cyber_katsarida Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έχω αρκετά bookmarks στο firefox (3.04) και θέλω να τα κάνω export σε ένα html μέσω της επιλογής που έχει.Το θέμα είναι ότι δε μου δουλεύει ενώ παλαιότερα που το είχα κάνει δούλευε.έχει κανείς καμιά λύση.τα bookmarks είναι πολλά μη μου πείτε χειροκίνητα.
cosmos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τότε πήγαινε μέσω της άλλης οδού :C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\1920hsb6.default Σημείωση: Κάνε να φαίνονται και τα κρυφά αρχεία. Επίσης αν θέλεις να κρατήσεις όολο το προφίλ σου όπως είναι ακριβώς (δλδ extensions, themes, passwords, bookmarks, settings, κ.τ.λ.) κάνεις το εξής: C:\Documents and Settings\όνομα χρήστη\Applications Data\Mozilla\Firefox\Profiles\κάποια γράμματα.default και όλα τα αρχεία που θα βρεις μέσα τα αντιγράφεις και τα επικολλάς στον αντίστοιχο φάκελο σε άλλο PC ή τα κρατάς για back up
Sotosgl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έχω αρκετά bookmarks στο firefox (3.04) και θέλω να τα κάνω export σε ένα html μέσω της επιλογής που έχει.Το θέμα είναι ότι δε μου δουλεύει ενώ παλαιότερα που το είχα κάνει δούλευε.έχει κανείς καμιά λύση.τα bookmarks είναι πολλά μη μου πείτε χειροκίνητα. Φιλε ενα ειναι το προγραμμα για αυτη την δουλεια που σωζει οχι μονο bookmarks φακελους αλλα και τους κωδικους σου! http://www.foxmarks.com Εμενα μου εχει λυσει τα χερια και πραγματικα με εχει σωσει απειρες φορες!
gf030 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 http://www.foxmarks.com, ωραιο φαινεται, αλλα..... πως δουλευει και τι ακριβως κανει?
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 τελικά βρήκα το Linkman Pro και κάνω τη δουλειά μου
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για γενικό πρόβλημα της 3.0.4. Μόλις δοκίμασα στην ίδια έκδοση και το export σε HTML γίνεται κανονικά.
g_kor06 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Καλημέρα , Πρόσφατα έκανα update τον Firefox στην 3.5 ver. To περίεργο είναι ότι μετά την αναβάθμιση έχασα όλα τα "αγαπημένα". Υπάρχει περίπτωση να τα βρώ απο κάπου ??? Εψαξα στο C:\Documents and settings ... αλλά δεν βρήκα τίποτα... Μου κάνει εντύπωση πως χάθηκαν μιας και έχω ξανακάνει στο παρελθον update σε παλιοτερες εκδόσεις του Firefox και δεν είχε πειραχτει καμία ρύθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.