φαω απο εξω και η caca cola ηρθε κουνημενη.

εγω ημουν μισο μετρο πιο περα αλλα μολις την ανοιξα και αρχισαν να τρεχουν κατω τα ζουμια ασηναισθητα εκεινη τη στιγμη την περασα πανω απο το πληκτρολογιο...δεν εγινε τιποτα, πραγματικα 3-4 σταγονες επεσαν.δεν τιθετε θεμα βλαβης, απλος ειναι η ζαχαροητσα που κανει το πληκρο να κολαει....

επι του θεματος ομως ????

Δημοσ.

Κοιτα, υπαρχουν μαντιλακια, για καθαρισμο οθονης.

Ειναι υγρα.

Παρε ενα πακετακι και προσπαθισε με δαυτα να τα περασεις κατω απο το πληκτρολογειο.

Νομιζω οτι θα κανεις δουλεια με αυτα

Δημοσ.

λοιπον κυριες και κυριοι και καλοι μου συμ-forum-ητες.

επειδη δεν αντεξα, ηταν πολυ εκνευριστικο το μη πατημα του space σιγα σιγα ειδα οτι μπορει να ξεκουμπωσουν τα πληκτρα και μετα χειρουργικες επεμβασεις το εβγαλα με ασφαλεια.

λοιπον τι ειδα κατα την διαρκεια της επεμβασης.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ COCA COLA !!!!

κατα την προσπαθεια μου εχτες, την ωρα του συμβαντος, να το καθαρισω αμεσα και αποτελεσματικα, ξεκουμποσα το συστημα που εχει απο κατω το πληκτρο ουτος ωστε να εχει αυτη την "ελατιριακη" συμπεριφορα, με συνεπεια το οτι δεν δουλευε καλα να μην ειναι η coca cola αλλα αυτο.

και καλα μεχρι εδω....για να δω ομως αυτο το συστημα πως "δουλευει" αναγκαστικα να ξεκουμπωσω 2-3 για να το καταλαβω και πραγματι μετα απο κανα μισαωρο "το ειχα" και ετσι τα κουμπωσα τα πληκτρα.

και καλα παλι μεχρι εδω....

ειχα ομως ενα μικρο ατυχημα. με τετοια επεμβαση κατι θα πηγαινε στραβα.

στην προσπαθεια να δω καλα τα παρα πολυ μικρα μεροι του συστηματος αυτου πλησιασα πολυ κοντα ενα φως γραφειου και χωρις να το καταλαβω απο την θερμοτητα ενα πληκρο "σκευρωσε" !!!!

τυχερος στην ατυχεια μου θα μου πειτε. τελος παντον.

τωρα. εαν παω στην ΗΡ θα μου δωσουν ενα alt ?

εχει κανεις αντιμετωπισει περιπτωση απωλειας πληκτρου ?

Δημοσ.

το κ/β αλλαζεται ολο και οχι μεμονωμενα πληκτρα τωρα αν εχουν καποιο για πεταμα τοτε ισως παρουν απο αυτο για να σε εξυπηρετησουν αν οχι τοτε πας για νεο κ/β

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...