bull2222 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει υπολογιστή turbo-x αλλά όπως μου λεει έχει ακούσει από έναν άλλο φίλο του ότι οι turbo-x παρουσιάζουν διάφορα γενικά προβλήματα. Τι γνώμες υπάρχουν;
slaughter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 μιλάς για σταθερό ή για φορητό? οι σταθεροί είναι ότι τους βάλεις εσύ μέσα κ είναι οκ οι φορητοί δεν λένε κ πολλά. καλύτερα για laptop κάτι επώνυμο
patentapc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μιας και το ανοιξατε το θεμα εχω να πω το εξης!!! Έχω παρατηρήσει πως όταν πάρεις εναν καινούργιο υπολογιστή από το πλαισιο πάντα σχεδον πάντα πρέπει να ξανα πας απο το κατάστημα!!! Μήπως είναι ένα είδος marketing????
bull2222 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 μιλάω για σταθερό, αλλά από τις έτοιμες συνθέσεις
slaughter Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 στα έτοιμα συνήθως σου πασάρουν ότι έχουν σε στοκ κ 2-3 καινούργια πραγματάκια έτσι για να σου πούνε ότι είναι καλός. Καλύτερα να φτιάξεις κάτι μόνος σου.
nickhpiracing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγώ θα πω την προσοπική μου άποψη.τα έτοιμα pc του πλαίσιο είναι τα χειρότερα στην αγορα.αμέσως καλυτερα είνα του multirama και μετά του e-shop.αν και το καλύτερο είναι να τον φτιάξεις μόνο σου τον υπολογιστή και θα πετύχεις αυτό που θες.........
Nick1150 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αποψή μου και μόνο..... έχω δύο desktops Turbo-X (φτιαχτά από εμένα, όχι έτοιμα) και είχα ένα laptop Travel (το μικρό, δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο) Συμφωνώ με τον συνάδελφο παραπάνω Τα 2 desktop (1 στην δουλειά και ένα στο σπίτι) έχουν βγει σκυλιά. Δεν παθαίνουν τίποτα. Δεν μετάνιωσα την αγορά. Το laptop στους 11 μήνες είχαν ξεθωριάσει τα πλήκτρα, και στους 13 μήνες χτύπησε η μητρική !!! Τελικά πουλήθηκε τότε για ανταλακτικά. Από τότε laptop μόνο επώνημο . & - Γνώμη μου και μόνο
bull2222 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 λογικό. έχω πηγές από ξάδερφο μου υπάλληλο που δουλεύει σε κατάστημα πλαισιο και μου είπε ότι τους γυρίζουν τους υπολογιστές και κυρίως τους φορητούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.