etokounoapoepae Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα... Προχθες εγκατεστησα τα Vista Στο pc μου... Ολα πηγαιναν καλα, προσπαθησα να εγκαταστησω απο ενα cd Ενα προγραμμα αλλα δεν μου δουλευε καλα και πηγα να το απεγκαταστησω, κατα λαθος πατησα ασφαλεις καταργηση υλικου και εσβησα και το Dvd rom μου και το Dvd writer... Μπορει καποιος να με βοηθησει? Στον ελεγχο συσκευων τα διχνει αλλα με ενα θαυμαστικο... Thanx anyway...
markelos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου Προσθήκη υλικού και θα στα βρει
etokounoapoepae Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 χμμμμμ.... δεν βρισκω πουθενα προσθηκη υλικου...
markelos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορεί. Κάπου εκεί θα έχει Add New Hardware. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στο My computer-->Manage-->Device Driver Management διαλέγεις το cd-rom από τη λίστα δεξιά και πάνω έχει ένα σηματάκι που λέει enable μου φαίνεται. Δεν ξέρω να σου πω την ακριβή διαδρομή στα σίγουρα γιατί αφενός δεν έχω Vista, αφετέρου δεν σου γράφω από Windows τώρα. Κάνε μια προσπάθεια πάντως. Εδώ λέει πως κάνεις uninstall έναν driver. Εσύ θα κάνεις την αντίστροφη διαδικασία. Να και μια εικόνα. Βλέπεις τα κοκκινο-πράσινα σηματάκια πάνω-πάνω? Αυτά πείραξε με επιλεγμένο το cd-rom στη λίστα από κάτω. Vista XP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.